Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@ajajya ben geçen gün makine yarattı demedim giriştim. En fazla çok bozarsam götürür bisikletçiye yaptırırım ne olacak dedim.
Çok kötü de bozdum. Sonra azmettim, bir dünya uğraştım ama değdi. Şu an bisikletçinin ayarladığından bile iyi.
Çift kavramalı otomobil şanzımanı gibi seri ve kararlı oldu. Kendi malıma bisikletçi benim kadar özenmeyecekti sonuçta.
Hem de bir şeyler başarmanın hazzı oluyor :)

@yasax size de hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: ajajya ve lealtad
@yasax hayırlı olsun dostum. :)
Ben de 30unda alacağım dedim ama dayanamadım. 12 sinde memlekete gideceğim diye ertelemeyi düşünüyodum. kyk kredisi yattı tabi ben rahat duramadım :D bu sabah ikinci el 2015 fsa team vision 25 jant seti aldım yanında iç lastik ve vittorio rubine pro dış lastiklerle birlikte. umarım hepsi memlekete gitmeden gelmiş olur. istanbuldan antalyaya bu öğleden sonra verildi kargoya bakalım.
@lealtad dostum sana kaplama ile ilgili bir sorum daha olacak. yarın gidip kaplamayı almayı düşünüyorum. daha sonra da kadroyu kaplayacağım. kaplarken fren pabuclarını, aktarıcıları, kadro üzerindeki telleri çıkarttın mı? çıkartmadıysan nasıl o halde kapladın?

Bu arada karbon mu siyah mı sizce kaplama rengi olarak?

• Beğen
Tepkiler: yasax
@Isabado karbon bence abartı duruyor ve sırıtıyor. Sadece lastiği söktüm. Telleri gevşettim. Vitesleri en büyük ayarlayıp kasette koldan boşladım gevşedi zaten. Sök tak uzun iş gerek.yok;)

Kargonda yarına gelir muhtemelen;)

• Beğen
Tepkiler: Turan
@lealtad inş. bakalım onlar da gelince bisiklete dair ilk aşamada istediğim eşyaları hatta daha fazlasını toplamış oluyorum. şu fsa jant setleri piyangodan çıktı aklımda r501 vardı 20 günlük fsa set sıfır r501 set fiyatınaydı aldım bende.
biraz çabuk dağıttım bisikleti ama artan komponentleri değerlendirmeyi düşünüyorum. memlekete gitmeden acele etmemin sebebi de oydu. dedemin almanyadan getirdiği eski bisikletler vardı 2-3 tane onların kadrolarına bakıcam geometrisi hoşuma giden, kardeşimin bedenine uygun olan olursa ona da dandik bi bisiklet toplayayım diyorum. çok heves etti son zamanda hiç olmazsa elimden geldiğince onun da yolunu yapmış olurum gibi bi düşüncem var. hayırlısı bakalım:)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Isabado benim jant, lastik, gidon, boğaz değişti komple. Sezon kapanınca birde karbon kadro set alacam tamamdır;)

• Beğen
Tepkiler: Turan
@lealtad bu sezon kapanması hangi zamana geliyor hemen hemen. ben de dediklerini değiştirdim şu an. bisiklet üzerinde bu saatten sonra değiştirilecek kadro ve vites sistemi kaldı. benim de önceliğim normalde karbon kadro sete yükseltmek olurdu ama dediğim gibi kardeşim için bisiklet toplama olayı gerçekleşirse bu bisikletteki sora seti ona verip bu sezonun kapalı olduğu dönem kendime ikinci el bi 105 grupset almayı düşünebilirim. ama tam olarak ne zaman bu fiyatların düşüşü? daha önce ikicni el piyasasıyla hiç bu kadar içli dışlı olmamıştım :)

@VeyselKobal
@VeyselKobal
Bende giriştim bugün 10 dk falan uğraştım aldığımdan beri en keyifli sürüşüm oldu ama tırmanışta hala küçük vitesde atmalar oluyo onuda çözmeye çalışcam bakalim..

