Herkese merhaba, bende 2014 xrs040 kullanicisiyim. Bisikleti gecen yaz sonu ikinci bisikletim olarak aldim ve araniza katildim. Foruma katilmak bu gune kismetmis. Bende bisikleti ilk aldigimda 1,2 hafta standart haliyle bindikten sonra gidon ve bogaz degisikligi yaptim. Agirligindan ziyade ergonomide ki iyilesme mukemmel seviyedeydi. Yeni gidonla kis sezonuna kadar surup kisin mtb ile devam ettim malum kisin bu aletleri surmek biraz sorun olabiliyor. Baharin gelmesiyle mtb mi satip tek bisikletle devam etme karari aldim. Xrs040 f/p acisindan ve ilk yol bisikleti deneyimi acisindan mukemmel bir bisiklet. Kullanamayip satmak isteyeni cok zarara ugratmayacak bir bisiklet. Bu baslikta ki hemen hemen herkesin yasadigi problemleride yasadim(jantin icinde ki capaklar yuzunden patlamalar, lastiklerin kotulugu vs.) ama ben bisikletimden memnunum. Herkesin basta yaptigi jant degisikligi ve sele degisikligini yarin yapicam insallah. 105 gobekli bir jant seti orduruyorum ve pro marka yaris sele si takarak omurluk bir bisiklet haline getiriyorum. Bir cok arkadas bu kadar masraf yapana kadar sunu alsaydin diyebilir ama zamana yayarak yapinca degisiklikleri butceyi zorlamiyo ve zevkime gore upgrade yapabiliyorum. Bu arada lastik olarakta schwalbe marathon taktim cok memnunum siddetle tavsiye ederim. Forumda ki ilk ileti olarak biraz uzun yazdim benimde hikayem bu. Burda ki fikie alisverisine katkida bulunmak isterim. Herkese iyi pedallamalar.