Scudo Sports

Salcano 2014 XRS030 Tiagra

@muhammed bozkurt

Fiyat konusunda zorlarsanız tiagrayı 1700 apexide 2000 e alırsınız.

Scudo
@mhmmt111

Ne oldu durum gittiniz mi yurt bisiklet'e gelmiş mi apex?

@mhmmt111

Nerede imiş bu bisikletçi gidelim alalım biz de 3-5 tane yahu :)

@Berke1903

Evet gittim bu fiyatları verdi ne kadar doğru bilmiyorum. Bisikletde 1 aya kadar gelicek dedi yani mart başı gibi.

@İslam Gölge

Sirkeci yurt bisiklet.

Salcano ağırlık bilgilerini siteye eklemiş 030 tiagranın ağırlığı tam 8,93 kilo :D

@Çetin Güzel

Bayağı hafifletmişler :D

@ayhan1

8.475'kg de apex :))

@ayhan1

8.475'kg de apex :))

Ilk yol bisikletimi alicam bende hayirlisiyla.. Nedense salcanoyu dusunuyorum hakkinda sikayetler olmasina ragmen.. Salcano xrs 030 tiagra dusunurken apex de hosuma gitti.. 2000tl civarida para var. Muhtemel apex alicam.. Apex baslangic icin idealdir dimi?

GT-I9103 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@Uzbay YELCE

Ben apex alacağım sana sebeplerini söyleyeyim hemen hak vereceksin.

1- Apex 105 sete yakın bir set
2- Aksium jant seti mevcut üstünde
3- Bu parçaların olduğu bir bisiklet en az 3000 tl civarında olur.
4- Salcano'ya karşı önyargım yok çünkü ng303 kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
@Uzbay YELCE

Bu fiyat aralığında alacağın başka ekipmanlı bisiklette yok. Forum kullanıcılarından bir tanesi sorunsuz şekilde 6000km tamamlamış. Kullananlarda memnun. Umarum bu yaz bende kullananlar arasına gireceğim.

Arkadaşlar, bayinin dediğini değil, resmi fiyat listesini koyalım. Bahsi geçen fiyatlar, geçen seneki modellerden bile bariz düşük. XRS dediğiniz, kadrosuna kadar ithal bir bisiklet. Kurlar fırladı ve ortada henüz bisiklet falan yok. 1700'e Tiagra, 2000'e Apex liste fiyatı ise, orayı yıkarlar, net.

@Semih Aydınlıoğlu

Sizde haklısınız benim tek korkum bu ama 2150 ye kadar apexi alırım bundan yüksek derse tiagra alacağım.

Apex ağırlık harikaymış yafu:))

@Semih Aydınlıoğlu

Apex liste fiyatı 2580 lira indirimle o civarlara kadar düştükleri söyleniyor.

ST25i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 1300 e temiz ikinci el 2013 tiagra buldum onu alacağım bi arkadaştan 0 105 aynakol takıp toplam 1500 tl ye almış olacağım. Zamanla tiagraları satım 105'e çevireceğim. 0 almaktan vazgeçtim :)

@mhmmt111

Bana kalırsa apex alıp kadro değiştirmek daha iyi sonuçta 105 ile çok farkı yok.

Geri