Scudo Sports

salcano alu kulakçığı

Scudo
@Gökhan Atalay

merhaba gökhan 1.bisikleti konya salcano bayiisnden (portakal bayi)den aldım 2.fiyati pazarlıktan sonra 440 peşin ödedim 3.araba bisiklete çarptığı için kulakcık eğilmişti, daha sonra yokuş cıkarken vites deiştrdiğim için kulakcık kırıldı( başkada arıza olmadı) sorunda yok. 4.hafta sonları uzun yol yapyorum yaklaşık 80-90km/gün. performansı iyidir yanlız asfalt için ince dışlastk şart kardeşim beyhanın dediği gibi, param olursa ilk işim ince lastik almak olacak:) . tabiki salcano alu orta düzey bisiklettir, ama parasına gore super bir bisiklet...

@semeket

dostum bisiklet hala serviste istanbuldan kulakcık gonderecekler. az once servs aradım pazartesi gelecek dedi (bekliyorum). numarani ekledim teşekkür ederim dostum.

Kadro kulağını hangi şartlarda kırdınız ?

tmm bisikletin eline giçince görüşelim :D müsait olursak dolaşırız biraz ;)

@bayramakgul

merhaba bayram bey. bugun servisi aradım (kulak ne zaman geleceği belli değil dedi). 10 gün oldu hala bekliyorum. kemal beye mail gitmiyor. 5 defa denedim hata veriyor.

@semeket

tamam dostum tura cıktığımızda sana haber veririm beraber gezeriz:D . ama once bisikletimi bi elime gelsin:boese157: :boese157:

yaa sanayi sitesinden kırık kulağı götürün tornacıya demirden yapsın bi tane aynısından sonra gidin bi bisikletçeye taktırın ben yaptım bişeyde olmadı

• Beğen
Tepkiler: bayramakgul
@scott35metal kulak takarsanız kadronunun kırılma ihtimali oluyor onun ıcın fabrıkalar olarak tercih etmiyoruz bu kulak genelde kadroyla aynı malzemden yapılıyor

@srud azizbu kadar geceıkmemsı lazımdı 2 haftada cozebıldık gecekmeler ıcı ozur dileriz gule gule kullanın

@bayramakgul

ilginiz icin teşekkür ederim bayram bey. yarın ağıztatıyla 50-60 km lik bi tur yapacam inşallah. özlemişim bisikletimi:) allah sevenleri ayırmasın

@bayramakgul

bayram bey. parçanın fiyatini soracaktım? usta benden 10 TL aldı. ben daha pahalı olmasını bekliyordun:p . kulağın fiyarı ne kadar?

@bayramakgul

1.sayfada ercan bey 10 15 euro civarı olduğunu soylemişti( fiyatını merak ettim):eek:

Geri