Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@whereismywings
hocam hepimizde heyecan oldu. şu işin aslını bir öğrensen bisikletçinden, göbek değişti mi değişmedi mi?

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@whereismywings
Evet hocam bir sorsanız göbek değişmiş mi ?
Ayrıca hangi bisikletçi biz de gidip yaptıralım..

@lealtad
Ama bunu yapsaydı göbek parası da isterdi. Her nasılsa göbek içi boş ve mil çıkabiliyor demek ki ?

• Beğen
Tepkiler: ajajya
@x-rayted hub'lu sistemlerde içi boş ve kovan gibi içinden geçiyor. Lakin vidalı sistemde vida sabit göbeğe bildiğim kadarıyla..

Xrs040 sora da gidon sıkıntısı varmış.
Bu sıkıntıyı ben yaşamadım ama bana biri açıklayabilir mi?

@x-rayted Aynen öyle arkadaşlar, özellikle arayıp sordum. Mil göbekten bağımsız, ayrıca sabitleniyor göbeğe. Göbekteki bağlantı civatasını çıkartıp yerine mandalı monte etmiş.

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
Beyler bahsettiğim sele, sele borusu ve lastik siparişi veremedim. Öyle şanssızlık ki seleyi ekliyorum gönderi 6.83 € sele borusunu ekliyorum hala 6.83 lastiği ekliyorum hala 6.83... lastiği 2 tane yapıyorum. gönderi iki katına çıkıyor 13.85 oluyor..bir lastik için 2 katı gönderi ödemek zorundayım.

Zaten gidonu sarmayı beceremedim çok moralim bozuk :( :(

@x-rayted
chainreactioncycles dan mı sipariş verecektin hocam? lastik olarak hangisini düşünmüştün?

@whereismywings, o halde sadece qr mandal alıp bizde takabiliriz.

@Ozan Dönmez
Merlin...continental ultra sport II 25 lik folding

yurtdışı alışverişlerde merlin daha mı cazip?

@Ozan Dönmez
Bana cazip geliyor en azından gonderisi daha ucuz. Tabii hepsine bakmak lazım. Bazı markaları bazısı satmıyor mesela..

lastik fiyatı nedir ? bende almayı düşünüyorum işe yarar bir şeyse bir iki parça benim için ekle ortak kargo parası verelim. size de uyarsa

• Beğen
Tepkiler: whereismywings
@oktayakgoz

ahh ben zaten gümrük sınırını aşıyorum. gümrüğü geçmesem daha çok alacaklarım var :D

Ben dediğim gibi başka markaya bakmıyorum pek conttinental istiyorum. En ucuzu şu
(link)

Daha çok tour özellikli. Vallahi önerdiğimi söyleyemem. Hiç bir tecrübem yok fiyatı ucuz diye almak istiyorum. Merlinde çifti 28,60 € gönderi de 6,83 € ...Başka lastiklere de bakabilirsiniz.

Evet 75 euronun üzerinde %18 vergi ödüyoruz daha kötüsü çağrılıyorsunuz falan .işten izin almak gerekebiliyor vs vs..

Ben de şöyle yaptım bahsettiğim lastikten 2 tane bir de şu seleden sipariş ettim. Sele borusunu eklesem zaten bir gönderi parası daha eklenecekti onu da öteki ay alırım. Bir şey farketmemiş olur :)

Forza cirrus sele siyah kırmızı 145 mm: 250 gr görünüyor. Ama o muhtemelen 130 mm liktir. Benim gibi kısa ve şişmanlara 145 genişlikte öneriliyor. Ben 145 mm lik sipariş ettim. 270 gr falandır sanırım. Gelecek ay da sele borusu aldım mı ben tamamım :)

http://merlincycles-img.s3-eu-west-1.amazonaws.com/productImage_470_470_ffffff_image-jpeg/16148_forza_cirrus_road_bike_saddle.jpg

@x-rayted hayırlı olsun. İstanbul'da olanları çağırıyorlar öyle mi? Peki İstanbul dışındakilere nasıl bir uygulama yapılıyor? Gümrük vergisi 1500 € üzerinde ise mi uygulanıyordu?

@Ozan Dönmez
75 €ya kadar vergi yok.
75-1500 € arası geldiği ülkeye göre %18-20 ÖTV var. DHL UPS falan ise onlara siz ödüyor ve vekalet veriyorsunuz. PTT ise her ilde PTT müdürlüğüne gidiyorsunuz ve ödüyorsunuz. Bazen getirip elden para istedikleri de oluyormuş.
1500€ üstü zaten ithalata giriyor . İthalat şirketi olması lazım. Onu biz yapamıyoruz.
Bazen 75 € altı olsa bile gümrüğe kontrole yolluyorlar. Onun ücreti 3,60 TL ...

EDİT: BİRİ BENİ DURDURSUN. OCAĞIM SÖNECEK YOKSA :D :D

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
@x-rayted Sorma ya, 0.49$'a kask için ışık almıştım. Ücretsiz kargo var diye. 2 tane aldım, artık nasıl gariplerine gittiyse cücük kadar şey 2 lira vermediğim şeye o kontrol ücretini vermek acaip zoruma gitti :(

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
Geri