Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@amoush00

Hocam kusura bakma bu kadar masraf yaptın 60 TL den mi kaçtın. RR3 120 TL, RO65 180 TL.
Ben foruma yazdım decathşonda 180 TL diye , 3-4 kkişi daha aldı arkamdan.
Seni klüpten çıkarıyoruz :D Yol bisikleti yol ayakkabısı ile sürülür :D :D :D Hadi sen dağcoılara :D :D

Not: şaka şaka alınma lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Scudo
@amoush00 rubena syrinx mi aldın. ben kullanıyorum. bana bakma gerçi ben herşeyden memnun olurum. eski lastiklerde benim için iyiydi. bunlar daha bir etli geldi bana. pazar günü Allah kısmet ederse İstanbul Tekirdağ arası gidip gelmeyi düşünüyorum. yanımda taşımak için rubena phoenix aldım katlanır lastik. syrinx 25 phoenix 55 tl.

• Beğen
@x-rayted
Rr3 3 ü 100 tl ye aldım bikerem. Çünkü üstündeki etiket öyleydi. :) Sonra shimano m520 aldım ama 69.90 a bozuk çıktı iade ettim. Sonra doğa bisikletten 89.90 a xlc çift taraflı aldım. Ayakkabı parasına pedal artı ayakkabı oldu. Alınmadım. . Gördüm o 180 tl lik shimano yu .. pedalla birlikte 300 civarına patlıyor. Bana bunu bir de çok eski bir bisiklet sporcusu olan bir abim tavsiye etmişti. Onun için yaptım böyle birşey. Haa bir de Decathlon'dan indirim çekim vardı ayakkabı 90 tl ye geldi.. :);)

@oktayakgoz
Evet o dediginiz modelden aldım. Göreceğiz üstündekiler bir iyicene pert olsun. Daha 1480 km yapmışım. Ne kadar gider bilemedim.

@amoush00

@amoush00
Yine de R065 180 TLye 5 taksitle alınabilirdi. En ucuz orada R 540 pedal da sizin doğa bisiklette 98 TL falan idi en son gördüğümde..
Hayırlı olsun..

• Beğen
@x-rayted Yaptık böyle bir seçim hayırlısı olsun.. evet yol bisikletinde dağ bisikleti pedalı abesi iştikal olacak.. Gönderirim bir kaç foto..

@amoush00 ben yol bisikletimde mtb pedali kullaniyorum. Ise gidip geliyorum bazen yol pedali kali zor oluyor. Mtb daha pratik fakat agir. Yol pedalinin da guc aktarimi iyi. Ama benim ayakkabimin tabani cok sert sidi marka. O yuzden guc aktarimi sikinti olmuyor :)

• Beğen
Yani işin içinde biraz yürüme varsa dağ ayakkabısı şart zaten. Yol ayakkabısı ile mümkün değil yürünmüyor. Onun için kal kılıfları var ama 50-60 TL en ucuzu ..
Ben normal ayakkabı ile gidip en son binerken yol ayakkabısını giyiyorum.

@x-rayted işte avantaj dezavantaj.. ama yol bisiketinin masraflı bir iş olduğu kesin.. Yol bisikletini aldığımdan beri bu ay bir şey almayacağım diyorum ama çıkıyor.. Öyle birşey.. ! :)

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@amoush00

Çok doğru diyorsun. Şimdi ben hem kadans hem nabız monitorlu saatlere taktım. En ucuzu sigma ROX sanırım. 300 TL yi geçiyor. Seneye baharda inşallah :)

@x-rayted
Bence alabilirsen şimdi al. Dolar avro ne yapar belli değil. Şu anda eli sıkışan esnaf eski fiyatlardan stok eritiyor. Decathlon'da bile yeni ürün pahalı araştırınca daha ucuzu çıkıyor.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/11/929233a8206a66f7d27d45cd61ed976a.jpg Olay Buymuş abi.. ortalama hızım 7 ila 8 km / saat arttı. Ama bir kere düşmüş bulunmaktayım. Sağ diz patladı.

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
700×23 c lastiğin çapı ne? 2096 mi 20133 mü? GPS ile bilgisayarın arasında 6 km fark oluştu. !?

http://sheldonbrown.com/deakins/images/dropbarpositions.jpg

Arkadaşlar ben 3. Pozisyonda kullanıyorum çoğunlukla,şehir içi kullanımdan ötürü... baş parmak ve işaret parmağının arası ağrıyor ve rahatsızlık veriyor bu normal mi yoksa duruşumdan kaynaklı mı?

Sürekli öyle tutarsanız ora ağrıyor onun için pozisyon değiştirmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
Ben de boğaz bana uzun geliyor aşırı uzanma pozisyonundan dolayı sıkıntı yaşıyorum diye düşünüyordum.

Hocam 2015 lerde gidon ergonomik olarak sıkıntılı,sizin tutuşunuz çok normal,genellikle yol bisikletleri öyle kullanılır.ayrıca gidon boğazı da uzun.Arkadaşım hep 3. pozisyonda tutarken ben maalesef hiç o şekilde tutamıyorum çünkü gerçekten çok uzanmak gerekiyor,bu durumda hem boyun ve bel ağrısı oluyor,hem de manevra zorlaşıyor maalesef.Para biriktirince değiştireceğim ilk parça gidon ve boğazı olacak

Arkadaşlar konu dışı olacak ama ;

Dağ bisikleti için nasıl bir SDP takımı almalayım ?Ayakkabı için 180 TL pedal için 100 TL verebilirim.Birde bunların kal denenen kısmı ayakkabı ile geliyor ?

Teşekkür ederim.

Boyun ve bel ağrısı yaşamadım hiç ben gerçi ama haklı olabilirsiniz. Son competitive cyclist fit calculator sonuçlarına göre kontrol edeyim ölçülerini bakalım çok absürd çıkacak mı stem lenght filan

@GoMMeS
Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim[emoji4]

Geri