Scudo Sports

Salcano Ng303 SD

Scudo
sağolun arkadaşlar. hepinize buraya yazdığınız yorumlarla içimi rahatlattığınız için tekrar teşekkür ederim.:)

güle güle kullanman dileğiyle....

birkaç soru sormak istiyorum.
kadro nasıl arazide denedinizmi? sağlamlık esnemezlik konusunda..?? nasıl atik bi kadromu yoksa darbeleri emiyomu???

parçalar hakkında bisi sormama gerek yok ama performans olarak biraz bahesedersen venirim...

@gvenc_mtb

bu konuda sana pek yardımcı olamıyıcam sanırım çünki bisikleti alalı 4 gün oldu ve daha arazide kullanma şansım olmadı ama asfalt yolda sürdüm baya iyi süzülüyor:D

@ufuk_

Şimdi nedir fikriniz? Son yorumunuzun üzerinden 10 gün geçti umarım fırsatınız olmuştur arazide kullanmak için :) ben de almayı düşünüyorum 1 hafta içinde

evet arkadaşım araziye çık artık şu bisikletle:) bende salcano 303sv modelini almayı düşünüyorum, kii büyük ihtimallede bunu alıcam. kullanan varsa yada kadroda kullanılan malzemeden anlayan bi arkadaş varsa uzun yollara, orman yollarına kısaca arazinin bozuk olduğu yerlere dayanırmı sizce??

dayanıklılık konsunda hıc suphenız olmasın kullanılan butun malzemeler yenı yayınlanmıs ve 2008 de yuruluge giren avrupa bırlıgı dag bısıkleti standardına uygun olarak kullanılmıstır bu testlerden gecmeyen malları avrupa bırlıgıne dag bısıkleti olarak satma sansımız yok

@gürsel

...GÜRSEL abi, merhaba... sizden ng303 srd hakkında da bilgi istesem...paylaşırsanız sevinirim...:) -:eek:

Bende bir türlü NG 303 SD alamadım. Bir alabilsem köküne kadar kullanıp test edeceğim, sözüm olsun. :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=39973

bayramakgul, ya da herhangi bir arkadaşımız yukarıdaki linkte belirttiğim (linki incelerseniz sevinirim) satın alma sorununu çözmemde bana yardımcı olabilir mi?

Marka ve model tercihimi Salcano NG 303 SD'den yana yaptım, ama ilginç bir şekilde bisikleti alamıyorum. :D

@bayramakgul

Sizlere ne kadar teşekkür etsem az, sayenizde ve bütün gün süren çabalarınızla istediğim bisiklete kavuştum.

Yarın bisikletim elime ulaştağında, müşteriliriniz için ne kadar çok uğraş verdiğinizi, bisikletin fotoğraflarıyla birlikte anlatacağım, bugün bizzat canlı şahit oldum buna... Herkes alışmış berbat firmalar dinlemeye, ben adam gibi adam olan bir firmanın yazısını yazacağım. Herkes sizleri bilmeli...

Sizleri ve Salcano'yu tanıdığıma çok memnunum. Tekrar her şey için çok teşekkür ederim.

303 SD'em yarın geliyor, vatana millete hayırlı olsun, test etmekte boynumuzun borcu oldu. :D

@Cem Erdoğan

Tek benimle değil, birçok kişi ile ilgilendiklerine şahit oldum. Kesinlikle yardımcı oluyorlar. Forumlara bile baksanız, arkadaşlarla nasıl ilgilendiklerini görebilirsiniz.

Bence tekrar deneyin, atladığınız bir nokta mutlaka vardır.

Ağlamayana emzik vermez derler, ben çok ağladım. :D Müşteriler hemen olsun, ben uğraşmayayım, kendiliğinden hallolsun diye düşünüyorlar, ama biraz işi kovalamak lazım, mutlaka halledilir. Kabul edersiniz ki anında halledilmesi zor, bizler gibi kaç kişi var, ben bile 2 haftadır uğraşıyorum, son çare üretim merkezine başvurdum.

İş hayatında görürsünüz, direkt en tepeye gidilmez, sorunun çözülmesi için önce alt tabaka denenir, çözülemedikçe kademe yükseltilir. Elbet, bir yerde çözülür!

Kolay gelsin. :)

@asortik

Evet şirket hiyerarşisini biliyorum...Benimle artık ilgilenmezler.Kadro boyu sorun çıkarmıştı e-postalarıma falan cevap vermediler :p Artık çok geç :sigaraici

bence ng 303 sdr al hem daha az ağırlıkta ve gösterişli.. parçalarıda hemen hemen aynı 100 tl az verip onu al bnce

bız elımızden geldıgı surece herkese yardımcı olmak ıstıyoruz ama kadro boyu konusunda değisiklik yapma sansımız olmuyor forum sıtelerınde ve bılgı nıtelıgınde hangı boya hangı kadro gıder dıye bılgıler var onlara gore almak lazım yada ustune bınıp denemek lazım ama bunlar sızın mallerınıze cevap verılmemısı ıcın sebeb değil bunla ilgilenecegiz hayırlı surusler

NG 303 SD den ben de aldım.
ÇEvremden gelen ilk tepki fiyatı konusunda idi. O fiyata bisiklet mi aldın oldu. Neyse aldık dedik. Fekat web sitesindeki donanımla aldığım donanım tam tutmuyor. İlk bakışta pedallar. Benim bisiklet üzerinde bir model düşük pedallar geldi. Aldığım yere sorunca fabrika bize ne veriyorsa onu takıyoruz dediler ama kuşku oluştu içimde. Moral bozulmasın diye daha fazla da incelemedim... Şimdilik alışma süresindeyim. Corratech motion ile salcona ng 303 sd arasında gittim geldim. salcona aldık umarım pişman olmam...

gokhan bey pedallar ne yazıyorsa bisikletlerin icine o pedal konuyor lutfen pedalınızın resmını ve aldıgınız yerın ısımini bizle paylasyın bır terslık varsa duzeltırız bız fırma olarak elımızde soz verdıgımız parca yoksa her zaman bır ustunu koyuyoruz srd modelrımızden alan bazı arkadaslar lastıklerın yazanlaradan daha ıyı lastık aldıklarına sahıt olmuslardır

• Beğen
Tepkiler: gökhan tan
İlginize çok teşekkür ederim Bayram Bey,

Ekte ortalama çözünürlükte pedalların fotoğraflarını görebilirsiniz.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Üzerinde LU-935 modeli pedaller var.

Ankara'dan Erdoğanlar Bisikletden aldım. Art niyetleri yoktur diye düşünüyorum. İlgili kişiler. Belki de ürünü yakından tanımadıklarındandır. Web adresinde ise WELLGO LU-C27G pedal olması gerektiği yazıyor.

Geri