Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@whereismywings ben de su an jant alma arifesindeyim. dış lastiğim de yarıldı iç lastik patlakken jant ustunde gitmişim. jant ve dış lastik alacağım ama rs10 ve r501 arasında kaldım. dış lastik konusunda da sizin bisikletteki lithion 2 veya schwalbenin marathon serisinden alacağım. ekonomik olarak lithion daha işime geliyor ama dayanıklılığından emin değilim. nasıl memnun musunuz siz lastikten?

@lealtad Eyv, Merlin'de gördüğüm tek fark o. Doğrudur, kullanmadığım için bir şey söylememem. ;)
O zaman 15 gramlık ağırlık farkından başka bir fark yok aralarında lol.
Ne diye o kadar fiyat farkı oluşuyor o zaman, ben de merak ettim şimdi.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Isabado R501 (8/9/10) 237 Tl, RS10 (11) 261 TL. Bir de R501 C30 var 279 TL.

@whereismywings valla çok cahilim hocam kusra bakmayın c30un olayı ne peki? nedir yani o fiyat farkının olayı? merlindeki fiyat farkının sebebi indirim miktarları olabilir belki:kötü:

@lealtad Bak bu R501 C30 modelde arka 24 ön 20, Bir de düz R501 var onda ön arka 20'li yazıyor Merlin'de.
C30 olan
  • Weight: FW: approx. 880 g/ RW: approx. 1,140 g (without quick-release)

biraz daha ağır gözüküyor düz R501'den, 136 Gram kadar.

@whereismywings bu aero olan model mi acaba? ben erdoganlardaki arkadaşla konusurken bana bi aero bir de aero olmayan model var dedi. c30 dedikleri bu olabilir belki 2093 gr gözüküyor cunku erdoganlardaki model de

@Isabado Muhtemelen.
En güzeli para olsa Karbon almak da, o jant seti parasına Komple karbon bisiklet toplarız :p

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@whereismywings öğrenciyiz hocam benim bi 5 sene öyle bi ihtimalim yok:D tokenin bir modelini görmüştüm tasarımı beni benden aldı çok hoş model.:) imkan olsa alabilsem direk alırım şu anda.

Dosyalar

• screen_shot_2015-06-20_at_20.19.51.png
    screen_shot_2015-06-20_at_20.19.51.png
    46,9 KB · Okunma: 28
Beyler C30 demek 30 mm profilli clincher demek . Yani bizim iç lastikliler. Normal 501 de profil 20 mmmi 22 mmmi ne. Daha profilli jant istiyorsanız alabilirsiniz.
Bir şey soracağım. Bunu eniyi @lealtad bilir :) ebayde 180-200 TL bir sürü karbon masa var. Herhangi birini alabilir miyiz. Yani her masa her bisiklete olur mu. Bakmamız gereken bir ölçü vs var mı ..800-900 TL ye de komple karbon kadro var.

@x-rayted eğer maşa, furş tarzı set alacaksan olur. Zaten o şekilde sadece lastikleri ve seti üzerine aktaracaksın. Sadece üst seviyelerde ön aktarıcı kelepçeli değilde vidalıdır bazı modellerde. Buna ve fren deliklerine dikkat edersen uyuyor mu diye sorun olmaz. Ama muhtemelen zaten senin alacağın kadro aşağı yukarı aynı tipte olduğu için pek sorun olmaz. Çünkü söylediğin fiyat aralığına farklı dizayna pek bulunmaz;)

@oktayakgoz
Aynen daynen. .! :)

Makara bir yanada bir yere giderken boyle gidilirmi sizce. Ben de kiyafetleri seviyorum ama bu kiyafetlerle nere gidilebilirki

@oktayakgoz Ya sürüş yapıp bir cafe de otururken birşey olmaz ben tayt felan çekinmem. Hem de ben pisiklet sürerimin resmi görüntüsü. :)

• Beğen
Tepkiler: S. Fatih
@oktayakgoz

Bu yüzden Downhill tarzı şortlar durumu fazlasıyla kurtarır şeyler. Ben kullanıyorum. Alttan tayt gözükse de sorun etmiyorum kendime.

Bisiklet bana tüy gibi geliyor ama bugün tarttim. Kalpiyeli pedallar, km saati ve 2 suluk kafesi ile 9,4 kg geldi. Çok moralim bozuldu ben 9 altı bekliyorum. Kalpiyeli pedallar ve saat ne kadar tutar. 400 gr desek anca 9 kiloya indirmisiz demektir.

@x-rayted
Hocam ağır makinalar. Sen ki bir sürü parça değiştirdin. Ben net bir ölçüm yapamadım henüz.

Geri