Scudo Sports

Salcano Mountaineer Unisex

asdasd

Üye
Tepki
4
bu ürün bisiklet araştırırken gözüme çarptı, aluminyum kadrolu, tek amortisörlü ve şu an kampanyada, fiyatı 200ytl. Bu ürün nasıldır? salcanonun sitesinde bu ürünü bulamadım, bu yüzden de elimde sadece alttaki resim var. Bu bisikleti kullanan, gören, inceleyen varsa yorumlarınızı bekliyorum. Aslında aklımda salcano ng650 var fakat bunun 200ytl olması bana daha uygun geldi. Yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
benim bulunduğum yerde bir bosch bayiinde 2 ay kadar önce incelemiştim.bana ilk sorduğumda 235 ytl bir hafta sonra sorduğumda da 335 ytl gibi saçmasapan fiyatlar vermişlerdi.
18 vites ve sıradan ekipmanlar var üzerinde.aluminyom kadro olması dışında hiçbir özelliği yok.ancak kullanım sıklığınıza ve amacınıza bağlı olarak sadece aluminyom kadro olması sebebiyle o fiyata alınabilir.sanıyorum geçen yıl son olarak üretilmişlerdi.stokta kalanları sattıklarını düşünüyorum.

teşekkürler link ve resimler için, verdiğin linkten anladığım kadarıyla borlayı siz, salcanoyu da eşiniz kullanacak. Bir sedona kullanıcısı olarak salcano hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

@asdasd

aralarındaki fiyat farkı 2 katı, sedonada salcanodan komponent ve sürüş açısından 2 kat daha üstün diyebilirim ama bütçem iki sedonayı kaldırmadığı için salcano da o kadar kötü değil

bilmiyorum kararsız kaldım, verdiğin linkteki yorumlara bakarak şu sonucu çıkardım: aluminyum kadrosu olduğundan dolayı ağırlığı 14kg civarında olması ve fiyatının 200ytl olması bisikletin tek iyi yanları. Bisikletin diğer parçaları baya bi giriş seviyesi. Hafta içinde bi bisikletçileri gezebilirsem bu bisikleti yakından incelemek istiyorum, inceledikten sonra kararımı vereceğim :)

kardeşim eğerki uzun yola gıtmeyeceksen idare eder ama ben acımdan sorarsan pek tavsiye etmem cunku mahzemeleri en alt sınıf urunler kullanılmiş tek artısı 14 kılo olması başka bır artı yönunu göremıyorum dediğim senin beklentilerine bağlı daha cok kullanacağın bısıkletten

• Beğen
Tepkiler: ugurcani
bisikletim çalındı. ben de hepsiburada.com dan alıdım ürünü.yarın sabah elimde olacak. profesyonel kullanıcı değilim ama bisiklet beni başka dünyalara götürüyor. o yüzden hemen yenisini aldım. amatör bir kullanıcı olarak burada görüşlerimi yazacağım.
not 250 ytl den aşağıya bulmak mümkün olmadı ankara da bunu

salcano mountaineer 26 jant bisiklet satın aldım. ancak bu biisikletin kolisinden selenin üzerine oturduğu boru olarak kullanmak üzere boru çıkmadı. yanlış bir parça konulmuş.
şu an için bi su borusu tipinde parça ile durumu hallettirdim. tabii son derece çirkin bir görüntü oluştu.
bisikletin kadrosu da küçük olduğu için sele altından kadroya giden borunun bana göre -ki 1,78 boyundayım-40 cm boyunda olması da gerekiyor.
sözün kısası biraz daha para koyup daha iyi bir bisiklet yada benzer fiyatlara 2, el almak daha makul

dikimevinde servis olarak verilen adresteki servis kapanmış. etlik için verilen telefon da başka bir aboneye ait
ilk intiba : skandal

ben bunun unisex de olsa standart bir bisiklet olduğunu sanmıyorum kadroyu başka street kadrolara benzetmeye çalışmışlar başka bi özelliği yok

@slx

keşke almadan önce araştırsaydınız sizin için 17" ya da 18" kadro gerekirken siz (sanırım) 14" kadro almışsınız.Ben de aynı bisikletin siparişini verdim.boyum 1.60 ve bana uygun olacağını düşünüyorum.

@imhoteb
bunun 14 inch kadro olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti.işte biz böyleyiz 1 kg domates alırken orasını burasını elleriz. yıllarca kullanabilecegimiz bir şeyi de sormadan alırız

ya ben eşime almak istiyorum ama boyu 1,75 civarında olmazmı diyorsunuz mountaineer. biz aksamları veya hafta sonu bi iki tur atmak için kullancaz bende kendime ng 650 almayı düsünüyorum. yoksa ikisindende vaz geçip ümit evulationun erkek ve bayanındanmı alsak

@hozcanak

bu başlıkta da ayrıca sormuşsunuz ama özelden verdim cevabı haberiniz olsun..

