Scudo Sports

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
Hocam sen internetten sparisini ver zaten %90 montajli gelicek size vitesleri herseyi ayarlibgelir sadece pedallari bide gidonunun civatalarini sıkiceksin

Sizce salcano city life 20 mi city sport 40 mi + ve - lerini bilen biri yazarsa sevinirim

arkadaşlar city sport 10 hd 2013 model kullanıyorum üzrinde 700x37 lastik var heralde en kalın kaç ölçülerde lastik takabilirim

Selamlar. Bisiklet almaya kaç aydır niyetliyim ama kısmet olmuyordu. Artık almaya çok yakınım. Bayide alabileceğim 2 model varmış onlar da CS20 ve CF50. CS20 için 1000 liralık bir fiyat verdi. CF50 de 865 lira gözüküyor ama 750'ye falan halledebilirim gibi. En azından 4-5 sene kullanabileceğim bir bisiklet olsun istiyorum. Sırf bisiklet için ayıracağım için bütçe sıkıntı değil ancak aksesuarlar işin içine girince CS20'ye gönlüm pek gitmiyor. CF50 alırsam da pişman olur muyum diye korkuyorum.

Tabii ilk bisikletim olacağı için aksesuar konusunda pek bilgim yok. Öncelikle hangilerini almam gerekir? Kask, suluk ve eldiven almayı düşünüyorum ben. Bu Diğerleri için ne dersiniz ve toplam ne kadar masrafı olur?

@arif ekici
@arif ekici
bence birazda rahatını düşün uzun süre kullanmak kesinlikle sana bağlı. ben cs 20 yi almanı tavsiye ederim pişman olmazsın. fakat cs20 için fazla fiyat vermiş 900-950 civarı bi fiyata alabilirsin bir bak düşün

• Beğen
Tepkiler: arif ekici
@BatuhanveTunahan

Anlıyorum, teşekkürler. CS 40 için gitmiştim ben ama bu iki model varmış o yüzden fiyat için bir pazarlık yapmadım. Fiyatı şöyle 900 civarına düşürebilirsem çok iyi olur. Kalan kısımla da aksesuarları alabilirim sanırım.

@arif ekici

cs20 kullanıyorum ve almanı tavsiye ederim. bisikletin piyasa fiyatı 1100 tl ama sirkeciden ben %15 indirip yapmıştı adam 2 bisiklet aldığımız için bana 900 tl'ye vermişti sende alabilirsin şansını zorla bu örnektende bahset :D

@oktay3833 bu bisikletleri araştırmak için internetten baktımda yardımcı olmak adına nasıl bu kadar ucuzlar internette onu anlamadım :O. Baya şaşkınım doğrusu 40'ı alın bu arada daha kaliteli duruyor. + / - lerini şuan yazaam ama kendn internetten bakarak karşılaştırırsan daha iyi olur. Hem bilmiyorsan birşeyler öğrenirsin.

@arif ekici
Kask, eldiven, matara kafesi, matara, ön-arka aydinlatma, pompa. Ilk aksesuarlariniz bunlar olsun.
Ilerde ihtiyaciniza gore; sele kilifi, gözlük, sele alti cantasi, km sayaci, bagaj gibi (liste arttirilabilir) aksesuarlar dusunulebilir.
Gereken butce tabi alacaginiz urunlerin kalitesine gore degisiyor.

• Beğen
Tepkiler: arif ekici
@arif ekici hatta sana yazayım bende olanları ona göre alabilirsin.

kask sirkeciden aldım 85'di adamla pazarlık yaptım 60'a zor verdi. markası monero
suluk bir salcano bayısından aldım şirinevlerde 15 tl'ye zefal
matara kafesi sirkciden aldım 20 tl zefal
ön-arka aydınlatmayı şirinevlerden aldım markasını bilmiyorum ama iyi ışık veriyor 30 tl
pompa hediyee :D
gözlük decatlondan 54.95 tl
km sayacı şirinevlerden 35 tl kablosuz
çanta şirinevlerden sele altına taktım 20 tl küçük bir şey

bu kadar.

@PaPerOX @OguzGyan

Bilgiler için çok teşekkürler. :) Bisikletin fiyatını indirebilirsem alacaklarımla beraber yine bin liraya gelir sanırım. Şu an kask, matara ve tutucu almayı düşünüyorum. Eldiven de alabilirim belki. Decathlon'dan baktığım kadarıyla kask harici 45 liraya geliyor. Matara ve tutucu 20, eldiven 25 lira. Kask için Sedona MV39 modeli hoşuma gitti. Yorumlar genelde olumlu ve fiyatı da uygun. Gerçi bunları net üzerinden alırsam bir iki gün boş gezmem gerekecek galiba. :)

@PaPerOX Teşekkür ederim hocam baska tavsiye ettiginiz marka model varmi 750 tl ye kadar

Herkese selamlar City Sport 30V ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Henüz pek kullanma fırsatım olmadı ama gayet memnunum şimdilik. Bisikletin üzerinde ekstra olarak şimdilik birşey yok sayılır; kilit ve ön-arka far takımı.

Dosyalar

• 20150611_092859.jpg
    20150611_092859.jpg
    124,7 KB · Okunma: 45
@sedicovalvole cs 30 un 2014 modelini nerden buldunuz acaba bu modeli yenisine göre daha hoşuma gidiyor ama bulamamıştım.birde fiyatı öğrenebilirmiyim bi mahsuru yoksa.

@hakankurt kırklarelide Batu Moto diye bir satıcıda buldum. Zaten elinde kalan son cs 30'du kısmet aldım bende. 850 TL'ye aldım, liste fiyatı 999TL görünüyor ama 2015 modelleri tabi, o sebeple biraz daha düşürdü fiyatını. Tabi İstanbulda falan olsaydı pazarlık için elin daha güçlü olurdu, burada zaten 2-3 tane bisikletçi olduğu için pazarlıkda sınırlı oluyor haliyle.

@sedicovalvole demekki eski modelden bulamıcaz. arkadaşa eski modelini bulup onu kendime alacaktım ona da yeniyi verecektim:D ama hem piyasada yok hemde fiyat olarak daha pahalı.neyse artık yapacak bişey yok. tekrardan hayırlı olsun tekeriniz hiç patlamasın:)

Geri