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Isabado bisiklet nisan ve ekim ayları arasında hareketli olur. Onun dışında aralık ile mart arası durgun geçer ve güzel fiyatlara güzel şeyler bulursun ;)

Benim şuan alınacak listemde roller/trainer var. Ondan sonra karbon kadro birinci sıra. Bu kadroya 105 yada tiagra gitmez bence yakışmaz:) Önce kadro iyileşmeli;)

• Beğen
Tepkiler: V.K. ve Turan
@yasax
Siz de bizi bu bisiklet hakkında aydınlatın. Yada aynı bunun gibi bir konu başlığı açın biz takip ederiz.. :)

Decathlondan sele alti canta alacagim 1 1.5lt olandan. Bi de ic lastik alicam da, hangisi uygun bize. Saglam birsey almak istiyorum.
Link ve tavsiye verecek var mi?

@Uğur Tefci Şimdi decathlon.com.tr ye baktım ve 1,5 lt lik sele altı çanta göremedim. İç lastik 700C 23 orjinal lastiği kullanıyorsan o ikisi 10,90 olan iç lastik gayet iş görüyor. Ben aldım 150 km den beri patlamadı.. Bir tane zefal lastik koruyucum var üstüne bisikletle gelen stock lastikler..Sele çantası adına geniş birşey istiyorsan ben şunu kullanıyorum.. (link)

Bu gayet güzel reflektörlü sanırım 1 lt civarında fiyatı mantıklı bir ürün..
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/08/df97231a8df2f92058eab8aca468f4bb.jpg Bu da bisiklette duruşu.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@amoush00
pompa sığıyor mu acaba içine

700\ 18 -23 yazıyor o üründe
bir başka yerde 29x1,95
29x2.125 filan yazıyor (link)
onlardan hangisi bize uyuyor

@Uğur Tefci lastik adına (link) belirttiğim lastik bu.. Decathlondan alacağım demişsin. turuncu bisiletten uyan ise (link) bu.. Decathlon'un ki gerçekten uygun ürün.. Ben ilk lastiğim patladığında turuncu bisiklet bu lastiği taktı ama buna hava basarken sibopunu kırdım . Öbür bisikletle geleni de yama yaptırmıştım. Onu taktım, o yine patladı. Bu sefer decathlon'dan aldığımı kullanmaya başladım. O 150 km den beri sorunsuz olan.. Doğru hatırlıyorsam sen çok sıkıntı yaşamıştın lastik patlaması ile ilgili. Walla pompa konusunda birşey diyemem. Benim pompa suluk yanında..

Allah korusun iç lastik belasindan :)
Başıma gelmedi henüz.
Yedeksiz kendimi guvende hissetmiyorum. Bir iki tane şart

@Uğur Tefci O zaman ben sizi x-rayted veya wherismywings ile karıştırdım. Birisinin çok yanmıştı ağızı bu konudan. adam 50 km de bir lastik patlatıyordu.. Decathlon'un o ürünü iyi hocam.. ;) :harika: Bir de çok ucuz.. tanesi 5,5 tl ye geliyor.. Ben de iki set var attım duruyor..

• Beğen
Tepkiler: Uğur Tefci
@Uğur Tefci orijinal içleri 950 de patlattım ondan beri decatlohn ürünü var sorun olmuyor. Şuan 1600 civarı km. Ramazanda faza yol yapılmıyor malum;)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Tefci
Arkadaşlar runstatic kullananlar kimler?
Bu kişi aynı zamanda facebook veya google+ kullanıyorsa online olarak sürüşünü görebiliyorsunuz vede online tezahürat yapabiliyorsunuz. Birbirimizi hem face den hem de runstatic ten eklersek edersek böyle birşey güzel olmaz mı?

stravaya XRS040 grubu açtık da ne oldu kimse girmedi. Muhammed ve ben kendi halimizle takılıp duruyoruz :(

Geri