Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Yavuz S.

Bisiklette en sevdiğim şey bağırmakdır. Bazen sadece saçma sapan bağırmak. Bazen "hadi, bas, tırman" şeklinde bağırmak. Bazen de acil durumlarda "mazgal, dikkat, suya dikkat" diye bağırmak. Hem motive edici hem de stres atmanın güzel bi yolu. Benle beraber gezip benden etkilenenler ile beraber turlamaktan artık heryeri inletir olduk:D

O rampalarda çekilen acı, üst bacakların ağrıması falan bence muhteşem bişey. Çünkü kendine meydan okumak kadar güzeli yok;)

@DKN Yaptım. Bisiklet sürmek spor manasında kesinlikle daha acı verici. birisinde setler halinde dinlenerek diğerinde durmadan 50 km boyunca 30 km\s i tutturmaya çalışarak yokuş rüzgar gözetmeksizin...

gene diyorum spor olarak yapılınca en zor sporlardan biri..

ekleme bu öyle bir acıki anlatılmaz yaşanır. Pro sürücüler 120 km de 40km ortalama ile kullanır bizler 30 a ulaşmak için bitarafımızı yırtıyoruz. ben 100 - 150 km arasında yada fazlasında 27 ortalamayı geçebilmiş değilim. 1 kere geçtim oda toplu sürüşte tren şeklinde birbirimizi çekmemiz ve rüzgarın arkadan bize hep destek olması ile oldu.

(link)

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Yavuz S.

Kim olduğunu hatırlamıyorum ama forumda birisinin avatar resminin altındaki yerde shut up legs yazıyor..

BU arada arka tekeri QR yapmayı başka kimse sorup soruşturmadı mı yav.

@DKN bu senin bütçene ve kullanım amacına bağlı. Eğer sadece araba arkasında sahile gidip ileri geri gidiceksen gereksiz. Lakin performans süreceksen yahut uzun yol yapacaksan yada günlük +50-100 yapacaksan değer;)

• Beğen
ağrı olmadan ilerleme olmaz. ister bisiklet ister bodybuilding yapın ağrı olmuyorsa fayda göremezsiniz. benim bisiklete başlamaktaki amacım zevkinden çok kardiyo olarak yapmak. 1,5 senedir salondaki tekersiz bisikletten ve koşu bandından bıktım. Ramazandan sonra sıkı bir şekilde antremanlara başlayacağım inşallah. Spor yapan biri için kas ağrısı olmazsa olmazdır.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@x-rayted göbeği komple söküp vida yerine boş qr kovanı yerleştirmek gerek aksi halde qr mandalını takamazsın

@lealtad araba arkasına atıp şehirdışında 100-150 km kadar sürmeyi düşünüyorum. şehir içi de günlük 10 km yapıcam. birde bu model var kıyaslama yaparmısın (link)

@DKN kadro ve jant olarak sanırım carraro daha hoş lakin vites ve frenlerde salcano daha iyi. Gidon yapısı ikisinde de hoşuma gitmedi pek

@lealtad

öyleyse bu sonuca göre salcano mu alınır ? benimde carraronun rengi hoşuma gitti ktm gibi.. salcano da güzel gerçi, beyaz rengini tercih edicem (link)

@DKN açıkçası ben xrs 040'ı uygun ve sora diye aldım. Ben 850 tl'ye sıfır aldım(kadro ufak gelen birinden). Zamanla ve parçaların ömrü bittikçe yükseltme yapacağım. 125 tl'ye 400 gr ağırlığında ricthey comp streem ve deda boğaz aldım. 600 gr hafifledi bisiklet. Bundan sonra biraz daha eskitip jant seti alırım. Sonrada ilerde karbon kadro set alacağım. Sonra da parçalar tiagra olur. Kısaca bu sonu olmayan bi yükseltme;) Ben uygun diye aldım ve memnunum:harika: Lakin kişisel zevk, renk, tercih de sana kalmış

@lealtad fazla da düşününce insan sıyırma noktasına geliyo :) en iyisi carraro alıyım gitsin.. çocuk migrosta satılan salconaya 2 lira bayılmış demesinler :koptum:

@Oğuz han T
bisiklet kültürümün pek varolduğu söylenemez.ruble dişlisi arttırılabilir mi?

kargo nasıl gelirse direk iade etmeliyim? ve en fazla kaç km gittiniz 2014 model ile?

Yol bisikletini mtb ile kiyaslamayiniz. Mtb disli oranlari daha cok kisa mesafe yokuslar icin. Yol bisikletinde ise uzun ama nispeten daha az egimli yollar icin. 040 daki oranlar bence mukemmel ama bu kondisyonlada alakali tabi. Her halukarda bizim ruble ve ayna kol iyi. Kondisyonunuzu artirmaya calisin

bu bisikletle triban arasında kalmıştım, triban kullananlar triban diyor bunu kullananlar bu diyor. karar veremedim bir türlü, yok mu ttarafsız yorum yapabilecek kimse

@bohemroze

Ruble dişlisi belli bir oranda arttırabilir ama üst sınır nedir bilmiyorum. Kolisi çok fazla deformasyona uğramışsa yani kırık ezik bariz belli ise iade edin ama koli içinde bisikletide iyi sarıp sarmalamışlar kolay kolay bişey olacağını sanmıyorum.

Günübirlik en fazla yapmış olduğum km. bu bisikletle benden çok daha uzun yol kateden arkadaşlar da var forumda.

(link)

• Beğen
Tepkiler: bohemabi
Velominati (link)//
It never gets easier, you just go faster.
As this famous quote by Greg LeMan tells us, training, climbing, and racing is hard. It stays hard. To put it another way, per Greg Henderson: “Training is like fighting with a gorilla. You don’t stop when you’re tired. You stop when the gorilla is tired.”

• Beğen
Geri