Scudo Sports

Salcano Alu Aldım..

hayır frenlerin bastığı yeri kastetmiştim orası düz mü yokas tırtıklı mı ?

Scudo
İyi günlerde kullanın bende kardeşime Astro kuzenime ise alu aldım. Bende dahil olmak üzere hepimiz çok memnunuz verdiğiniz paraya değer bisikletler.

• Beğen
Tepkiler: lejyon_54
peki bişey sorcam.bendede salcano alu var ve bisikletimi alalı 1 ay oldu.bisikleti dağ bayır biraz hırpaladım ve parca değişimi yapılmadan tamır ettırılcek yerlerı oldu.2. bakım kuponumla herhangi bir salcano yetkılı servisine kuponumu vererek bedava tamır yaptırabılıyomuyum.

Ben de bugün salcano alu aldım.gerçekten çok güzel bisiklet.bende ilk basta beyaz agırlıklı olanı alacaktım sonra siyah cazibesiyle çekti beni :)
bisiklet iyi de selesi çok rahatsız etti beni.çok küçük bi selesi var.şimdiki bisikletler boyle heralde artık.seleyi değiştirebilirim.eski bisikletim bisan art 900 dü. onun üstüne bisiklet tanımam.hırsızlarda öyle düşünmüş olmalılarki çaldılar :) aynı bisikleti bulsam alırdım ama artık yok malesef oyle bisiklet.artık salcano ile takılıcaz :)

@Gökhan Atalay

kardes ng 650 nalacaktım ben de.fakat alunun jantları çift kat,ng 650 tek.ben 330 tl ye aldım güzel pazarlık yaptım :)) alu yu al derim...

selamlar Mehmet Emin Eraslan dostum
tl ye alu yu nereden aldın merak ettim söyle misin acaba bende
almayı düşünüyorum

bu 2008 model demi süspansiyonun resmini çekip yollarmısın bende 2008 var aynı süsüpansiyon modeli değil sanki

Başlık zaten 2008 yılında açılmış resimdeki model 2008. Ben geçen hafta 2009 aldım. Resimlere baktığımda bazı farklar gördüm. Vitesin farklı olduğunu zaten biliyorum. 2008' lerde elcikten çevirmeli olan vitesler 2009' larda otomatik çift mandallı olarak geliyor. Bence 2009' un en büyük artısı bu. Sanırım lastikler de farklı gibi geldi bana. 2009' larda cst cheyenne lastiğin kenarında logosu var 2008' in fotoğraflarında göremedim. Sanırım dişleri de farklı gibi. Ayrıca 2008' in frenleri renksiz alüminyum ve Aynakol koruması ile pedallar da böyle. 2009' larda bu komponentler komple siyah olarak geliyor..

• Beğen
Hayırlı olsun bende Salcano ALU almayı düşünüyorum fakat korkuyorum:D daha önce bianchi shark kullandım onu aratırmı bana ??Görünüşü çok hoşuma gidiyor ama bianchinin yerini tutarmı??

@alperen ergeç

Eğer verirsen 750-800 TL, Bianchi' nin Alu ile eşdeğer bir modeline sahip olmuş olursun :) Üzerinde Bianchi yazıyor diye para vermiş olursun... Ben 2 haftadır falan kullanıyorum, Alu' dan çok memnunum. Hafif bir bisiklet, yormuyor.. Viteslerinden falan da çok memnunum. Hiçbir problem yaşamadım. Selesi biraz rahatsızdı, Velo' nun jelli selelerinden aldım. Elcikler biraz sertti, ritchey' nin kauçuk elciklerinden aldım. Amoeba vitra model Alüminyum bar-end (boynuz) taktırdım. Şu an için tam istediğim konfora da sahip.. Bence 400 TL' nin altı bir fiyata alınabilecek daha iyi sıfır bir bisiklet yok.. Genelde sahil yolunda asfaltta falan kullandığım için yakın bir zamanda schwalbe maraton lastik de düşünüyorum.. İşte o zaman çok daha hızlı gidecek :cool:

• Beğen
Tepkiler: alperen ergeç
hayırlı olsun iyi günlerde kullan.etrafımda kullanan bir kaç lişi var.onların hiç bisikletinden şikayet ettiğini duymadım.

selam emre,
alu yu kaca bulabilirim su an piyasada,
bir yerde aluminyum kadro 26 cant,vites-pedal-komple herseyi shmano olan ama kadrosu markasız bir bisiklet buldum sıfır km
300 tl istiyor ne dersin_?

hayırlı olsun arakadaşım fiyat/performans olarak en iyi 2teker almışsın düşünenler için güzel :)

• Beğen
Geri