Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@ecelfeli hadi bakalım.. ben umarım uzunca süre lastiğe para vermeyeceğim inşallah söyle 1.5 sene kadar. Öyle umuyorum. :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Scudo
Hocam yeni lastiklerim bu gün elime geçti. İlk izlenimlerimi olumlu yönde fakat işlerimin yoğunluğu sebebiyle daha deneme fırsatım olmadı. Erdoğanlar bisiklet işini düzgün yapıyor. Ambalaj paketleme gayet iyiydi, hızlıca kargoladilar. Lastik hamuru da dokununca epey kaliteli izlenimi bıraktı. Birkaç gün sonra kullanıp neticeyi buraya yazarım.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese merhaba, bende 2014 xrs040 kullanicisiyim. Bisikleti gecen yaz sonu ikinci bisikletim olarak aldim ve araniza katildim. Foruma katilmak bu gune kismetmis. Bende bisikleti ilk aldigimda 1,2 hafta standart haliyle bindikten sonra gidon ve bogaz degisikligi yaptim. Agirligindan ziyade ergonomide ki iyilesme mukemmel seviyedeydi. Yeni gidonla kis sezonuna kadar surup kisin mtb ile devam ettim malum kisin bu aletleri surmek biraz sorun olabiliyor. Baharin gelmesiyle mtb mi satip tek bisikletle devam etme karari aldim. Xrs040 f/p acisindan ve ilk yol bisikleti deneyimi acisindan mukemmel bir bisiklet. Kullanamayip satmak isteyeni cok zarara ugratmayacak bir bisiklet. Bu baslikta ki hemen hemen herkesin yasadigi problemleride yasadim(jantin icinde ki capaklar yuzunden patlamalar, lastiklerin kotulugu vs.) ama ben bisikletimden memnunum. Herkesin basta yaptigi jant degisikligi ve sele degisikligini yarin yapicam insallah. 105 gobekli bir jant seti orduruyorum ve pro marka yaris sele si takarak omurluk bir bisiklet haline getiriyorum. Bir cok arkadas bu kadar masraf yapana kadar sunu alsaydin diyebilir ama zamana yayarak yapinca degisiklikleri butceyi zorlamiyo ve zevkime gore upgrade yapabiliyorum. Bu arada lastik olarakta schwalbe marathon taktim cok memnunum siddetle tavsiye ederim. Forumda ki ilk ileti olarak biraz uzun yazdim benimde hikayem bu. Burda ki fikie alisverisine katkida bulunmak isterim. Herkese iyi pedallamalar.

yaw bende uzun zamandır 040 düşünüyorum ama gidon ve seleden başka değişmesi gereken parça varmı?

@denizsmr hocam birde fotoğrafını paylaşırsanız bal börek olur. özellikle lastikleri merak ettim ben. arka teker, sele borusunun olduğu kadro borusuna değecek gibi geliyor bana. marathonun hangi modeli ve boyutu 23-25 hangisi hocam

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@selmantuncer
2015 ve 2016 da bence gidon ve arka göbek değişip qr olsa yeterli başlangıç için. Sele idare eder.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Angel 23 marathon plus modeli yol tutusu cok basarılı. Yakın zamanda fotograf ceker koyarım.

@selmantuncer jant seti elzem olmamakla birlikte degiştiğinde çok farklı hissiyat veriyor tavsiye ederim

Bu arada bugün bir kaza gecirdim malesef mazgaldan kaçamadım sol el bileğimi kırdım aman diyim arkadaslar dikkat

Geçmiş olsun. Başka kelime bulamıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: denizsmr
Geçmiş olsun Deniz bey, acil şifalar dilerim. Lastik olarak nacizane Schwalbe-Lugano tavsiyem olacak geçen pazar günü 85km hem çok kötü asfaltta hemde kaymak asfaltta tecrübe etme fırsatım oldu, yol tutuşu gayet başarılıydı bilmem önceki standart salcano lastiklerden sonra bana bir hayli güven verdi. Önceden yol üzerindeki ufak taşlardan kaçınıyordum, dalginlikla. Üzerlerinden geçtiğinde onları fırlatıp atma sesi bile çok hoş oluyor. Şimdi taşlar benden kaçıyor:)

Satmadan önce 700x28 lugano yu bende kullanmıştım. Mükemmel lastikler ama jantları da değiştirin yazık olur güzelim lastiklere. Bir de frenler ile arada çok az mesafe kalıyor ve de akort ayarları mükemmel olmalı yoksa sürtme yapıyor. ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
@fatih acar
Hocam gerçekten parasının hakkını sonuna kadar veren bir lastik, Ispartadan Antalya'ya tur yapacağım önümdeki tek engel lastiklerdi şimdi hava durumuna bağlı olarak karar vereceğim. Parası da fena değil çifti kargo dahil 102 lira.

@denizsmr geçmiş olsun hocam ya. tam da sezona girerken büyük talihsizlik olmuş. Allah daha beterinden korusun sizi.

Arkadaşlar ben de merlinden shimano rs010 jant seti sipariş etmiştim bizim burdaki ptt'ye gelmiş bugün yarın teslim ederler. Benim rubleyi çıkarıp olduğu gibi yeni jant setine takabilirim değil mi? rs010 modeli 8-9-10 dişli uyumlu diye almıştım.

@GoMMeS teşekkür ederim.

iyi günlerde, kazasız belasız kullanın inşallah, rublede sıkıntı olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
Akşam gidip kendim aldım ptt den. Kutu biraz hırpalanmış gibiydi ama neyseki bir sıkıntı çıkmadı.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/b5530b5d64c964902eff6ad5eed501c9.jpg

Spacer kullanmadan rubleyi yerleştirdim önce ama hafif boşluk kaldı gibi. Sonra spacer'ı da yerleştirdim. Lock ring'i de takınca taş gibi oldu.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/f477d21b118808e56148fea17b310820.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/c8317cb2d73c149c287141d61c490c73.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/bfd5f1bba797cef56cfac753781f36b9.jpg

Bu arada lastik olarak da Michelin lithion 2 almıştım onları da yeni jant setiyle buluşturmuş oldum.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160511/d0445f7c14a0e472b00879c96b1a0241.jpg

@GoMMeS çok güzel görünüyorlar, kullandıktan sonra ki deneyimlerinizi merak ediyorum.

@denizsmr sadece elime alıp jantları çevirdiğimde bile, stok 2015 xrs040 jantlarımdan kat be kat iyi olduklarını hissettim. Bu akşam deneyeceğim bir mani çıkmazsa.

@denizsmr maşallah çok güzel duruyor. 2014 kasaydı de mi sizinki ;) ? jantları ördürmüştünüz sanırım. ne kadara mal oldu? bu arada arka plan da güzel olmuş. polis imdat!:harika:

@GoMMeS evet 2014 kasa. 400 lira ya geldi toplamda jantlar. 200 lira ya göbekleri aldım, jant çemberi, tel, işçilik de 200 tuttu.

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
Geri