Scudo Sports

Salcano Ng303 SD

Tekrar kusura bakmayın,
yeni forum kullanıcısı olduğumdan dikkat etmeden mesajı foruma attım.

Önemle belirtmek istediğim bir şey var, aldığım yerin veya sahibinin art niyeti yoktur oradaki çalışandan aldığım cevaptır. Kimsenin üzelmesine sebep olmak istemem. Yoksa hepsi ilgili, nazik ve iyi niyetli insanlar.

Scudo
sanırım aldıgınız yerde bır karısıklık olmus bız webte yazan pedalları kullanıyoruz eger aldıgınız yerle kontak kurarsanız duzeltırler bır anda bırden fazla bısıklet toplandıgı ıcın bazen boyle karısıklıklar oluyor ama bizim bayılerımız duzeltirler

eger farklılık gorursenız bızı haberdar edın lutfen biz hemen gerekenı yaparız

bisikletin tipi güzel

ben de almak istiyorum ama,denizl'de neden yok?buna açıklama yapabilecek birileri var mı???tam 20 gündür beni gelecek diye oyalıyorlar.lütfen bu konuya bir çözüm bulun.ben istediğim bisikleti alamayacak mıyım????

model ng 303 srd'dir.yaz geldi daha eski bisikletimle idare ediyorum.bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.kızmaya başladım artık.beğendiğim bu modeli nedense alamıyorum.

arkadasım ilk önce bunun yeri burası değil ama nese cevap verelim
(link)

bu modele bak istersen forumda kullananlar var onlar sana yardımcı olucaktır.

@Cem Erdoğan

gerçi üzerinden biraz zaman geçti ama bence bi ara derim ben bayram beyle görüş durumunu yapılacak birşey vardır elbet bayii nin verdiği cevabı faln söyle
ilgilenicektir benle sağolsun gerçekten çok yardımcı
burdan kendisine çok teşekkür ederim...

yaw arkadaş bir tane mi salcano yetkilisi yok bu forumda inanmıyorum ya.bu ne ilgisizlik...

Bisikletimin kadro kulağı önce yamulmuştu ve düzelttik. 50 km sonra malesef ikiye bölündü. Kadro kulak türleri çok. Benim kulağımda Sadece A Yazısı bulunmakta. Web'te benzettiğim bir kaç kadro kulağı var. Eğer siz bu kadro kulağı hakkında kesin bilgiye sahipseniz veya bu kulağın modelini söyleyebilecek varmı. Çok acil!

Fotoğraflar alttadır:

WhatsApp Image 2017-05-06 at 22.36.46.jpeg

ng303.jpg

WhatsApp Image 2017-05-06 at 22.36.39.jpeg

Geri