@hayko-cepkin
sanki sizin markalarınızda hiç mi olmadı? ya da olmuyo?
tanesi en fazla 50milyon maliyetli kadroları en az 300-400liraya kakaladılar size haberiniz yok.Al oku bak adamlarınız bile doğruluyo.
o TX-50 denen tourney vitesli 711lere bayıldınız 550ytl, insan bari altus ya da acera falan takar vites olarak, yazık yazık. Paranızla rezil oluyosunuz, insan gider trek scott canondale merida corratec gibi marka alır.
Ne yerli malı, ne garantisi var, fason elden hazır çıkma kadro,ar-ge falan yok yani.
burda bisikleti almış adam, gelip de kötülüyosunuz burda markayı, sanki almadı hala da boş konuşuyosunuz.
aynı marka bisiklet bende de var, aylık bakımını yaptırıyorum ücretsiz, taa sivastan getirttim bisikleti montajı bile burada ücretsiz yapıldı.Alındıktan sonra bile satıcım da,servisçim de,salcano firması da ilgilendi ve serviscim harika biçimde ilgileniyor.
size karşı emin olun ki asla kötü niyetim, düşmanlığım ya da kinim veya gıcıklığım yok yanlış anlamayın, eleştiriyorsunuz çok güzel ama kendinizdeki araçta da fiyaskolar var bir de onları görün. Çok ilerde hepiniz benim dediğime geliceksiniz, benim söylediklerime 50kişi cevap verir, susturur ama ilerde de ben susarım siz benim yerime konuşursunuz aynı şeyi.
Bisikletlerinizi inceliyorum, tanıtımlarda shimano yazıyo sadece ama hangi shimano yazmıyo çoğu parçalarda, shimanonun seviye seviye parçaları var,
eğer bunlardan toplamaya çalışırsanız seviyeden seviyeye olduğu gibi orantılı biçimde fiyat açısından çok farklar var.
Tourney; 100lira bile değil
Altus (100-150ytl arası)
Acera (200)
Alivio (tüm bisiklet bununla donatılsa 245ytl)
Deore (tüm bisikleti bundan donatsanız 500milyon)
LX
...(aralarda var mıydı bilmiyorum..)
XT
XTR
bu saydıklarımın hepsi shimano. Genellikle bir kısmı aliviodur, bir kısmı aceradır, bir kısmı tourneydir, karışımdır hep.Uyum sağlar parçalar genellikle fakat mesela deore 27vitestir.alivo24, tourney21......
Bilgisayar toplarken kimse artık markaya bakmaz, hatta gerekirse en tanınmamış laptopu bile alır eğer içinde en sağlam ve en iyi bilinen donanım parçaları varsa, diyelim HIS marka fason ekran kartı yerine gider Sapphire ati radeon olanı seçer,garantili olanı seçer hatta akıllı müşteri. O yüzden arçelik,beko,vestel tutunamıyor fason elden hazır pcleri alıp etiket bastıktan sonra alıcı bulamıyor, en iyi donanım kimdeyse ona yöneliyor insanlar.
Emin olun ki sizin bisikletinizin de donanımı çok iyi, fakat donanımın fiyatlarına oranla, üretim aşaması ve şartlarını göz önünde bulundurduğunuzda çok uçuk fiyata satılıyor.
Buyrun devamı..Çok tartıştım yeterince,artık sıkıldım cevap vermekten ama heves kırıcı bu tür sözler de insanı bıktırıyor bir yerden sonra.