Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@lealtad
Benim boyum 170 bende 51 kadro aldım. Çok boy farkımız yok ama senin sele çok yüksek değilmi.

@oktayakgoz bacak boyuyla alakalı bi durum daha çok. Ben aksine gidonu biraz daha alçaltabilirim o zaman daha da yüksek durur

Ben 1.73 böyle 54 kadro sürüyorum. Salcano bayiilerinin bilgisizliği işte. . Ama sorun yok gibi.. ! Decathlon'dan bakmıştım. Bir mukayese kartları var onların. Ama bisiklet geometrisi ile de alakalı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: StratoMaster
@x-rayted

Yurt disindan nereden alış veriş yapıyorsunuz. Pompa kask lastik alman gerekiyorda

@oktayakgoz
merlin cycles diye bir site var orayı kullanıyorum diyordu arkadaş.

@oktayakgoz
Suluk kafesi , mini pompa, subap adaptörü gibi basit şeyleri ebayden ; lastik, kask, gidon gibi daha önemli şeyleri hepsine bakarak hangisinde uygunsa şunların birinden alıyorum.
Wiggle.co.uk
merlincycles.com
bike-discount.de
bike-components.de

Cevaplar için tesekkur ederim. Lastikerimle alakalı sorunum yok şuan. Fakat bir çift yazlık bir çift kışlık lastik almak istiyorum. Oneriniz var mi.

Pompayi decathlon dan almayı düşünüyorum. Zefal 9 barlık 55 tl. Birde sks var 10 bar hangisini alayim.

Uygun kask önerimizde varsa benim için eksik kalmamış olur

arkadaşlar bu konuda tartışılan bisiklet bu değil mi? Satılık - Salcano xrs 040 899 tl - BisikletForum

sizce alayım mı bunu ne dersiniz? ilk defa yol bisikleti kullanacağım başlangıç için iyi olur sanırım

bir de gidonu sorunluymuş sadece bu bisikletlerin başka herhangi bir sorunu var mı acaba değiştirmem gereken

edit: vazgeçtim 18 vitesmiş çok az değil mi 18 vites?

@oktayakgoz 10 barlığı al. Ne kadar basınç o kadar iyi oluyor yol bisikletleri.

arkadaşlar bi sorum olacak. yurtdışından alışverişte 75 euro sınırında kargo ucreti de dahil mi? mesela su an merlincycles da shimano r501 tam 74.84 euro ama 20 euro da kargo ucreti var. bir sıkıntı olur mu? veyahut trde totalde daha ucuza bulabileceğim bir yer var mıdır?

internetten verdiğim bisiklet siparişinde içinde gidona sarılı veya normal olarak gidon sargısı geliyormu ?

@sefaakcan İlk defa kullanacaksın ve 18 vites sayısına mı takılıyorsun?
Yanlışın var, zira MTB ve Yol bisikletlerinin dişli boyutlarına bakarak bile farkı anlayabilirsin. Alacağın bisiklette SORA set var. İstersen 300 Lira verir Ayna Kol takımını 3'lü sora taktırısın olur sana 27 Vites. Olmasına olur da sen 27. vitesi görür müsün bilemem. Ben 11-12'den yukarı çıkamadım henüz nerde kaldı 18.

Olayın teknik kısmında vites sayısının biir önemi yok. Yukarıda bahsettim, dişli farkı sürati belirler. Ayna-ruble dişlilerinin oranları farklı olduğundan senin düz mantık burada işlevini yitiriyor. Özetle, vites sayısı azlığına çokluğuna takılma.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@whereismywings hocam öyle mi gerçekten hadi ya.. teşekkürler ben direk düz mantık dağ bisikletleri ile kıyasladım, en son sürdüğüm bianchi dağ bisikleti ile şehirde mesela 24 vites bana az geliyordu direk öyle düşündüm yanlış düşünmüşüm o halde.

Yani 18 vites fazla bile oluyor yol bisikletleri için öyle mi?

peki alayım mı sizce bu bisikleti ne diyorsunuz. Çok teşekkürler

ayrıca sora set dediğiniz şey vites takımı sanırım, internetten araştırdım 800 lira gibi bir fiyatı var bu setin, o halde bisiklet nasıl 900 liraya satılıyor :D kızmayın hiç bilgim yok bisiklet konularında

@DKN

Ben daha önce gidon aldığımda bayaa sargısız çıplak halde geldi gidon. Belki kampanya, hediye vs durumları olabilir ama bildiğim kadarıyla gidon alınca sargı verilmiyor. Aksi olduğunu da düşünmüyorum zira gidon bandı için o kadar para talep etmezlerdi.

Geri