Scudo Sports

Salcano Alu Aldım..

fiyatı oldukca hesaplı, hayırlı olsun kazasız sürüşler, hemen hakkını vermeye başlamışsın bakıyorum.

Scudo
Hayırlı olsun
bende astro aldım henüz binemedim havalar düzelsin ayrıntılı bir yazı döşemeyi umuyorum..

Alu ile ilgili birşey kafama takıldı. Salcanonun sitesinde vites/fren kolu olarak stef-40 denmiş. Acaba bu kolda vites değişimi elcikten çevirmeli olarak mı yapılıyor yoksa aşağıda resimde verdiğim gibi mi?
http://img23.imageshack.us/my.php?image=imgwrapperaspx.jpg

Konudaki resimlerde elcikten değiştirmeli görünüyor ama 2008 model sanırım resimlerdeki alu

istanbul salcano nerde bulabilirim bilemiorum cunku sitelerinde bayiler bölümü hata veriyorda?

Evet bayiler bölümü hata veriyor 2 gündür. Fakat sağdan aramanın yanındaki menüden bayileri seçip arama tuşuna basarsan geliyor listesi ;)

Mrb.Bende Salcano Astro yada Alu almayı düşünüyorum ama hangisini aliyim diye düşünüyorum.Astronun tipi çok güzel rengi falan bide pedalı falan herşeyi siyah.Alunun gri baı yerleri..Hangisini aliyim yani.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...:)

Hocam yanlışın var tam aksine alunun her tarafı siyah, astroda ise bazı yerle sarı ve beyaz. İki bisklette ufak tefek farklar var. Ben pek anlamam zaten ama

vites-fren kolu:
alu: shimano st-ef 40 astro: shimano st-ef 50

arka aktarıcı:
alu: shimano tourney astro: shimano altus

başka da önemli bir fark yok herhalde

Teşekkürler..Ben siyah derken pedalları falan siyah oluğu için demiştim.Daha güzel duruyor.

2 modelin de pedalları siyah renkte. Eski modelleri görmüş olabilirsin belki

sizce astromu iyi alu mu
astro daha pahalı özellikleri daha iyi herhalde

@herdem09

Verdiğiniz resimdeki gibi.Daha bisikleti alalı 2 saat oldu.

http://img21.imageshack.us/img21/5527/grnt058k.jpg

@Gogiya

alu modelinin üzerinde bulunan vites kolu doğru modeldir..

güzel karar güle güle kullanın !!

SAYGILAR;

@mrt.slc16

ARADAKİ FARK ŞU ALU 21 VİTES
ASTRO 24 VİTES ALTUS ARKA ATTIRICI MEVCUT KISACASI ASTRO DAHA ÜST SEVİYE ..

SAYGILAR;

merhaba arklar bnde salcano alu almayı düşünüyom bursada salcano bayisi bilen varsa sevinirim yalnız kredi kartı kullanmıyos senet yapabilecek satış yeri Lazm

salcanonun resmi internetten sitesinden öğrenebilirsin....

salcano alunun Jantları kanallı mı? kullandığınız için bilirsiniz resimden çoıkaramadm da...

abi bisikletin fiyatı çok uçuk..Sitesinden baktımda...

şu anda bayileri ne kadara satıyor lütfen bilgi...

bu bisikleti düşünüyorum..Bütçem anca buna yetiyor...

Geri