@Mondschein Bir 350 tl daha sıkışmış benim Salcano'ya sanırım.. ) Hayırlısı olsun.. Bu arada bu jant setini şimdi mi almak akıllıca olur yoksa sezon bitince mi? Seçimlerden sonra kur artar yine bir avantaj olmayabilir. Artı bazı sektörlerde ek ithalat vergisi konulmuş firmalar yurt dışından artık ithalatı kesmişler. Yani belli bir süre piyasada malı da bulamayabiliriz.
@amoush00 şuan dikkat edersen 2 ay öncesinde satılmayan bütün dandik ürünler bile satılmış vaziyette. Sezon başladığı için herhangi bi ürünü, yedek parçayı bulmak çok zor. Ucuz ve kaliteli olanlar alındı hep. Lakin bikaç ay sonra sezon kapanınca yükseltenler, bisikleti bırakanlar vs... herkes ürün satacak. Çok güzel ürünler bulabilirsin o zaman. O zamana kadar kenara para biriktirip çoğu parçayı da değişebilirsin.. O sırada da üzerindekileri biraz eskitirsin ki verdiğin paraya değsin
Ya bisikleti alıp takır takır parçaları döşemektense yavaş yavaş iyileştirme yapma taraftarıyım. Çünkü bütün paramı bisiklete bastım. Aydan aya yapıyorum iyileştirmelerimi. jantı gidonu onu bunu direk alabilecek durumum olsa xrs030 alırdım.
Arkadaslar bende 2014 versiyonunu almak istiyorum ama kliksa vs sitelerde 57 cm kadro yok.En uygun ve bana uygun nerden bulabilirim yardimci olabilecek var mi?
Bacak boyu 82 boy 1.83
@Can Oksuz
Bende aynı fikirdeyim. Hem bu şekilde para verdiğin 040'ıda eskiterek verdiğin paranın hakkını görmek daha iyi bence. Yavaş olur ama bu sezon olmasa da bi daha ki sezona güzel bişey çıkar ortaya
aslında benim derdim spor yapmak için. şuan ki kondüsyonum nasıl bilmiyorum ama her sabah 30 40 km bisiklet sürmek istiyorum. o açıdan 18 vitese göre 27 çok daha seçenekli olması spor için etkisini merak ediyorum. kışın bisiklet sürme konusunda ne yapıyorsunuz. ince teker ve yağmur çok sorun oluyor mu ?
@oktayakgoz 2015 lerde frenler tektro vites ön aynakol da 2 çark olması nedeni ile 18 . Sanırım mtb ler veya şehir bisikletleri gibi düşünülmemiş bu yüzden mesala kondüsyonunuz yetersiz ise yokuş çıkmak bunda daha zorlu olabilir ayrıca ise giderken eşya felan taşımak istiyorsanız bagaj vs pek takamazsınız.