Scudo Sports

Salcano Kadro garantisi

Ferhat Öz

Daimi Üye
Tepki
209
Bisiklet
Salcano
Merhabalar

Salcanı Ng 650 (v frenli) almayı düşünüyorum.Aklıma takıldı da kadro garantisi oluyor mu?Oluyor sa kaç yıl.

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
Scudo
@Ferhat Öz

garanti şartlarını bozmadıktan sonra iki yıl tum bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Öz
peki garanti şartlarını biliyormusunuz ? soyliyim şimdiden bisikletinize her ay salcano yetkili servisinde bakım yaptırmanız lazım garantiye girebilmesi için .. bi bakımda kaç paradır bilmiyorum en az 35-40 tl .. güvenmeyin garanti dediklerine :)

2 yıl garantisi var. zaten sıfır aldığında 2 ay bakım kuponu veriyolar sana. ondan sonra bakımını kendin yapıyorsun. bende de ng 650 var disk frenli 2 sene garantili....

Para verildiğine emin misiniz bakım için?
Sonuçta garantisi var...

@serhat toy

sadece ilk bakım ücretsiz, diğer bakımlar ücretli. garanti belgesinde de bu şekilde belirtilmiş. bakımlar yapılmadığı takdirde de garantini geçersiz olacağı yazıyor.

Saçmalık o ya.Bendede igman var hiç götürmedim valla.Alsın garantisini kafasında parçalasın.2 milyarlık plazmayı beklemedik açtık garantiden çıktı onun garantisi için her ay bakımamı götürücem araba sanki !

• Beğen
Tepkiler: yavuz erkut
bakım yaptırmak nasıl bir arzayı önleye bilir ki? yaklaşık 2 ay önce astro 212 hd aldım ama bakıma falan götürmedim.

@yavuz erkut

evet arkadaşın dediği gibi. bendede salcano var. aldığımda ücretsiz bakım kuponu ve garanti belgesi vermişlerdi.

ben salcano astro sv 241 kullanıyorum bakıma götürdüm adamlar hem ilgisiz hemde bisikleti bozuyolar daha kötü oluyor sadece ilk kez götürüp sonra götürmeyeceğim derseniz hiç götürmeyin bence:)

Ne parası:)Ben her ay götürüyordum bisikletimi para filan almıyorlardı...

Geri