Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@man hoş geldiniz. Kazasız, belasız sürüşler dilerim :)

Scudo
Teşekkürler. :harika:

Oncelik olarak seleyi geri cekiniz benimde ayni ama cokta bi rahatsizlik vermiyo seleyi geri cektigin zaman biraz daha rahat edersin

arkadaşlar bizim tekerlekler 700X35 biliyorsunuz ama hava basarken kaç basınçlaa basıcam ? petrole gidildiğinde ekranda ne yazsın yani teşekkürler.

@PaPerOX Lastiğin üzerinde maksimum değer 70 psi olarak yazar. Vücut ağırlığınıza göre 70 i geçmeyecek şekilde basabilirsiniz. Ben 65 kiloyum 55 psi bana yetiyor fakar daha kilolu kişi 55 bastığında lastik yanak yapabilir. Önce 50 basın deneyin sonra duruma göre artırırsınız az az.

Ekleme; bahsettiklerim bisikletin üzerinde gelen continental lastik içindir. Başka marka lastiklerde basınç aralığı değişiklik gösterebilir.

Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir tur bisikleti arıyorum. 1 yıllık az kullanılmış city sport 20 hd buldum. Fiyatı 700 TL. Sizce fiyat uygun mu? Bu fiyata başka önerebileceğiniz 2. el bisiklet var mı?

@Kara657 fren disk ve shimanou marka vitesler 24 vites shimanou yine kadro alüminyum zaten. tekerlekler 700X35 28" . lastikler çok sağlam iyi continental. 14.58 kilogram olması lazım.

@guplok satmama gerek yok hüso :D abim abd'den gelirken alabilir. Bunu çaldırmıyıcam ama :D

Şu an Bianchi Adrenaline mtb kullanıyorum. Çok yorduğu için değiştirmeyi düşündüm. Bu bisiklete geçtiğimde rahatlama olur mu acaba?

@Kara657

@Kara657

Hidrolik disk frene gerçekten ihtiyacınız var ise fiyatı iyi. Bir çoğumuz mtb, çelik kadro veya çok ağır bisikletlerden geçiş yaptık ve farkı gördük. Sizde farkı kesinlikle hissedersiniz. Daha hafif, kesinlikle daha akıcı, yormayan bir bisiklet.

@Gökhan Semiz Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında hidrolik disk frene ihtiyacım yok. V frenli olarak önerebileceğiniz bir model var mı?

@Kara657 Yine city sport serisinden v frenli modelleri öneririm. Komponent tercihiniz nedir bilmiyorum. Ben city sport 40 v fren kullanıyorum fazlasıyla yetiyor.

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
Herkese selamlar. Konu kirliliği yapmamak için buraya yazmayı uygun gördüm. 1 aydır şehir bisikleti araştırıyorum. 1 ay sonra da almayı düşünüyorum. Salcano Cs 30 ve yaklaşık muadilleri Carraro 225 ve Cannondale Quick 5 arasındayım. Ancak donanımları yakın olsa da fiyat olarak 400-500 Tl gibi bir fark var. Sizce Salcanoya göre bu fiyat farkını vermeye değer mi? Yoksa bu farkı markaya mı vermiş olurum diğrlerini alacak olursam? Bütçeyi de çok zorlamak istemiyorum. Salcano fiyat olarak uygun olsa da bir türlü Salcanoya ikna edemiyorum kendimi. Yorumlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

@Yusufclp Diğer modellerin komponentlerini bilmiyorum. Geçen sene ben cs 40 alırken carraro, bianchi, sedona ve birkaç marka daha ile karşılaştırdım ve komponent üstünlüğü + fiyat oranı yüzünden salcanoyu seçtim ve iyi ki seçmişim diyorum.

Sizinde arada kaldığınız diğer modellerin bariz üstünlüğü yoksa dediğiniz gibi fiyat farkını markaya vermiş olursunuz. 3 modeli de görüp inceleme şansınız olursa daha iyi karar verebilirsiniz.

@Gökhan Semiz Cannondale de ve Carraroda vites sistemi altus kullanılmış. Maşa düz ve V fren Connondalede diğerinde Hidrolik Disk feren amortisörlü maşa örneğin. Yani yakın segmentlerde. Salcano alırsam en az 2-3 yıl sorunsuz kullanabilirmiyim? Özellikle jantlar ve göbekler konusunda daha titizim. (Ufak tefek sorun elbette olabilir) 1 yıl dahon katlanır kullandım ve hiç sorun yaşamadım mesela. Hiç yolda kalmadım. Tamamen şans olsa da lastik dahi patlatmadım. Salcano bayisi var yakınımda. Aynı zamanda servisi de. Hayatımda gördüğüm en iyi bisiklet servisi. Fiyat konusunda da epey yardmcı olacağını düşünüyorum. Oraya da uğrayıp bilgi alacağım elbette ama önce sizlerin görüşleri doğrultusunda hareket etmek istedim.

Bariz üstünlük ancak kadroda olabilir. Diğer aksamlar çok ustün değil. Kadro kanusunda salcano sitesinde bilgi yok.

Geri