Scudo Sports

Salcano City Sport 24 VS ile aranıza katılmış bulunmaktayım!

hayırlı olsun. bendede aynı bisikletten var. ben 2011 aralık ayında aldım. 2011 model. ön vites attırıcı turney serisi takılmış, arka vites atırıcı acera. sizinkide aynı ve sizinkide 2011 model. 2012 modellerde arka vites attırıcısı bir model düşük olan altus kullanıyor. iyikide size 2011 model denk gelmiş. ben 520tl ye almıştım. siz modeline göre pahalı almışsınız. geçen seneki normal fiyatı 580 Tl idi. 2011 model olduğunu nereden biliyorsunuz dersen. yukarda açıkladığım gibi arka viites attırıcısından. fakat çok güzel bir bisiklet. allah kaza belavermesin.
buda benim bisiklet
http://img638.imageshack.us/img638/5237/dscn3372x.jpg
By (link)

Scudo
Teşekkür ederim, bisikletiniz gayet hoş görünüyor çamurluklar ve bagaj ile. Valla fiyatı hakkında birşey diyemem, heryeri araştırdım peşin para 700'e, taksitle 790'a bırakıyorlardı. Heryer aynı yani.. Zar zor pazarlık arka ve ön lambalar dahil 750 TL taksitle aldım. Buna da şükür.. Ben bisikletin donanımından çok memnunum. Tek bir şikayetim bile yok.

• Beğen
Tepkiler: SALİH TUNÇKIRAN
Abi cok kararsizdim alip almamak konusunda.. Daha iyisini bulabilirmiyim dusuncesi hakimdi hep. Sonunda bu konuyu ve yorumlarini gorunce almaya karar verdim ve sonunda birkac saat once kavustum :) tesekkuru borc biliyorum eyvallah kazasiz belasiz surusler insallah herkese :)

@Setmet

Hiç düşünmeden alınabilecek bir bisiklet. Tabi bütçe bu kadar azsa ve bisikletten beklentiler başlıkta belirttiğim gibiyse. Sahilde sürüyorum hemen hergün 20 km yol, birçok bisikletli var ve her gören bayılıyor. Ben sırf fiyatına göre en iyi donanıma sahip diye almıştım ama zamanla baktıkça fark ettim ki kadro geometrisi, görseli falan da çok şık. Bilhassa lastikleri ve jantları.

Sana da kazasız sürüşler kardeşim :)

@Çağatay Çağlar

Çağatay o lastiklerin kıymetini bil valla :) Tekinin tanesi 80 TL :) Bende maddi durumu bir toparlasam alacağım ilk lastik continental touring plus :) Muhtemelen önümüzdeki sezon olacak bu da :)

Aynen goruntusu benimde cok hosuma gitti :) bugun 15km civari bir surus yaptim bende. Eve az once geldim sele gercekten sikinti. Bide istanbulun berbat yollari ve bisiklet yolunda ustune ustune yuruyen insanlari cok sikinti :) bi insan isigi gordugu halde karsidan bisiklet geldigini farkettigi halde neden bisiklet yolundan cekilmezki ? Yanlis yerde giden benmiyim diye falan dusundum bi ara :D

@Tamer KAMIŞLI

Kesinlikle kıymetini biliyorum. Çok ciddi söylüyorum, bisikletimin 2 katı fiyata bisikletlerde bile bazen böyle lastikler bulunmayabiliyor. Continental Touring Plus lastikler için zaten olumsuz eleştiri getirenler yok. Full cam kırıklarının içinden geçtim, komple cam kırıkları doluydu ve hızlı gidiyordum. Kesin patladı dedim ama hiç sorun çıkmadı. Kesin konuşmıyım ama bu lastikleri patlatmak çok zor iştir bence. Bisikletimden çok memnunum ki en büyük korkum pişmanlık duymak, rahat edememekti. 8 günde 310 km pedal attım, sele sorunu da geçti. Sanırım bisiklette yeniyim diyeydi. Belki para biriktirirsem jel kılıf alırım o kadar..

