Scudo Sports

Samsun - Of 400 km / 19 saat

@Hasip Çehre

Hasip Bey ,

Turu birlikte gerçekleştirdiğimiz arkadaşımın ismi Aytekin Erzan . Goggle dan arattırırsanız kendisinin bisiklet konusunda extrem olarak gerçekleştirdiği turlara şahit olabilirsiniz ..

İltifatınız için teşekkür eder , iyi günler dilerim ...
Tolga Gürgün

Scudo
@karakaya

teller bizi çok geriye götürdü haklısınız ...

yorumlarınız için çok teşekkürler ..

saygılarımla,

O tarihler de karadenizdeydim. o nemli havada sıcak havada güzel pedal çevirmişsiniz.
Ayakalrınıza sağlık arkadaşlar.
Bol Pedallı günler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
hocam sizin bacaklar hiç aza pedal basmaz mı maaşAllah. ama sanırım ben çözdüm sizi siz uzun müddet bisiklet sürmeyip sonra bi anda o sürmediğiniz günlerinde acısını bi günde çıkarıyonuz sanırım:) yoksa 19 saat sürülmez lemans 24 saat yarışları gibi ne öle:)süpersiniz hep böle kalın inşaAllah.

• Beğen
@gokhandan

Gökhan Bey ,

Yorumlarınız için teşekkürler . :)

Tolga kardeşim seni ve yol arkadaşını tebrik ediyorum.
Bir çok kişinin hayal dahi edemeyeceği kadar uzun bir yolu 2 kişi ile tamamlamanız taktire şayan bir konu gerçekten.
Ufak tefek aksilikler olmasaydı ben sizden yeni bir rekor bekliyordum.
Hatta tura çıkmadan önce Sarp sınır kapısından zafer işareti yapacağınız fotoğrafı forumda görmeyi umuyordum.
Senin uzun yollarda bir marka olduğunu bir kere daha görmüş olduk.
Yeni macera ne zaman ? Yeni proje varmı ? (Mutlaka vardır da :) )
Altın vuruş ne zaman ve nerede olacak merak ediyorum.

Tekrar her ikinizi de tebrik ediyorum.

• Beğen
@bvarol

Bayram ' cım ,

Tura çıkmadan aklımdaki plan Sarp Sınır şeklindeydi . 540 km . :)
Tabii yol şartları , teknik arıza ve imkansızlıklar bir noktada bırakmayı gerektiriyor .

Değerli yorumların için çok teşekkürler . Altın Vuruş zaten kafada var . Doğru zaman ve şartların oluşması bu tür denemeleri tetikliyor ....

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: bvarol
Bu turda başınıza gelenler yol almanızı cok etkilemiş.
Ben olsan ''benden bu kadar '' der cant teli filan aramam istanbula otobüs ararım
sabır ve azim varmış
Zaten 19 saat bir günde binsem 1 haftada bünye ancak toparlar benim (sele olayını düşünemiyorum bile)
Bence böyle uzun turlar eğer 35-40 ortalama gidiliyorsa inmeden tamamlamaya calışmak gerek münkünse
Yemek aralarında vucut kendini yenileyemez bu dinlenmeyi yokuş aşağı yapmak gerek.
Mutlaka duraklamalar olacaksa ''lay lay lom'' şeklinde etrafı seyrederek gidilmesi yani daha cok gezi havasında olmalı yolculuk.
Selamlarla

@ersunakay

Ersun Bey Selam ,

19 saat toplam seyahat süresi . 13,5 saat çevirme .. 8 saate kadar arka cepteki yiğecekler idare ediyorda ondan sonra oturup yemek yemek gerekiyor . :)

Yanda takım arabası olsa kenardan beslenme yapılsa bu rakamlar çok değişirdi ..:in:

Güzergahta yokuş aşşağı yoktu malesef ..:(

Yorumunuz için çok teşekkürler ..

yol çok temiz bende abi bende geçtiğimiz günlerde trabzona gittim diplomamı almaya haftasonu bi çıkıp gelsekmi acaba dedim valla ama bolomandan giderdim ben o güzelliği doğayı kaçırmak istemezdim 2 güne sığdırırdım sarpa kadar giderdim olmasa bile pazar fındıklı arhavi olurdu.

• Beğen
Karadeniz sahil yolunda rüzgarın yavaşlatması cok fena çakılıyorsun oldugun yere .

• Beğen
Geri