@Yusufclp Bence de kullandıkça alışacaksınız. Hem o zaman nerede sorun var daha iyi tespit edip müdahale edersiniz. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin. İnşallah memnun kalırsınız.
Arkadaşlar telefonda runtastic uygulamasını kullananınız var mı? Bir şey soracaktım, oturum başlatıyorum, başlıyor ama tüm mesafeyi hesaplamıyor yarım kalıyor. Böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Ne yapmalıyım acaba. Bu arada ios dakini kullanıyorum...
@Zizou123 ben android pro kullanıyorum. İps ta sanırım gps anteni tek çalışmıyor internetle beraber çalışıyor. Eğer interneti kapatırsanız bu sorun yaşanabilir. Bunun dışında ben de hiç yarim kalma sorunu yaşamadım. Hatta uzun turlarda tüm gün açık kullanıyorum sorun yaşamadan .
@taner yazar
Uyarınız için çok teşekkür ederim, wi-fi'li ortamdan çıkarken 3G yi açmayı unutuyorum demek ki sorun bundan kaynaklanıyor salaklık bende Çok teşekkür ederim cevabınıza.
merhaba , internet üzerinden Salcano city sport 40 alacağım ama kadro boyuna karar veremiyorum . 183 cm boy ve 85 cm içbacak boyu var . 18-19-20" hangisini almalıyım ?
@aydinozhan boyum 187 kadrom 18 ve ciddi anlamda küçük geliyor. Kısa turlarda çok sorun yok ama uzun şehirler arası turlarda sorunlar baş gösteriyor. Aslında benim kadrom 22 ama salca no da yok o yüzden size 20 önerdim küçük geleceğini sanmıyorum .
@taner yazar
dostum tekrardan teşekkür ederim bisikletim geldi kurulumunu yaptırdım bugün .
almayı düşünenler için ilk izlenimlerimi yazayım .
İlk defa böyle bir bisiklet aldığımdan çok iyi değerlendirme yapamam ama selesi çok rahatsız geldi tahta üzerinde oturuyormuş hissi veriyor (belki de ben alışkın değilimdir ).Elcikleri çok rahatsız etti ve çok dandik duruyordu . Bunların dışında sürmesi keyifli geldi şimdiye kadar niye bu sporu yapmamışım dedirtti bana.
Minnak da bi tur yapmış oldum hevesimi almak için kurulumunu yaptığım yerden eve kadar 18 km yol yaptım tam 1.5 saatte
Aksesuar konusunda da kesinlikle suluk ve gözlük şartmış onu öğrendim tam 4 kere su almak için durdum ve suluk olmadığı için bitiremediğimi çöpe attım ve gözüme 2 kere uçan haşere çarptı dengemi kaybettim allahtan düşmedim . Bunlar dışında kask, km sayacı , pompa ,ufak tamir kiti , far almayı düşünüyorum . Tecrübeli arkadaşlardan da şunu mutlaka al dediğiniz aksesuarların tavsiyesini bekliyorum .
dip not : yahu bisikletin hiç bi yerinde city sport 40 yazmıyor sadece city sport yazıyor . Başka resimlerde baktığımda hep 40 yazıyordu . İnternetten aldım insanın içine şüphe düşmüyor değil .
@aydinozhan Hayırlı olsun. Ben de Cs 30 almıştım 2 hafta önce. Onun da hiçbir yerinde 30 yazısı göremedim. Sadece ruble 9 ' lu olduğunu bildiğimden sayarak aldım ruble dişlisini. Şaka bir yana Kazasız şürüşler dilerim. Ben port bagajsız bisiklet kullanamıyorum. İlk iş bagaj aldım. Tavsiyem yolda kalmamak için yedek iç lastik, pompa ve lastik değişimi için levye alın. Lastik tamir kiti de gerekli ama kim uğraşacak tamirle. Boş zamanda tamir edilir.
Merhabalar bu da benim city sportum
Bisikletin en son hali böyle ama gidon yükseltme aparatı takıp, seleyi değiştirmek istiyorum.Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
@CEMAL ÖZDEMİR Güzelmiş hocam ben antalyada pek aksesuar bulamadığım için netten alıyorum ama geçen eski sanayide nerse bisiklet diye uygun geldi fiyatları bayada ıvır zıvır var.Birde bagaj demirini nereden ne kadar aldınız acaba ? Birde heybe için uygun mu ?
@suzun7 Teşekkür ederim. Ben de çoğunlukla alışverişimi netten yaparım. Bagaj demirini sahibinden com dan ikinci el aldım 50 tl ye heybe bağlama yeri var ama daha heybem olmadığı için deneme fırsatım olmadı.
@Kerem Yazıcı
2 hafta önce City Sport 40 alacaktım. 40 Yoktu 30 aldım. 1000 TL liste fiyatıydı. 850 ye aldım. Ellerinde 2 tane daha 30 var. İstanbul avrupa yakasında olsaydınız yardımcı olabilirdim.
@Kerem Yazıcı En iyisi gidip araştırmak.Pazarlıkla çok iyi fiyatlara alınabilir.Bende 30 almaya gittim ellerinde yok diye son 1 tane kalan 20 hd yi 990 liraya aldım.Kredi kartı olmasa dahada düşerdi.