Scudo Sports

Salcano City Sport 24 VS ile aranıza katılmış bulunmaktayım!

:) Çağatay Kardeşim iyi bir seçim yapmışsın evet amörtisör maşa ve kilitli olması ideal.

Hayırlı Olsun,Güle güle kullan.

Scudo
@Kadir Altuntaş

Teşekkür ederim Kadir abi :) Ben de o açıdan mutluyum, doğru bir karar almışım diye..

@Çağatay Çağlar

Eğer görüntü açısından kullanmıyorsan benim gibi içine giymeni tavsiye ederim çünkü uzun turlar taytsız olmuyo, işkenceye dönüşüyo resmen :/

Hayırlı olsun, güzel bir seçim yapmışsınız. Seleyi hemen değiştirmeyin 4-5 gün sonra geçiyor. Bende de oldu. :)

Güzel günlerde kullan Çağatay kardeşim, çok güzel bir bisiklet.
Sele konusunda çok yazılmış ama dayanamadım ben de yazayım, @ömer haklı ergonomik ayarlarını tam yaparsan ki forumda çok detaylı anlatan konular var, ilk bir hafta kadar ağrıyı hissedeceksin bu çok normal, eğer bu süreden sonra bile ağrıyorsa sele değişimi gerekiyor. Ben pedli tayt kullanırken bile Carraro 420D MTBmin selesi beni öldürüyordu, şimdi Fizik Tundra kullanıyorum düz, sert, incecik bir sele ama müthiş rahat, çok uzun turlar hariç pedli tayt giymiyorum.
Sonuç: sabret alışırsın, alışamazsan seleyi değiştir :)

@Ömer Soykan

Seleden ziyade kıyafetlerimin de etkisi oldu zannederim ki. Son final sınavımdan çıkıp bayiiye gittim. Kalın kumaş yapımı bir şort vardı ve cepleri falan doluydu. O da etkiledi ağrı yapmasını. Şimdilik değiştirmeyeceğim, zamanla da alışırım :) Teşekkürler..

@Tolga Günsezer

Sele-Gidon seviyesini kendi fiziğime göre iyi ayarladım onca uğraşmadan sonra. Tek sorun giydiğim kıyafetti bence. Bugün kısa bir sürüş daha yaptım sabahtan, çok yumuşak bir şort giydim, daha iyi gibiydi. Sanırım 1 hafta sonra problem kalmayacak. Alışmak lazım, o kadar zaman hiç bisiklet sürmedim :) Ama çok mutluyum, bisiklet sürmek bambaşkaymış. Bisikletim için internette hep hantal diyorlardı, o kadar kıvrak ve seri manevralar yapılıyor ki cidden yüzüm gülüyor sürerken. Tek sorun şu ki bisiklet zannettiğimden ağır galiba. Tartıya bisiklet elimde çıkıyorum, kendi ağırlığımı çıkartınca geriye 15-16 kg kalıyor gibi birşey kalıyor. Sağlıksız bir tartım şekli biliyorum ama başka metoda sahip değilim malesef..

Hayırlı olsun kardeşim bisikletin. çok şık duruyor. Güzel sürüşler :)

Çağatay abi sen bisikleti alıp tartıya çıkıyosun ve 15,16kg ölçmen çok normal :D Basınç prensibi kanunu var. Mesala sen tartıya çık 80 kg sin. 100 kglik bir demir çubuk var birde ona tutunarak çık normalde 180kg göstermesi gerekir fakat en az 190-193 kg gösterir :D Nedeni kuvvet tekbir noktadan ugularnır.Sende çıkınca normalde ağırlık oluşturur fakat net kuvvetler tek bir noktada toplanacağı için basınç farkı oluşur :D Bu nedenle en az 1,2 kg sapması çok normal :D Birde bisiklet geniş sen tartıya çıkarken mutlaka sağa sola oynayıp ivme kazanıyodur yoksa 15,16 kg çıkması mümkün değil :D Ağırlığı 14,1 kg.

@Athos

Valla sormadım bayiide, böyle kaba taslak tartınca da 15.5 kg gibi geldi ama muhtemelen yanıltıcı bir tartma şekli. Öyle elimde bisiklet basküle çıktım :D Belki tutuş açımdan kaynaklı bir 1 kg hatası olmuştur.

@muratt35

Doğrudur güzel kardeşim, ben biyoloji dalında uzmanım fizik falan pek sevmem :D Bana da yanlış gibi geldi zaten 15.5 kg gibi birşey çıkmasından belli.

çok şık ve güzel bir bisiklet, benimde hedefim bundan almak mtb'min yanına:) kazasız kullanın inşallah

Çağatay Kardeşim hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Sahil bulvarında görüşmek dileğiyle( gri trek görürsen o benim ) :)
Rengi de çok şıkmış Maşallah.

Tavsiye: Mazgallara aman dikkat et,Pedli tayt edin.

Çok teşekkürler arkadaşlar, birileri fotoğraflara bakıp izlenimlerimi okuyunca inanın çok mutlu oluyorum :)

Ender abi bir ara denk getirelim derim, beraber pedallarız. Senin Trek yanına bu Salcano yakışmaz ama idare edersin artık :)

Eyvallah Çağatay,en kısa zamanda pedallayalım beraber,sende heves bitmez bu ara:) ayrıca sende, uzun tur yapmak gibi bir şeylerde sezinliyorum :D bir tur planımız var.Hep beraber gideriz nasipse

Bir süre kondüsyon edinmem gerek Ender abi, çünkü az buz kilom var. Sonrasında Scott sahibi okuldan arkadaşımla beraber uzun turlara katılmak istiyoruz ancak tura katılacak tanıdıklarımız yoktu. Zamanlama ve içerik arkadaşıma ve bana uyarsa seve seve katılırız, çok da mutlu oluruz. Kontakta kalalım usta :) Yakın zamanda sahil şeridinde denk gelmek niyetiyle..

• Beğen
Tepkiler: ender özkan
selamlar hocam hayırlı olsun bisikletin. çok güzel ve rahat görünüyor. ben de yarın karşıyakadaki sedabisikletten bir sedona 711 mtb alıcam insallah.
ordan bucaya gelicem, ilk turum olacak denebilir yani. :)
izmirde yollarda görüşmek umuduyla :)

Geri