• Beğen
Tepkiler: hozcanak
bence boyu 1,70 ve üzeri olanlar bu bisikleti unutsun. ürün fiyatına göre iyi. zira 250 ytl den aşağı vermediler ankara da ( tabii benim sorduğum yerlerde :))) )
ancak sürüşü zevkli . daha önce bianchi focus kullanmıştım. ondan daha iyi gidiyor.
kadro küçük olmasaymış çok iyi idi.
satış sonrası sorunlar da yaşadım . sele borusu bana göre kısa ve yanlış bir parça olarak gönderilmişti. tabii ben de ancak salcanonun motosikletle uğraşan servisine ulaşmayı başardım .burada arkadaşlar yardımcı oldular.
ancak daha sonra sele borusu ile ilgili olarak yetkili servisle görüştüm ve şu yanıtı aldım. ilk başvurduğunuz servisle görüşün...
e tamam da etlikteki servis numarası başka bir aboneye ait. abidinpaşa daki tamamen kapanmış. ( not ben etlik tarafında çalışıyorum . a paşa da oturuyorum.)
elimde 2,00*75*25 boyutlarındaki koli ile ankara yı dolaşamam ki.
benim bildiğim servis te o aracın hertürlü malzemesi bulunmak zorunda ,yada temin edilmek zorunda 10 yıllık süre için. adam bana :
şunun şurası bir sele borusu ne tutar ki , bende de yok zaten diyor...
işimiz var bu salcano ile

az önce salcano dan aradılar.
son derece nazik bir şekilde aradığım parçanın gönderileceğini ilettiler.
sonucu da yazacağım.

@hayko-cepkin

sanki sizin markalarınızda hiç mi olmadı? ya da olmuyo?

tanesi en fazla 50milyon maliyetli kadroları en az 300-400liraya kakaladılar size haberiniz yok.Al oku bak adamlarınız bile doğruluyo.

o TX-50 denen tourney vitesli 711lere bayıldınız 550ytl, insan bari altus ya da acera falan takar vites olarak, yazık yazık. Paranızla rezil oluyosunuz, insan gider trek scott canondale merida corratec gibi marka alır.

Ne yerli malı, ne garantisi var, fason elden hazır çıkma kadro,ar-ge falan yok yani.

burda bisikleti almış adam, gelip de kötülüyosunuz burda markayı, sanki almadı hala da boş konuşuyosunuz.

aynı marka bisiklet bende de var, aylık bakımını yaptırıyorum ücretsiz, taa sivastan getirttim bisikleti montajı bile burada ücretsiz yapıldı.Alındıktan sonra bile satıcım da,servisçim de,salcano firması da ilgilendi ve serviscim harika biçimde ilgileniyor.

size karşı emin olun ki asla kötü niyetim, düşmanlığım ya da kinim veya gıcıklığım yok yanlış anlamayın, eleştiriyorsunuz çok güzel ama kendinizdeki araçta da fiyaskolar var bir de onları görün. Çok ilerde hepiniz benim dediğime geliceksiniz, benim söylediklerime 50kişi cevap verir, susturur ama ilerde de ben susarım siz benim yerime konuşursunuz aynı şeyi.

Bisikletlerinizi inceliyorum, tanıtımlarda shimano yazıyo sadece ama hangi shimano yazmıyo çoğu parçalarda, shimanonun seviye seviye parçaları var,

eğer bunlardan toplamaya çalışırsanız seviyeden seviyeye olduğu gibi orantılı biçimde fiyat açısından çok farklar var.

Tourney; 100lira bile değil
Altus (100-150ytl arası)
Acera (200)
Alivio (tüm bisiklet bununla donatılsa 245ytl)
Deore (tüm bisikleti bundan donatsanız 500milyon)
LX
...(aralarda var mıydı bilmiyorum..)
XT
XTR

bu saydıklarımın hepsi shimano. Genellikle bir kısmı aliviodur, bir kısmı aceradır, bir kısmı tourneydir, karışımdır hep.Uyum sağlar parçalar genellikle fakat mesela deore 27vitestir.alivo24, tourney21......

Bilgisayar toplarken kimse artık markaya bakmaz, hatta gerekirse en tanınmamış laptopu bile alır eğer içinde en sağlam ve en iyi bilinen donanım parçaları varsa, diyelim HIS marka fason ekran kartı yerine gider Sapphire ati radeon olanı seçer,garantili olanı seçer hatta akıllı müşteri. O yüzden arçelik,beko,vestel tutunamıyor fason elden hazır pcleri alıp etiket bastıktan sonra alıcı bulamıyor, en iyi donanım kimdeyse ona yöneliyor insanlar.

Emin olun ki sizin bisikletinizin de donanımı çok iyi, fakat donanımın fiyatlarına oranla, üretim aşaması ve şartlarını göz önünde bulundurduğunuzda çok uçuk fiyata satılıyor.

Buyrun devamı..Çok tartıştım yeterince,artık sıkıldım cevap vermekten ama heves kırıcı bu tür sözler de insanı bıktırıyor bir yerden sonra.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
ben vites donanımını demiyorum,bisiklet kadro,olarak kalitali.acera taktırıcam kendim.idare edicem 1-2 ay bununla.bayrama yakında hidroliğe geçicem;)
farkettiyseniz "sedona çin malımı" adlı konuya cevabı ben vermistim.türk malı olarak.ayrıca "tanesi en fazla 50milyon maliyetli kadroları en az 300-400liraya kakaladılar size haberiniz yok.Al oku bak adamlarınız bile doğruluyo" bu söz fazla,size kakaladılar yani size dandik bisikletleri kazıkladılar anlamında.bu söz esnaflarımızı kızdırmazmı ama?neyse fazla tartışmaya gerek yok,ben gebzede tek bir sedona görmedim.sadece bir trek 6300 var.vede benim sedona.herkede bisan dolu.sorduğumda niye böyle bisikletler alıyorsunuz diye:bianchiler 1 milyardan başlıyor gibi saçma yanıtlar alıyorum.çünkü herkezin aklı bisan,bianchi ile kazınmış.eskiden bianchi çok iyidi.italyan üretim yapılırdı.şimdi ise dandik parçalar ile yapılmakta.No-Fear arkadaşımın bianchi aspid sx bisikleti var.abisi 9 yıl önce aldığı halde küf dahi yok sapasağlam.

• Beğen
Tepkiler: Emir Yüksel
Geri