Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Hocam Double Tap özelliği nedir ve 2014 040 larda var mı?

@THE DAME
Double tap arka vites küçültme tuşuna basılı tutarsanız 2 vites birden düşürür. Severek kullanmaktayiz. 2014te var :)

@x-rayted Cevabınız için teşekkür ederim,2015 modelde zaten vardır herhalde?Yarın bisikletçiye gidip pazarlık yapacağız 2015 için,başlangıç için en çok tavsiye edilen yol bisikleti bu sanırım:)Fiyatı da 1300 e indiren arkadaşlar varmış forumda:)

Ya paralel mazgallar çook fazla var benim oturduğum yerde ve hayati noktadalar aslında bisikleti çok istiyorum ama vazgeçmem lazım gibi

@İhsnn_zyvl
Hocam bence bi mazgal yüzünden sevdanızdan vazgeçmeyin[emoji1] [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: ahmtayd
Ama cidden ani manevralar yapmam gereken yerlerde mazgal var o anda bi girse Allah korusun cesedim kalkar orda... Şehir bisikleti lazım galiba :(

Hocam daha kalın lastik tanılamaz mı acaba daha bilgili arkadaşlar bi çözüm bulabilirler bence?

En fazla 25 takılıyomuş diye duydum ki o da yeterli olmaz bence hem de ayrıca lastik masrafı fln yapamam gibi

Salcano xrs 040 soradan memnunmu herkes servis, akış, parca kalitesinden sikayetci olan varmı beyler?

• Beğen
Tepkiler: erekarteks
@oktayakgoz sıfır fiyatı 385 tl. 400 km kullanılmış kozmetik olarak tertemiz haliyle 250 lira..

@İhsnn_zyvl
Bisiklet değil jant seti.. dikkatli okuyunuz..! ;)

@Isabado Vazgeçtim janttan zaten baktım ortalama bizim makinaların üstündeki kalitesinde lastikler 30 tl civarında değiştiririm gider.. en 250 ila 300 tl masraf yapmaya değmez.. Decathlon!a da o tubular lastikmidir nedir iade ettim.. Ama orada çalışanlar birşey dödürüyor.. İade deskinde bana ürünü satan çocuğa denk geldim .. gözlerine bakarak ''Neden bana tubular lastik verdin ?'' Diye sordum utandı koştur koştur gerçek trainer lastiğini getirdi.. Dedim ''Almayacağım vazgeçtim..'' Derken benim eski püskü görünen tubular lastik faturada Pantolon görünüyordu bu arada.. neyse hayırlısı .. ! Günahları boynuna..!

Video şeklinde bekliyorsanız ona bir çeken lazım, yapmaya çalışırım. Yazı yazabilirim boş zamanım olduğunda. Ama diyebilirim ki, Trainer kondisyon tutmak için fena değil. Devamlı pedal çevirdiğiniz için bacaklar çalışıyor. Bir kalp ritmi ölçer de alın. Decathlon'da ucuz bir tane var.49.90 a . Kalp ritmi ni belli bir düzeyde tutarken belli bir süreyi hedefleyip kadansı düşürmeden devam etmek, kondisyonu artırıyor.

@amoush00

Video olarak değilde foruma yazı olarak konu açarsanız almayı düşünenler için traninerin verimliliği hakkında bilgi sahibi olacaklardır.

@İhsnn_zyvl
şehir içinde ulaşım için kullanacaksan yol bisikleti almanı önermem. parke taşlı yollarda akort sorunu yaşarsın. dağ yada şehir bisikleti alman daha iyi olur senin için. şehirlerarası gitmeyi düşünüyorsan yol bisikleti alabilirsin.

@amoush00
hocam şöyle çeksenizde olur

• Beğen
Tepkiler: Uğur Tefci
Ha bunu yapabilirim. . Okey!

• Beğen
Tepkiler: Uğur Tefci
Beyler bu yaşta bacak traş edilir mi ya :( :(
IMAG0255.jpg

• Beğen
Tepkiler: V.K. ve lealtad
Geri