Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@bohemabi Gözün aydın kazasız belasız..

• Beğen
Tepkiler: bohemabi
@Lenora Nora
sana kocaman bi teşekkür borçluyum Enis.çok teşekkür ederim.
@x-rayted
teşekkür ederim.umarım kaza benden uzak olur:))

@bohemabi
benimki de aynı bu şekilde geldi.
gidon ve fren/vites grubunun açısı acaip yanlıştı.
Deneyimli bi arkadaş sağolsun düzeltti.
sizde düzeltirseniz daha rahat bir sürüş imkanınız olur.
aksi halde, bilek ağrısı kaçınılmaz olacaktır

@x-rayted

@lealtad

@x-rayted

internetten bisikleti sipariş ettim ayrıca deda gidon ve boğazı ve gidon sargısı,bisiklet önce geliceği için gidip kurulum yaptırıcam onun için sordum sargılımı geliyo diye çünkü diğer gidon gelene kadar mecburen onu kullanıcam ve sanırım kolları düzgün ayarliyamicam sargısı sarılı olduğu için

@x-rayted, hocam verdiğin sitelere baktım da... sepete iç lastik, matara ve pompa ekledim. en uygun kargo ücreti 7€ ile chainreactioncycles'ta çıkıyor. en uygun gönderi ücreti crc'de sanırım. gerçi ürünlerin her biri farklı farklı fiyatlarda onu da dikkate almak lazım.

Yaklaşık 1.90 boyunda ve 95 kilo dev gibi biriyim yol bisikletlerinde kilolu veya uzun olmam fazla bir sıkıntı yaratırmı ?

@engin1 bu genel kapsamlı bi soru. Uygun bölünme bi konu açsan daha iyi yardım alırsın..

@lealtad Bu bisikletden sipariş ettim bu hafta içerisinde gelecek o yüzden buraya yazayım dedeim birde yeni kayıt olduğum içi henüz konu açamıyorum :/

@Uğur Tefci Hayırlı olsun Ugur Yesil almıssınız.Kazasız belasız pedallamanız dilegiyle.
İyi Forumlar Dilerim.

@engin1 valla net olarak şudur budur diyemicem bu boy konusunda. Elbette kullanabiliyorsun onda sorun olmuyor lakin performans olarak etki eder mi emin değilim?

@engin1
ben şu an 173 boyla 95 kiloyum. sıkıntı yok. lastik havalarını sürekli kontrol edip üst sınıra yakın tutmak lazım..

fakat bunun 57 si bile size küçük kalır sanırım. size 60-62 bisiklet daha iyi olmaz mı

@Ozan Dönmez
tabii işte ben de böyle yapıyorum toplam hangisinde ucuz ise oradan alın.

yalnız fena alışkanlık yapar ocağınız söner haberiniz olsun.

siparişinde boş yer olan bana da bir sele borusu sipariş etsin..

@Ozan Dönmez
bakın şimdi ben deda sele borusu alacağım. 2015 RSX01 . 31,6 mm 350 mm.. merlin fiyatı 20,67€ + gönderi 6,91 €...total 27,58 .. CRCde aynı sele borusu 28,49 gönderisi 6,99 ..Totali 35,48...Merlin 27,58 CRC 35,48...Merlin çok avantajlı yani

Arkadaşlar bisiklet merdiven vs. taşırken ağır geliyor cidden hafifletmek için az fiyata ne yapabiliriz acaba jantlar mıdır en iyi seçenek...
2015 model bu arada bisiklet...

@ajajya
dağ bisikletimden sonra bana kuş gibi geliyor[emoji1] gidon, maşa, jantlar sanırım

@Ozan Dönmez
bana da 13,75 kg lık hibridden sonra kuş gibi geliyor :D

@Ozan Dönmez
@x-rayted
Bana ağır geliyo nedense bide yüklenirken alttaki kabloların ayarı bozmamak için kenarlardan tutuyorum tam iskence oluyor

@ajajya

Valla evvelce ne kullanıyordun bilmiyorum ama buna ağır diyorsan -ki 2015 daha hafif- bence sen karbon ya da titanyum gibi bir kadro bak kendine :D
Şakası bir yana gayet hafif. Tek elle paşalar gibi indirip çıkartıyorum ben 3. kata kadar. Bir ihtimal senin kollar zayıf olabilir :) o da zamanla alışır.

Geri