Scudo Sports

Samsun

Scudo
selamlar.. sedona'mla samsunu ankara'da temsil ediyorum.. çok da memnunum.. haziranın ortasından itibaren samsundayım.. 2 ay beraberiz ;) görüşmek dileğiyle.. bol pedallı günler..

• Beğen
Tepkiler: Nevzat KÖSEOĞLU
ben kullanıyorum memnunum ama benim kullandığım borla .

mustafa kardes senınle tanısmak ıstıyorum,arkadasın kadırhan dan t.mobıle alan benım,sıtenı gezdım yazını okudum emın ol basarı konusunda,bu sporda bıyerlere gelme konusundakı dusuncelerını ve çabalrını en ıyı anlayanlardan bırıyım.belkı samsunda gorusme sansımız bıle olabılır,bızım cocuklarla tanısmıssın bıle:) senı ekledım msnye ben pek gıremıyorum nete benım adresım de scott_coskun_55@hotmail.com umarım gorusuruz...

selam Samet aramıza hoş geldin...Samsun'daki tüm forum üyeleri buraya bir selam eklesinde görelim kimler varmış Samsun'dan...

• Beğen
Tepkiler: tugche
Doğru söylüyosun selim abi buraları canlandırmak gerek bize özel bölüm bile olur o zamn :)

[arkadaşlar bende samsun atakumdayım. henüz bir bisiklet bulamadım. eğer gezi planlaması yapılırsa katılmak isterim.

mrb. bende samsun atakumda oturmaktayım. bisiklet işine feci merak sardım ama henüz bütçeme uygun bir bisiklet bulamadım. araştırma yapmaktayım. umarım samsundanda turlar düzenleyebilecek kadar sayılara ulaşırız

selam samsundan sedat ben ogrenciyim ameleyim arkadas arıyorum sahilde bekliyorum;) selim sen gelme hele fırıncı hiç :D:D:D:D:D:D eee ortam artıyo selim bi gün hepberaber toplanalım bakalım kim war kim yoq ufak bi gezi yapalım ne dersiniz?

bu pazar hava musait olursa 17.08.08 tarihinde yani önümüzdeki pazar çoğu kişi sahilde olur bi kenarda toplaşırız ama biz bi arkadaşlar bi yerlere gidebiliriz söz veremeyiz:)

Merhaba ben Atakan Pelitköy'den.Gezi olursa gelmek isterdim ama malum sizin kadar profesyonel değilim.Bir de yaş konusu.:D

@Atakan Ağca

ben seni neden görmedim pelit köyde ara sıra cıkarız biz oraya merdiven inmeye

Geri