Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
Bu gün dönüşte biraz yokuş çıktım baş dönmesi ve mide bulantısı yaptı, hamlık ve kondisyon eksiği kendini gösterdi sanırım:(

Arkadaşlar bu aralar çok soru sordum mazur görün lütfen, bir sorum daha olacak vites sayıları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz önünde üç arkada dokuz dişli var....Düzyol ve yokuş tırmanışı için bana vites sayılarıyla tavsiye verebilir misin? (Atıyorum yokuş için ön3 arka6 gibi). Çözemedim vites olayını.

Böyle bir bilgi vermek zor. Siz kullandıkça yolun durumuna göre, kondüsyonunuza ve de ihtiyacınıza göre vitesleri belirleyeceksiniz zaten. Ancak zinciri çapraz kullanmayın kesinlikle. Zincir kullanımı konularını incelemenizde fayda var.

@Zizou123
2-5 düz yol,
3-7,8,9 iniş,
1-3 tırmanış, 2-4 ayakta tırmanış,

Bunlar benim genellikle kullandığın vitesler. kondisyona göre değişmekle birlikte sıklıkla kullanılan viteslerdir.

Bir de zinciri çapraz duruma düşürmemelisin.
1-1,2,3
2-4,5,6
3-7,8,9

Şeklinde kullanırsan sorunsuz bir şekilde vites sistemini uzun süre kullanabilirsin

@eren konu
Brooks seleniz hayırlı olsun.
Ama sele boğazını acilen değiştirip alyan civatalı bir boğaz takmanız şiddetle tavsiye olunur.:)

@ersoy balcı
Tavsiye için teşekkür ederim ama sele boğazı zaten alyan civatalı olmuyor mu yani tek alyen civata yerine 4'lü mü demek istediniz?

Herkese selamlar. En sonunda aranıza City Sport 30 bisikletimi alarak katılmış oldum. Alır almaz da 30-35 km bir tur yaptım inişli çıkışlı. Katlanır bisiklet ve hurda dağ bisikletinin üzerine iyi geldi. @Gökhan Semiz arkadaşımıza ve yorumlarını esirgemeyen diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

Dosyalar

• CAM00187[1].jpg
    CAM00187[1].jpg
    176,8 KB · Okunma: 42
  • Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@Yusufclp Hayırlı olsun bende 30 almaya gittim yoktu cs 20 verdiler 30 fiyatına.Bagaj ve gidon çantası çok hoş olmuş fiyatları ne kadar acaba ? Buda benimkisi :

Dosyalar

• 11828743_946511125408635_2603265690913484683_n.jpg
    11828743_946511125408635_2603265690913484683_n.jpg
    115,4 KB · Okunma: 38
@eren konu
Selenin calinmamasi icin kolay acilan kolu söküp vida takin diyor sanirim :)

@suzun7 Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Ben de 40 istiyordum yoktu getirelim dediler. Fabrikada da Cs40 olmadığından mağazada bulunan 30 modelini aldım. Kırmızısı ve yeşili vardı sarı daha hoş geldi bana.

Bagaj 95 TL dedi Bisikleti aldığım bayi 85'e bağladık. Gidon çantasını 1 yıl önce katlanır için aynı satıcıdan aldım. 65 TL'ydi 50 TL ye bıraktı. İnternetten bakmıştım o zaman gerçekten de 65-70 TL ye alınabiliyordu. Port bagaj + suluk kafesi + yedek iç lastik 1 adet + kadro zincir koruyucu 100 TL'ye aldım.

• Beğen
Tepkiler: suzun7
@Yusufclp hayırlı olsun. Allah kazasız belasiz kullanmanızı nasip etsin. Çok güzel gorunuyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@taner yazar bu gün, söylediğiniz vites ayarlarını referans alarak sürdüm çok rahat geldim tekrar çok teşekkür ederim çözdüm olayı artık :)

Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bende bugün city sport ailesine katılmış bulunuyorum.

Pazartesi siparişini verdiğim city sport 40 modeli bugün elime ulaştı. Bisikleti alma aşamasında benden değerli yorumlarını esirgemeyen @cagdascaneroglu arkadaşıma teşekkür ederim. İlk izlenimlerime göre bisiklet gayet iyi görünüyor 25 kmlik bir sürüşte memnun etti beni. Belkide eski bisikletimin hantallığından ötürüdür bilmiyorum kullanıp göreceğim :)

Bir kaç fotoğraflada renk katalim konuya :D Siparişi verirken 2015 model olduğunu söylediler ama gönderdikleri 2014 model galiba :)

(link)

(link)

(link)

Tekrar merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Ramazan ayı derken üstüne de senelik izin CS 30'uma binemiyordum.Tatilim de bitti ve bisikletime de kavuştum tekrar.işe gidip gelirken de kullanamaya hemen başladım.Fakat benim sıkıntım kasıklarımda oluşan tahriş..Acayip kötü oluyor gerçekten.Kilolu da biri olduğumdan dolayi da yapiyor olabilir.Bunun bir çaresi varmıdır acaba.?Sele den mi kaynakli yoksa giyimden mi?Varsa bunu tecrübe edeniniz aranızda yardımcı olursanız sevinirim.

@ByRamichLee
Kilo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
3-5 kez 30-40km'lik turlar yapsanız haftada 1 yada en fazla 2 olabilir
1 ay sonra sorunlarınızdan kurtulursunuz diye düşünüyorum çünkü çok kilolu arkadaşımız bisiklet kullandı kalıcı bir rahatsızlık olmadı.
sizin yaşadıklarınızı ilk aşamada hepimiz yaşıyoruz.

Geri