Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
merhaba arkadaşlar, fit calculator sonuçlarımı ve ölçümlerimi atıyorum. büyük ölçüde eddy fit sonuçlarına yakın ölçüler var. çok da sorun teşkil etmez değil mi ayarlarım?
uploadfromtaptalk1442301578825.jpguploadfromtaptalk1442301590161.jpg

benim ölçümler:
bb saddle 72 cm
seat tube ct 57,5 cm
cc 52,5 cm
top tube 54,5 cm
stem 10,5 cm
saddle handle 54,5 cm
saddle set back 7 cm

arkadaşlar bir soru sormuştum 23c lastiğin çevresi nedir diye bir cevap gelmedi.. Yol bilgisayarına bir değer gireceğim.. onu kestirmeye çalışıyorum.. Bu arada GPS verisi ile yol bilgisayarı verisi neden uyuşmaz?? yol bilgisayarı daha çok ölçüyor..

sorunu çözdüm.. count 14+ bike değerleri var set up menüsünde default değer 29 inçmiş..ondan oluşurmuş o fark... ve lastiğin çevresini de 2118 mm gibi bir değer ölçtüm.. sibobu dik koy işaretle bir tur sonunda yine işaretle ve mesafayi ölç metodu ile..

@amoush00 abi bizim bisiklet on numara. Heleki sti kollarin tekinin fiyati 250 tl oldugunu duyunca daha cok sevmeye başladım

Bu arada yolundan devam edip count 14 u ve ayakkabi pedalida alacagim insallah

• Beğen
Tepkiler: amoush00
oktayakgoz Oktay abiye özelden sordum ama abi müsadenle birde burada sorayım internette 999 liraya xrs 40 buldum boyum 1.68 ellerinde 48 kadro varmış .Sizce bana 48 beden tam gelirmi yoksa 51 kadro mu almalıyım ? 28 jant .Şu an kullandığım bisiklet salcana ng 650 .Yol bisikleti almışken daha üst bir model mi almalıyım (Tiagra veya 105 li) yoksa sora setli xrs 40 tan memnun kalırmıyım ?

@oktayakgoz abi o fiyata bende aldım donanım olarak çok güzel bisikletin üzerindeki donanımı alacak olsan o fiyatları buluyor zaten bence boyuna göre 48 kadro sorun çıkarmaz ben 2014 model xrs 40 kullanıyorum bir yol bisikleti ile agresif hareketler yapacağımı düşünmezdim ama bu bisiklet bana bu imkanı sağlıyor sen yapma alırsan abi ama sağlam bisiklet tavsiye ederim bu arada hemşeriyiz

@OsmaniyeRehber bence size 48 kadro olur , yine de bayide görme imkanınız varsa bi oturun deneyin :)

+ yeni başlayan birine xrs 040 yeterli olur, yok param var alırım sorun değil diyosanız bi üst model her zaman tavsiye edilir :)

mzerenoglu aslında bütcem sınırlı fakat kafamı karıştıran olay forumu 5 aydır takip ediyorum ve burda bir çok tecrubeli abimizin bir müddet sonra üst modele geçtiklerini yazdıklarından öğrendim hani ilerde bende üst modele geçmek istermiyim yoksa bir çok olayda olduğu gibi ( araba , bigisayar ) bu işin sonu yokmu :D

@OsmaniyeRehber

abi bende üst modele geçtim ama kelepir bulduğum, o fiyata bidaha bulamayacağım için, yoksa bana kimse 040 ı mı sattıramazdı :) bence biri yol bisikletine giriyorum diyosa ya triban 5 almalı yada xrs 040...

@OsmaniyeRehber birşeye sahip olunca hep daha iyisini ister insan ben bu bisikletle düz yolda maximum 75 km hıza çıktım bu hızda bi kaç saniye kalabildim ama rutin sürüşlerimde 25 30 km hızı düşmüyorum bence tatminkar

@OsmaniyeRehber bu fiyata stokları tüketebilirler birdaha bulamayabilirsin ama bi saniye bekle abi alma hemen bişeye bakacam eğer o sitede bisiklet duruyorsa bi bakayım dönerim sana

@OsmaniyeRehber abi baktım bulamadım benim aldığım sitede kalmamış stok fazlasından uygun almıştı alış veriş yaptığım diğer sitelerde çok yüksek fiyat 1.620 den ucuzu yok alırsa sıyah yeşil rengini al en güzel bu görünüyor

@Isabado jantlar bisikletin orjinal jantları, üstündeki salcano yazılarını söküp ''enve'' logosunda sticker hazırlatıp yapıştırdım.

• Beğen
Tepkiler: Turan
Bir saniye gec atinca vites yaris kaybediyorsaniz bu modeli kesinlikle almayin. Size tavsiyem alabildigin en pahali bisikleti almaniz. Ha yok yarismiyormuyum diyorsaniz bu bisikleti kesinlijle alin.

@OsmaniyeRehber 48 kadro size olur. sora sette sizi memnun eder ama jantlar,lastik, gidon,boğaz,sele değiştirince xrs030 la aynı fiyata geliyor. bence biraz daha para biriktirip xrs030 tiagra alın

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Arkadaşlar ankarada yaşayan ve erdoğanlar bisikletin lokasyonu kendisine ters olmayan birinin yardımına ihtiyacım var. müsait olan varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim.

@Can Oksuz
Arkadaşım ben Ankara'dayım ama erdoğanlar bisiklet biraz uzak bana. Fakat kayınpederler oraya yakınlar bazen gidiyoruz. Tam emin olmamakla birlikte bu haftasonu gidebiliriz. Nedir isteğin? çözebilirsek ne ală !

• Beğen
Tepkiler: Can Oksuz
Sanırım 040 almaya karar verdim. Aldıktan sonra değişmesi gereken parçalarını yazabilir misiniz? İlk yol bisikletim olacak o yüzden pek bilgim yok bu parçaları hangi parçalarla değiştirmeliyim önerilerinizi alabilir miyim?

Birde ben Ankara'da yaşıyorum XRS 040'ı hangi bisikletçiler satıyor önerdiğiniz bir bisikletçi var mıdır yardımcı olur musunuz =)

Geri