peki garanti şartlarını biliyormusunuz ? soyliyim şimdiden bisikletinize her ay salcano yetkili servisinde bakım yaptırmanız lazım garantiye girebilmesi için .. bi bakımda kaç paradır bilmiyorum en az 35-40 tl .. güvenmeyin garanti dediklerine
2 yıl garantisi var. zaten sıfır aldığında 2 ay bakım kuponu veriyolar sana. ondan sonra bakımını kendin yapıyorsun. bende de ng 650 var disk frenli 2 sene garantili....
sadece ilk bakım ücretsiz, diğer bakımlar ücretli. garanti belgesinde de bu şekilde belirtilmiş. bakımlar yapılmadığı takdirde de garantini geçersiz olacağı yazıyor.
Saçmalık o ya.Bendede igman var hiç götürmedim valla.Alsın garantisini kafasında parçalasın.2 milyarlık plazmayı beklemedik açtık garantiden çıktı onun garantisi için her ay bakımamı götürücem araba sanki !
ben salcano astro sv 241 kullanıyorum bakıma götürdüm adamlar hem ilgisiz hemde bisikleti bozuyolar daha kötü oluyor sadece ilk kez götürüp sonra götürmeyeceğim derseniz hiç götürmeyin bence
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.