Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Pedal ve Jant değiştirme dışında alternatifim maalesef ki kalmadı. Kaldı ki jant setini de değiştirttim. 10 kilonun altında bir ağırlığı olduğunu biliyorum.
Bu açıdan beni tatmin eder. Sonuçta profesyonel yarışçı değilim. MTB kullanan bir arkadaşım dün akşam bisikletin hafifliğini görünce apışıp kaldı resmen.
Yarı yarıya fark var her türlü. Geç üzerindeki donanım farkını velespit başlı başına hafif halde.

Scudo
belki hatırlayan vardır geçenlerde decathlondan aldığım sayacın aparatını kırdığımı söylemiştim. normalde benım hatamdı değiştirmelerine hiç ihtimal vermiyodum ama adamlar gayet guler yuzlu bi şekilde hemen değiştirelim tarzında bişey söyleyince şaşırdım. decathlonun müşteriye karşı tutumunu cidden çok hoş buluyorum genel olarak.

@Isabado 1 eksik 1 kırık idi. Öyle bi yer ki Decathlon kimi zaman çok iyi oluyor kimi zaman yapması gerekeni yapmayıp üste çıkıyor. Sen kendi sorununu çözdüysen gerisi önemsiz;)

• Beğen
Tepkiler: Turan
@x-rayted

Bisiklet bence araç olmaktan cikmamali.9 kilo olsa ne olacak 10 kilo olsa ne olacak. Boyle seylere uzulmemelisin.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@oktayakgoz performans odaklıysan. Yada takıntılı isen öyle olamıyor;)

@lealtad

Takinti benim hayatimin bir bolumunu bana zehir etti. Her seyde takintiliydim. Yeni araba aldigimda cit ses gelecekmi diye bakardim ve gelirdi dogal olarak. Yikilirdim. Telefon alirdim titesimin zayifligina takilirdim. Ne bilim cizik olsa arabada carpmis gibi uzulurdum. Allaha sukur artik oyle degil. Gecmise donup bakinca kendime resmen eziyet etmisim. Bu durumu yasayanlari gorunce haddim olmayarak bunlari soyluyorum. Yoksa kimseye akil vermek kimsenin haddi olmamali

@oktayakgoz ya bu değerler çok önemli lakin şu şekilde. Eğer bi yarışa giriyorsan 100 km de sana bikaç dakika verecek ayrıntılar. Ama bunları kafaya takan kişilerin çoğu sahilde ileri geri gitmek için binlerce lira harcayan kişiler. Durum bu olunca bende hoşlanmam bu kişilerden;)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@lealtad
Onların sistem farklı müdür tek adam değil bütün reyon sefleri sıra ile mağaza Müdürlüğü yapıyor. O değişimde duranlar da değişiyor. Maruz kaldığınız muamele de! Ama genel de yurt dışı politikalarına aynen devam. Bu iyi bir şey. .

@amoush00 genel mağazacılık standartlarından farklılıklar zaten ya orası belli

@lealtad Yeni avatarını ve alt taraf mesaj yazını çok beğendim arkadaşım..! Adamımsın ! :harika::)

• Beğen
@lealtad ben bizim gibilerden bahsediyorum. Yoksa 90 bine bisiklet olurmu ? Tabiki olur ve gereklidirde.

@oktayakgoz aynen. Yoksa ben gidip onlarca bin tl verip sadece sahilde ileri geri gelen insanlara uyuz olurum;) Makinelere acıyorum. Hakkını veremiceksen almıcan;)

arkadaşlar iç lastikte yazan 700x18-28 tarzı açıklamalardaki sondaki 18-28 bölümü lastiğin mm cinsinden genişliğini ifade ediyor değil mi? yani ben şu an 23 mm dış lastik kullanıyorum 18-28mm bana uygun olacaktır? bunu soruyorum çunku 18-25 lik btwin iç lastiği dış lastikte şişme yapmıştı. büyük ihtimal benim yanlış yerleştirmemden kaynaklıydı ama emin olmak istedim.

@Isabado uygundur. Yalnız 18-28 iç lastiği genelde siklokros 'cular da kullanıyor. Onların jantları profilli değil. O yüzden subapların kısa ... Senin jant değişmiş miydi hatırlamıyorum ama standart jant 35 mm profilli o yüzden standart uzunluktaki subaplar olmuyor. Subap uzunluğu en az 45 mm ne olması lazım. Schwalbenin 18-28 iç lastiğinin ekstra long olanı bize uyuyor standardı olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Turan ve lealtad
@x-rayted değişmedim hocam da ayın 30unda değişicem inşallah.dış lastiğim de yarıldı şu an bisiklete lastik de almam lazım. allahtan bu hafta memlekete gidiyorum yoksa yanıbasımda yatarken makina çıkamamak deli ediyor. 30unda döndüğüm gibi siparişini vericem hepsinin.

• Beğen
İstanbulda 1.ay bakımını yaptırmak için ilgili ve işinin ehli salcano bayisi bilen var mı?

@ajajya bildiğim bi yer yok lakin bence kendin yapmayı dene öğrenme açısından kendin yapman daha faydalı

@lealtad
Ya aslında anlarım iyide beceririm ama şu vites ayarı çok uğraştırdı. Birinci vitese atmıyor mesela onu ayarlıyorum tel gerginliğiyle falan bu seferde 3 ve 4.vitesde kendi kendine geçmeye başlıyor onu düzeltiyorum sprintte yüksek viteste atmalar başlıyor,çözemedim bir türlü :(

@ajajya limit ayarlarıyla ilgili videolar var onları izle bayağı şeyler katar ;)

@lealtad
Limit ayarlarından sıkıntı yok ayarladım ama trl gerginliği olayı sıkıntı.Valla adamakıllı zevk alarak hız yapamıyorum şu konudan dolayı....

Geri