@x-rayted
Dikkat edin. . ! İyice refleks halini alıncaya kadar alıştırma yapın. . 0.1 ton fena bir cüsse değil hani.. Kilitli pedallarınızı Güle güle iyi günlerde kulanın.
@x-rayted bir süre sonra refleks halini alacak
Yarıştan önce keşke ben de alabilseydim SPD-SL pedal ve ayakkabı dedim ama bütçeyi janta verdim
İyi-kötü yine bir SPD var...
@x-rayted VeloTurk Gran Fondo'ya katılacağım.
Yarış dediğime bakmayın iddiam yarışı sağa sağlim tamamlayabilmek derece çıkmaz benden.
3 haftalık tatil sonrası kondisyonum berbat duruma gelmiş, performanstan sıkıntım yok gibi ama nabzım çok kötü.
Dayanıklılık ve nabız antrenmanı yapmam lazım biraz
Jant da sürpriz olsun... Gelince üzerinde resmini paylaşırım
Pek ucuz bir şey almadım açıkcası, bir sonraki bisikletimde de kullanırım düşüncesi ile aldım:islik:
@VeyselKobal doğru veloturk niyeti vardı sende. İnşallah iyi geçer. Jantı da gelince görürüz artık. Bu sabah 28 km yaptım. Spd sl pedalla pek sorun yaşamadım. Kolayca cikarabiliyorum. Fakat acil durumda çıkarabilir miyim muamma Tabii spd sl pedal olunca şu pedalin yere ve ön tekere degmesi sorunu halloldu. Dönüşte de daha erken basabiliyorum artık. Dev pedallar hakkaten gereksizmis. Ayakkabıyı 179a decathlondan 5 taksitle aldım. Pedalı da 105 Tl ye falan 4 taksitle merlinden aldım. Bu arada Veysel o kadar italya lara gittin şu abine bir 2013-2014 Kuota kharma evo kadrosu alip getirmedin
Ya bir bisiklet aldık, iyi de sardırdık. Ocağıma incir ağacı dikecek.. Trainer aldık şimdi hız kadans sensörü.. Akıllı telefonla konuşabilmesi için artı arka jant sora uyumlu ve trainer lastiği şeklinde ihtiyaçlar doğdu iyi mi!?? Almasam olur mu diye düşünmüyor değilim.. Sonra arka lastik aşınacak vs diye düşünüyorum.. Bir de çalışmalarımı telefonuma kayıt edip sonra gelişmemi gözlemlemek beni motive ediyor.. Okul açıldığında dışarı çıkmak yerine evde kastıracağım.. Hava da soğuk olacak malum Ankara'da..
@amoush00 hocam masraf cikarmak istedikten sonra dibi yok biliyorsunuz... Ikinci bir arka jant ruble vs bana sorarsaniz asiri derecede gereksiz bir hamle. Sahsen trainer lastigine bile cok gerek gormuyorum, orjinal lastikleri kullanin bitsin gitsin, hatta arka lastik bitince on arka yapin evden kisin cikmam derseniz. Yaza girerken de conti, schwalbe alan alir mutlu mesut devam edersiniz.
@amoush00
(link)
şunu aldınız galiba.
memnun musunuz ?
bir de video yükleyeceğim demiştiniz,
videoya ürünü kullanırken çıkan görüntü ve sesi de ekleyebilir misiniz ?
@amoush00 bence de ikinci jant gereksiz hocam. bu işin içine girince herşey tam teşekküllü olsun istiyor insan ama bi yerden sonrası bana kalırsa zaruri değil. he durum varsa alın ona lafım yok da keyfiyet için evde jant kavgası çıkmasın