@citk60 tiagra setlide olsa lastik, gidon, sele değişmesi gerekecekti. iyi bir markadan almıyorsanız jant seti de değişmesi muhtemeldi. bu sefer de 2800 e gelirdi bisiklet o zamanda 105 set bir bisiklet için bütçe zorlayın lafları duymam kaçınılmazdı. Şu haliyle ben gayet memnunum, teşekkür ederim bu arada.
@citk60 3 tane tel gerginlik ayarı olmaz, orda ki vidalardan 2 si limit ayarları içindir. koldan veya aktarıcada ki kablonun bağlandığı yerden ayarlaman gerekir.
@GoMMeS jantlar hayırlı olsun hocam baya yakışıklı olmuş lastiklerle beraber. hocam birde sorum olacak, stokta gelen jantın rublesini sökünce free hub ta şöyle bir gres gördünüz mü? burda kapak falan olması gerekiyor mu yoksa böyle mi olması gerekiyor?
@hakan64 teşekkürler... Benim elimdeki ruble sökme anahtarının ortasında ince bir mil olduğundan, lock ring'i sökebilmek için önce ortadaki mili söktüm ben. Öyle olunca da direk bilyalar filan meydana çıktı. Her iki tarafta lastikten tıpa tarzı bir şey vardı göbeği o koruyordu. kapak falan yoktu benimkinde...
@hakan64 bendekini evde duruyor şimdi. tam böyle değil gibi.. gidince foto çekip paylaşayım olmadı. siyah conta tarzında bir lastik var her iki taraftada.
konuya baştan sona hızlıca baktım çoğunluk 2014 üretim bisikletin jant setini değiştirmiş, pedalı bir tur çevirince stok jant ne kadar süre dönüyor yeni jant ne kadar süre dönüyor şeklinde bir karşılaştırma videosu çekseydiniz daha güzel olurdu ortalık şenlenirdi
Richey gidon bogazi ve richey gidon takildi sele mosso oldu jantlar degisti mavic oldu sargilar degisti lastikler 700x28 lugano oldu bisiklet 2015 model cok konforlu ve hafifledi yaris bisikleti ve konfor hic bu kadar iyi olmamisti