Herkese selamlar. Bende salcano xrs 030 apex alicam ins. İstanbulda her yere baktim. Mart basi dedi her bayi. Surada 10 gun felan kaldi ama gunler cok yavas ilerliyor .d 2 aydir sabir ediyorum.dd Mehmet kardes ve apex alicaklara simdiden hayirli olsun. Bu arada 0 apexler kredi kartiyla minumum kaca aliniyor? Ben sirkecideki yurt bisiklette %10 indirimli 2300 kusur tl oldugunu biliyorum. 9 a bolerim demisti.d
Teşekkür ederim deneme turu yaptıktan sonra bilgilendireceğim. Sonuşta 2. el bisiklet ama bisikletten iyi anlayan bir abi ile birlite aldık çok temiz diyor. Bakalım.
Ben de başlangıç için tiagra düşünüyorum apexle olan farki 400 küsür gramı , jant akıcılıgını fark edebileceğimi sanmiyorum ve apexin rublesi 11 23 olsa gerek bu da zorlar beni ve bilyali göbeğin bakımıni kendim yapabilirim
Mart basinda 1 parti istanbula geldi ve satildi. Kismetse haftaya 2 aydir bekledigim xrs 030 apex i alacagim insallah . Sabir ede ede sabir tasina dondum ya.dd İnsallah bekledigime deger apex i cok ovenler var...