Scudo Sports

Salcano X-Prod1 8X4Özel Örüm Tekerlek Seti Hakkında Soru ?

ProfessionaL

Forum Bağımlısı
Tepki
693
İsim
Hasan Kılınç
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Arkadaşlar Salcano nerdeyse bu yıl ki mtb'lerinde bu jant setini kullanmış. (hiç yoktan benimkinde) Ama benim anlamadığım bu jantı üreten Salcano mu yoksa Weinmann Şirketi mi ?

Jantın üzerindeki etiketlerde Salcano dışında weinmann yazıyor. ve Bir kısmında da taurus 2000. Yani (link) olan Jant Seti mi kullanılmış ?

Scudo
Yapım weinmanna ait ama bisikleti toplama işlemi salcanoya ait olduğundan dolayı stickerlerını yapıştırmışlardır diye düşünüyorum.

Ve bir şey daha ekleyeyim. özelliklerinde 1.5/1.95 uyumlu diyor ama bu jant setinde 2.2 Lastik var ? anlamadım bu olayı

Salcano bütün herşeye yapıştırmasını yapıştırıyor.Suntour Xcm maşaya bile salcano yapıştırıyor.Ve salcano yazısını maşadan sökemiyorsun çünkü xcm yapıştırmasıyla birlikte basılmış.Linkteki jantlar senin bisikletindeki jantlar değil.Sendeki x-prod1 bendeki x-prod 2 Görünüşte tek farkı rengi.Linkteki farklı jantlar.

O zaman bu Salcano'da nasıl bir jant var markası filan yok mu bunun.

weinmann sağlam bi alman markası, fren jant falan üretiyor. salcanonun üretimi değil bu jantlar. üstünde sadece etiketi var. ben etiketi söktüm şimdi daha güzel duruyo :)

bende salcano etiketini söktüm şuan x-prod1 yazısı kaldı. görüntüsü güzel oldu.

bazı arkadaşların bu jantlar işe yaramaz tarzı mesajlarını görmüştüm araştırdım karşıma weinmann çıktı bu soruyu da ondan sormuştum. :)

Geri