Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@lealtad dostum işin kötü yanı bir tane plastik aparatım eksik. eğer kırmamış olsam durumu anlatır bir şekilde ürün değişimi talep edebilirdim diye düşünüyordum ki elimde kaldı lastik. her ne kadar o plastiği yapıştırıp kullanabilsem bile maşaya takılan kısma ait plastik aparatım yok. yani o kısım vasıfsız kalacak. ürünün yorumları altına baska biri de benım kopardığım aparatı koparmış ek olarak satılmıyor mu vs. demiş. ancak kurum şu an satmıyoruz demiş. valla içim gitti şu an kredinin 1/3 ü çöp oldu resmen:(

Scudo
@Isabado eğer mekanik aksam eksik değil sadece bağlantı plastikleri eksikse bi şekil de bişeyler uydurulabilir. Lastikle bağlarsın. Bant çekersin. Kaplama yaparsın yada başka bişey. Akşam otur sakin kafa düşün bi hele bence

• Beğen
Tepkiler: Turan
57 kadro bulamdım ya bi türlü.yarın güvenbisikleti arıycam bakalım onlarda var mı? ya da 57 kadronun olduğu siteyi fiyatı linkler misiniz bana :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Isabado

git değiştirme iste bir şey demezler müşteri memnuniyeti adına hallerderler.

vay be.. bir an he man geldi aklıma. gölgelerin gücü adına gibi oldu.

Arkadaşlar artık sabahları erkenden daha trafik bastırmadan şehir içinde söyle 1.5 ilâ 2 saat sürüş yapacağım gün aşırı. Sabah sporu yerine. Hep belli yerlerde kullanmaktan sıkıldım. Umarım başıma birşey gelmez zira trafikte kullanmak ürkütücü geliyor bana. İyi geceler.

@amoush00 İnşallah başına kaza bela birşey gelmez. Hayırlı sürüşler şimdiden.

@amoush00

Allah kazadan beladan saklasın inşallah. Trafik de bizim bisikletler sürülmüyor zaten. belli bir hızda kullanmak istiyorsun yok lamba yok kaldırım araba derken bisikletten soğuyorsun

@amoush00 zaten bi müddet trafikte bisiklet kullandıktan sonra insan hırçınlaşıyor ve asabiyet başlıyor. O kadar kişiyle kavga etmek yoruyor.

Özellikle artçı olduğumda çok kavga ediyorum ben. Ama bi yandan da iyi oluyor kendini bilmezlere bağırarak deşarj oluyosun;)

@whereismywings @oktayakgoz @lealtad Walla bir istekle kalktım ama yağmur yağıyordu. Hevesim kursağımda kaldı. Benim bahsettiğim sürüş şöyle bir sürüş olacaktı. Sabah çok erken saatlerde kalkıyorum ben genelde. Mesela 5:30, 6:00 en geç 6:30 gibi. Bu saatlerden en geç 7:30 a kadar kullanmayı düşünüyorum. Malum bu saatler arası trafik minimum.. Hava temiz. Güzergah olarak evim bir iki şehirler arası yola yakın olduğu için onlardan bazılarını kullanacağım. Böylece pek ışık vs ile karşılaşmayacağım büyük ihtimalle. Yine de korkum şudur ki, geçenlerde biliyorsunuz boş yolda, sağ tarafta giden tur bisikletçisine vurmayı başardı yurdum insanı. Şu yabancı adam. Böyle birşey gelmez başıma inşallah..! Yurdum insanından korkuyorum. Yurt dışında durum çook farklı. Özeniyor insan.. Hani sizde benim gibi az uyku ile hayat idame ettirebilenlerdenseniz, düşünülebilir böyle bir durum. Bir de Ankara burası. İstanbul vs çok farklıdır eminim ama İstanbul dışındaki şehirlerde de pek sorun çıkabileceğini düşünmüyorum.

@amoush00 ne yazık ki bizim insanımız bildiğin odun. Adam kasten üzerine sürüyor. Sürüş esnasında seni korkutup kaza yaptırmaya çalışıyor. Yaptığı şeyin sonuçları hakkında hiçbir fikri yok. Bu kafada ki adamla konuşamazsın bile. Kafası çalışmayan ve düşünmeyi bilmeyen bu insanların anladığı şey dayak. Dövecen onu başka bişeyden anlamıyor maalesef

Bak ilk ben gördüm.. Benden önce kimse salça olmasın lütfen :D
Forumda FSA vision Team 25 jant seti satan var. Bu da giriş seviye jant ve renk olarak da bizim bisiklete de çok iyi uymayacak ama 350ye inerse alınır mı bu?
Nasıl bir jant setidir bilen var mı ?

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@x-rayted
Hocam onun yerine sertaç nikli arkadas shimano r501 satiyor.Baya uygun fiyata onu incele,ritchey sele borusu sattigi konunun altina yazmis...

Salconun sitesinde 2 çeşit x040 sora var

s1.jpg s2.jpg

bunlar pahalı gelince bunuda gördüm bu nasıl peki?

x050 buda :D 57 kadro yok anca firmadan cekicez gibi :( o yüzden direk sitesien girdim

Dosyalar

• d1.jpg
    d1.jpg
    50,7 KB · Okunma: 22
@oguzhan39
1399 olan 2014 model 1620 olan 2015 model .. Gördüğün gibi sadece donanımları değil resimden belli daha kadro şeklinde bile farklar var. 2014ü internette 1050ye satıyorlar. 2015i sağda solda 1300-1350lere alabiliyorsun.

Alıp upgrade yapmayı düşünüyorsan ve kadro şekli de hoşuna gittiyse 2014 daha mantıklı . Yok alır böyle kullanırım diyorsan 2015 daha mantıklı gibi.
XRS050ye bizler uzağız. Hem çelik maşası hem de çok düşük donanımı ile almayı makul bulmuyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Yazman
hocam internette o kadara diyosunda adam yazmış 51 54 57 kadro diye soruyosun elimde 57 kadro yok diyor bitane site bulamadım.2014 düşünüyorum gidonu, sargı değiştircem vs. yani upgrade tabiki düşünüyorum xrs050 eledim o zaman :D teşekkürler yardımınız için

@oguzhan39
geç kaldınız tabii.. 2015 sezonunda elde kalan 2014ler için indirim yaptılar biz de sömürdük resmen :) bu fiyata ful sora setli bisiklet kalır mı. bu başlık 2 ayda nasıl 67 sayfaya çıktı sanıyorsunuz..Bulmak zor olur tabii devamı yok çünkü... ben alalı 1 ay olmadı tüm kadro boyları vardı şimdi baktım sadece 48i kalmış..

aynen hocam 51-54 cm var belki bulurum ya 57 cm arıycam :D olmazsa 2015 serisi mecburi

Geri