@Setmet

Bugün başımdan geçeni anlatayım da durumun vehametine sen karar ver :) İzmir Göztepe'de sahil tarafı değil de yolun diğer tarafında cafelerin olduğu yerde bisiklet yolu var. Levhalarla vs belirtilmiş yol ha! Cık cık cık bisiklet sürüyorlar şurada diyenler. Ya sabır dedim devam ettim. Sonra İzmir Pasaport'taki bisiklet yoluna girdim. Yine levhalar, yerde bisiklet çizimleri vs ama insanlar 5-6 kişi kol kola yan yana yürüyor! Hayır bisikletim de mtb değil ki her an kaldırımdan atlayım, zıplayım. Trafik desen ayrı çile..

Ayni abi.. İstanbuldada ayni rahat rahat suremiyorum birinin cocugu firliycak birine bisey olucak diye :/ yollarda berbat.. MTB alsamiydim diye dusunmek icin cok erken ama dusunmedim degil :D bide sana bisey sormak istiyorum ilerde eger istersem -ki isteyecegim- bu bisiklete yaris bisikleti gidonu takilabilirmi ?

@Setmet

Ben de ağırlıktan kar edeyim diye düz maşa bisiklet almayı planlıyordum iyi ki almamışım. Yollar öyle bozuk ki amortisörü henüz hiç kilitlemedim. Gidon konusuna gelince, net bir bilgim yok ama uyumlu donanım bulunduktan sonra her türlüsü takılabilir. Uygun bir gidon bulunursa (montaj yapılan kısımları) bence olur. Ama çok da gerek yok bence.

@Çağatay Çağlar

Heves iste :d cok heves etmistim yaris bisikleti almaya fiyatlari engel oldu. Belki buna biseyler yaparim diye dusundum. Ne kadara halledilir acaba o da onemli tabi.. Bu arada su cevap atabilmeyi ancak cozebildim telefondan girince boyle zor oluyo..

@Setmet

Yeni üyesin alışırsın zamanla :)

Valla bisiklet derin bir sevdaymış onu anladım. Bisiklet sürdükten sonra eve gelince özenle silip kuruluyorsun falan, paran oldukça teker teker aksesuar alıyorsun, hatta zamanla işi ilerletirsen bazı donanımlar seni memnun etmiyor, gidip daha iyi parçalarla değiştiriyorsun falan güzel bir hobi.

@Çağatay Çağlar

pasaporta bi vatandaşa omuzu koydum valla... o kaldırımdaki masalar içinde mail attım belediyeye ne kadar yasalsa artık o kadar çok masa

@Serkan.ÇABAŞ

Sonuç elde edilemiyor malesef öyle durumlarda. Ben de birkaç defa çarpacak oldum da şükür frenler çok sıkı. Hayır bisiklet yolu diyor yani levhalarla, resimlerle, bari tek bisiklet geçecek kadar yer açın yani. Bu konuda bu denli umarsız bir ülke olabilir mi ya. Avrupa'da kaldım 6 ay, her yerde bisiklet yolu var, ekstradan bisikletler için şerit. Hele ki Almanya'da! Her yerde bisiklet kiralama yerleri ve başında bir çalışan da yok. Gidip alıyorsun bisikleti (Katlanabilir bisikletlerden), sürüyorsun istediğin yere sıkıntısız, başka bir bisiklet kullanım noktasına bırakıyorsun. Biz o noktaya gelmeyi bırak daha bisiklet yolunda bisiklet sürücülerine yer vermiyoruz :) Muazzam bir milletiz.

Çok güzel ve konforlu bir bisiklet, özellikle lastikler çok konforlu... Güle güle kullanın...

@Çağatay Çağlar

Hic degistirdigin parca oldumu abi gecen surede ?

@Setmet

Hayır değiştirmedim. Aldığımdan beri de 400 km yol yaptım, herhangi bir donanım parçasından şikayetçi değilim. Orjinal haliyle uzun seneler kullanıcam. Sadece bir ihtimal boynuz vb birşey taktırabilirim. Uzun düz yolda gidonu hep elciklerden tutmak bazen sıkıyor beni.

Bende su anda city sportumla 277 mildeyim. 450 km yapiyor sanirim.

Düz yolda deyim yerindeyse "aktım"

Gercektende duz bir asfalt oldugunda bisiklet sanki ucmaya basliyor yolda degilde havada gidiyormus gibi bir his.

Bir kere tamvay rayina dustum lastiklerin yanlari biraz asindi :(

Sele ise bence cok rahat. Evdeki kondusyon bisikletimden sonra (ki oda cok iyi bir bisiklettir) bunun selesi bana cok daha rahat geliyor.

Geri