Scudo Sports

Salcano 2011

@Fırat Dizman

bu konuda geçen ay başıma gelen bir olayı anlatayım Bianchi el değiştirdi malum bırakın telefon etmeyi mail bile atsanız en geç 1 gün içerisinde sizi arıyorlar sorunuz hakkında bilgi veriyorlar.Hatta ben kadro kulağı sormuştum bayilerinizde satılmıyor diye önce yollamışlar sonra telefon ettiler :) tabi telefon ile arayanlar bisiklet konusunda cok bilgili değil anlamadıkları konuyu not alıp yine bir gün içinde size cevap veriyorlar.Bu konuda taktirlerimi kazandılar doğrusu.

Scudo
bu işte güven kazanmak çok önemli verdiğiniz güven ölçüsünde satış yaparsınız,ben şimdi nasıl güveneyim ,demek başıma bisiklet ile birşey olsa yandın...

bugün cevap geldi.kadro ağırlığı ortlama 1040 gr.vs başka bilgiler,bunu sadece bana yazdıkları için buradan paylaşamıyorum,güzel yanı birilerinin ilgileniyor olması ,bizede salcanoya yolu açık olsun demek düşer,inşallah yerli bir ve birçok firmayı daha iyi yerlerde görürüz,birde tabiki bir Türk olarak onlara bineriz.

• Beğen
Tepkiler: berki çınar
Sonuç olarak üç modelin ağırlıklarını ayrı ayrı belirtmişler mi?

Salcano nun bu üst model yol Bisikletlerinin tasarımını ve üretimini alman bir firma yapıyormuş diye duydum. Ama bu duyum yapımında almanların da yardımı var şeklinde de olabilir. 2 sinden birisi sanırım ama yine de emin değilim. :) Salcano gerçkten üst seviyede kendini göstermeye başladı, ama giriş seviyesi kadro açısından daha çok geliştrilmeli bilmiyorum bu benim fikrim. :)

@skycsar
Aynı şekilde bende satıcı ve bisikletten anlayan başka bir abimin benzer tavsiyeleriyle Salcano NG 020 aldım.

üst seviye carbon yol grubu bisikletlerin, kadrolarını dana önceki mesajlarımda da yazdım AXMAN yapıyor, ve çok güçlü bir firmadır. Güçlü olmasından ziyade bu işi bilen adamlardır... benim SRAM RED FORCE yada RİVAL bu modellere güvenim sonsuz, sadece Sorun şurda çıkıyor; FIRAT HOCAMIN dediği gibi SALCANO sorun bu, telefonla bile ulaşamıyorsunuz adamlara, bırakın mail e cvp atmayı.... bu böyle olmaz usta, ben bir firmaya, firmayıda geç TÜRKİYE SORUMLUSUNA telefonla bile ulaşamıyorsam, çok büyük şüphelerim var demektir... Yarın birgün birşey olduğunda kendime muhattap aramak zorunda kalmak istemiyorum...

bu yüzdende SCOTT Addict r1 ve LOOK a biniyorum... geriside HİKAYE Kardeşim.....

Geçen sene ben de almayı düşünüyordum bu yol bisikletlerinden birini. İlk önce aradım salcano'yu, dedim bana kadro geometrisi lazım. Önce bilgimiz yok, şuraya aktaralım buraya aktaralım. Daha sonra siz mail atın cevap veririz dediler.
Mail attım, örnek şema gönderdim, hadi dedim bütün açıları veremiyorsanız bi metre alıp 54cm kadronun üst borusunu ölçerseniz yeterli olur.
Yok onu da yapmadılar.

Daha sonra bi arkadaşımla konuştum Salcanolarla ilgili. Bilirsiniz, kadro boylarına göre aynakol uzunluğu, gidon genişliği vs. değişir. Fakat söylediği, Salcano'da ustaların ellerine ne gelirse onu taktığıydı.
Yani, en küçük yol kadrosunda 175'lik aynakolla karşılaşabilirsin, hiç belli olmaz dedi.

Böyle olunca iyice soğudum ben markadan, yol bisikleti alışverişimi de bir sonraki sezona bıraktım.

Geçtiğimiz günlerde Canyon'a mail attım, bisikleti Polonya'dan alacağımı, fakat Türkiye'de kullanacağım için vergi iadesi istediğimi. Bunun mümkün olup olmadığını, nasıl yapılacağını sordum. Maili attığım gibi cevap geldi, mailin sisteme düştüğü, en kısa zamanda cevap verileceğini söyleyen. Tam bir hafta sonra sorduğum soruyu detaylıca yanıtlayan, mail attığım için ve Canyon bisiklet almayı düşündüğüm için teşekkür eden, umarım yardımcı olabilmişizdir, eğer başka sorunuz varsa lütfen tekrar mail atın diyen bir cevap aldım.

Ben şimdi neden Salcano tercih edeyim ki?

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Geri