U UmutÇetin Üye Kayıt 10 Mart 2010 Mesaj 23 Tepki 4 Şehir balıkesir 18 Mayıs 2010 #1 arkadaşlar ben no evil sipariş ettim fabrikada yokmuş adam bana bayilere bakıcam dedi sizce bayide yoksa fabrika bidaha üretirmi ? Birde sizin oradki bayilerde varsa söyler misiniz yardımlarıonızı bekliyorum...
arkadaşlar ben no evil sipariş ettim fabrikada yokmuş adam bana bayilere bakıcam dedi sizce bayide yoksa fabrika bidaha üretirmi ? Birde sizin oradki bayilerde varsa söyler misiniz yardımlarıonızı bekliyorum...
U UmutÇetin Üye Kayıt 10 Mart 2010 Mesaj 23 Tepki 4 Şehir balıkesir 19 Mayıs 2010 #2 yardım edicek yok mu :S
Burak Coskun Forum Demirbaşı Kayıt 20 Mayıs 2007 Mesaj 541 Tepki 838 Şehir İstanbul 31 Mayıs 2010 #3 Fabrikadan Bayram Bey yazardı eskiden buralara.. kimse fabrikanın ne yapacağını bilemez fakat niye üretilmesin ki biten bisiklet bayilerdende çıkarsa sana çok kolay ulaştıracaklardır. telefonla taciz etmeye devam et
Fabrikadan Bayram Bey yazardı eskiden buralara.. kimse fabrikanın ne yapacağını bilemez fakat niye üretilmesin ki biten bisiklet bayilerdende çıkarsa sana çok kolay ulaştıracaklardır. telefonla taciz etmeye devam et