Scudo Sports

Samsun

@emir yakup bulut Ustaca malesef önemli nitekim oto boyacısına şu bisikleti boya diyince farklı gözle bakıyor. Diğer arkadaşların bisikletçi tavsiyesi olur mu bilmiyorum ama işi "yaptırınca" astarı yüzünü geçiyor, mekanik temizlik+bakım devam o zaman.. Keyifli sürüşler

Scudo
Arkadaşlar konu başlığı faal iken sorayım. Piazzada ki Decathlon standları dolumu merak ediyorum. Çocuk için kışlık bisiklet giyim ekipmanı almayı düşünüyorum. Son zamanlarda uğrayan oldu mu?

Bazen sitesinde olan ürünleri mağaza da olmayabiliyor.

Decathlon Türkiye'ye üçüncü dünya ülkesi muamelesi yapmaktan vazgeçmediği sürece herhangi bir ürününü satın almayı düşünmüyorum. Dört aydır stoklarında ikili 700/23 iç lastik yok. Her sene aynı durum.

Decathlon Türkiye'ye üçüncü dünya ülkesi muamelesi yapmaktan vazgeçmediği sürece herhangi bir ürününü satın almayı düşünmüyorum. Dört aydır stoklarında ikili 700/23 iç lastik yok. Her sene aynı durum.
Ali hocam ben genelde bisiklet giyimi Çinden yapıyorum. Ölçmüş gibi de oturuyor. Çocuk için canlı canlı alayım dedim. :) Mağazanın boş olduğunu arkadaşlar söylediler. Bakacağım artık olmadı internet.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Aralık ayında Amsterdam decathlon'dan 2,99 euroya ikili iç lastik almıştım. O sırada Türkiye'de aynı ürün 30 lira civarlarındaydı. 6,4 euro kuru ile çok hesaplı gelmişti, 2 çift almıştım. Ufak bir araştırma ile decathlon'un (.fr .nl .de co.uk) gibi uzantılarına girip kontrol etseydiniz keşke. İkili iç lastik üretimden kalktı. Bütün ülkelerde tekli satılıyor. Decathlon doğal olarak Türkiye'de satmadığı ya da çok az sattığı ürünlerin stoklarını getirmiyor.(Yukarıda bahsedilen zıpkın vs.) Ya da bisiklette üst düzey ürünleri. Çeşitlilik az çünkü kur ve kültür meselesi. Yapacak bir şey yok. Satılmayan ürün için o kadar nakliye masrafına neden girsinler ?

Bu Hollanda uzantısı

1606389929596.png

Bu ise Fransa uzantısı.(26 jant için çiftli iç lastik mevcut. Muhtemelen stokta kaldığı içindir. Uzun bir süredir çiftli iç lastik yeni olarak stoklara girmiyor çünkü.

1606390005319.png

Dostlar selamlar, ben de buraların yenisiyim:) İyi pazarlar diliyorum, samsun bu hafta yağışlı gösteriyor, sürüş yapacaklar dikkat etsin şimdiden.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm ve Loiz
Haziran ayı içerisinde. Samsun- Yakakent-Sinop-İnebolu turu planlıyorum. İş dolayısıyla 3-4 günlük kısa bir tur olacak. Komple sahil güzergahı olacak. Çadırda kalınacak. Kadansımız uygun arkadaş/lar eşlik edebilir. Selamlar.

Son düzenleme:
Merhaba Ordu'dan Samsun'a taşınmış bulunmaktayım. Burada OMÜ'de okuyorum. Körfez'de oturuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum telefon tamircisiyim. Eğer bir ihtiyacınız olursa bu konuda bana ulaşabilirsiniz. Çiftlik Caddesi'nde dükkanımız. Fiyatları forumdaşlarıma tabii ki uygun tutacağım. Basit işlemlerden de para almam.

Aynı zamanda sürüş yapacak birkaç arkadaşa da ihtiyacım var. Tanışmak isterim seve seve. Carraro 062'ye sahibim. Günde 30-50 km arası sürebiliriz.

Merhaba Ordu'dan Samsun'a taşınmış bulunmaktayım. Burada OMÜ'de okuyorum. Körfez'de oturuyorum. Aynı zamanda çalışıyorum telefon tamircisiyim. Eğer bir ihtiyacınız olursa bu konuda bana ulaşabilirsiniz. Çiftlik Caddesi'nde dükkanımız. Fiyatları forumdaşlarıma tabii ki uygun tutacağım. Basit işlemlerden de para almam.

Aynı zamanda sürüş yapacak birkaç arkadaşa da ihtiyacım var. Tanışmak isterim seve seve. Carraro 062'ye sahibim. Günde 30-50 km arası sürebiliriz.
Hoş geldin. Hayırlı olsun. Kulübümüzün varlığından bilgin vardır diye düşünüyorum. Yarış koşmak istersen kulübümüze bekleriz.

Hoş geldin. Hayırlı olsun. Kulübümüzün varlığından bilgin vardır diye düşünüyorum. Yarış koşmak istersen kulübümüze bekleriz.
Merhaba nasıl iletişime geçebilirim sizinle?

İlkadım'ı bilmiyorum ama Atakum'da şöyle harika bir yer var / (link)

Geri