@Turan Babacan
Turan bey, biz ilkokul çocukları gibi şikayet etmeyi bırakalım hay hay; peki ya siz genellemeler yaparak ezbere insanlara öğüt vermeyi bırakacak mısınız?
Salcano müşteri hizmetleri ile defalarca yaptığım telefon görüşmeleri sonrasında firma merkezine ulaştırdığım şikayet dilekçesi aşağıda. Sonuç? Buyrun Eskişehir'e misafirim olun ve o "rezalet" servisi birlikte ziyaret edelim. Hiçbir şeyin değişmediğini göreceksiniz. Çünkü firma için müşteriden gelen şikayetlerin, taleplerin hiçbir önemi yok; adamlar sizi kaale bile almıyorlar.
XXX Bey merhaba,
23.04.2013 tarihinde, Eskişehir XXX firmasının mağazasından Salcano NG-650 model bisiklet satın aldım; bisikletin fatura kopyasını ekte görebilirsiniz.
Bisikleti teslim aldıktan sonra, mağazanın yönlendirmesiyle ilk bakımının yapılması için Eskişehir’deki servisiniz olan XX Bisiklet’e bisikletimi bıraktım. 2 gün sonra bisikletimi teslim almaya gittiğimde, bisikletimin ön disk fren mekanizmasının çalışmadığını, ayrıca fren disklerine hidrolik fren sıvısının sızdırma yaptığını fark ettim. Bu konuyu servis yetkilisine ilettiğimde, durumun normal olduğu ve hiçbir sorun olmadığı cevabını aldım. Ancak bisikletimin ön freni işlevsiz durumda ve fren disklerine sürekli hidrolik yağı sızdırmakta.
Bisikletimi satın aldığım yerle yaptığım görüşmeler de sonuçsuz kaldı. Buna ek olarak, XX Bisiklet’e ve burada çalışan servis yetkilisine hiçbir şekilde güvenim kalmamıştır. Zira bisikletlere servis verilen dükkan izbe bir görünümdedir; servis yetkilisi de modern bisikletlere servis verebilecek kapasitede olmadığını her sözü ve hareketiyle belli etmektedir. Salcano gibi büyük bir firmanın müşterilerine hizmet veren bu servis noktasının bu derece kötü durumda, servis çalışanlarının da bu denli yetersiz olması gerçekten çok üzücü.
Bugün bisikletimi XX Bisiklet’e götürdüm ve bana telefonda söylediklerinizi ilettim; talimatınız üzerine fren parçasını söküp bugün size kargolayacaklar.
XXX bey, bisikletimi satın aldığım tarihten itibaren neredeyse 3 hafta geçti ve ben hala bisikletimi kullanamıyorum. Mağduriyetimi anlamanızı umuyor, bisikletimin onarımı için gereken parçaların bir an önce tedarik edilmesini rica ediyorum. Buna ek olarak, yolunuz Eskişehir’e düşerse XX Bisiklet’i bizzat ziyaret ederek servisinizin ne kadar vahim durumda olduğunu bizzat kendi gözlerinizle görmenizi isterim. İnanın böyle bir servis Salcano’nun marka imajına çok büyük zarar vermekte.
İlginizi rica ediyorum, saygılarımla
@verisakeet
Yazdıklarınızın altına çekinmeden imzamı atarım; son derece doğru tespitler. Bazı arkadaşlar "Salcano'nun üst düzey bisikletlerinde durum böyle değil" diyebilirler ancak aşağıda, Salcano'nun 12.000 TL'ye sattığı bir bisiklet kadrosu ile Giant'ın XTC kadrosunun resimlerini göreceksiniz. Hangi tasarım bir "tasarımcının" elinden çıkmış, ilk bakışta anlaşılabilir sanıyorum. Giant yazısına verilen küçük bir açının bile tasarıma nasıl bir estetik kattığını göreceksiniz.
https://i.hizliresim.com/KqyMmW.jpg
https://i.hizliresim.com/KDG28z.jpg