Scudo Sports

Salcano 2014 XRS030 Tiagra

@Berke Kazankaya

Ödeme kolaylığı yüzünden böyle bir seçime giyorum pek farkı yok benim için

Scudo
Herkese selamlar. Bende salcano xrs 030 apex alicam ins. İstanbulda her yere baktim. Mart basi dedi her bayi. Surada 10 gun felan kaldi ama gunler cok yavas ilerliyor .d 2 aydir sabir ediyorum.dd Mehmet kardes ve apex alicaklara simdiden hayirli olsun. Bu arada 0 apexler kredi kartiyla minumum kaca aliniyor? Ben sirkecideki yurt bisiklette %10 indirimli 2300 kusur tl oldugunu biliyorum. 9 a bolerim demisti.d

@mhmmt111

Hayırlı olsun, inceleme bekliyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: mhmmt111
@Berke Kazankaya

Teşekkür ederim deneme turu yaptıktan sonra bilgilendireceğim. Sonuşta 2. el bisiklet :) ama bisikletten iyi anlayan bir abi ile birlite aldık çok temiz diyor. Bakalım.

• Beğen
Tepkiler: Umut Y. ve Berke
Uzun zamandır kimse birşey yazmiyordu sormak istedigim apex setin aynakoku ve rublesi kaclı 53 39 11 23 mü bugun mtb ile zorlandigim rampa olduda

Ben Salcano xrs002 tiagra modelini bekliyorum , 2014 model bisikletler ne zaman bayilerde satışa sunulacak.Sizce daha çok uzun sürermi ?

@Burak ÇUNKUR

15 marttan sonra dağıtım olacakmış bende 030 tiagra bekliyorum :)

Süper! sabırsızlıkla bekliyorum. ^_^

Ben de başlangıç için tiagra düşünüyorum apexle olan farki 400 küsür gramı , jant akıcılıgını fark edebileceğimi sanmiyorum ve apexin rublesi 11 23 olsa gerek bu da zorlar beni ve bilyali göbeğin bakımıni kendim yapabilirim

2014 modellerden haber yokmu :=)

çok temiz 2. el scott speedster s30 2012 mi yoksa salcano xrs030 tiagra 2014 mü ben s30a daha yakın gibiyim

Bisikleti sipariş ettiğim yer ile görüştüm fabrikayı aradık 1 hafta içinde dağıtımlar başlayacakmış :)

@ayhan1

Gözün aydın o zaman gelince fotoğrafları paylaşırsın. :)

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Şahan
@Berke Kazankaya

Sağol :) gelince incelemesini paylaşırım

Az önce Bakırköyde Metin abiye uğradım. Önümüzdeki hafta bekliyoruz dedi.

Koray BASKIN

Mart basinda 1 parti istanbula geldi ve satildi. Kismetse haftaya 2 aydir bekledigim xrs 030 apex i alacagim insallah . Sabir ede ede sabir tasina dondum ya.dd İnsallah bekledigime deger apex i cok ovenler var...

Geri