Scudo Sports

Salcano 09 modelleri hakkında..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

ufuk_

Daimi Üye
Tepki
95
Arkadaşlar salcano.com hala faaliyete girmiş değil.Acaba aranızda salcanonun 09 modelleriyle ilgili bir resim, özellikler, fiyat vs. gibi bilgileri verebilecek arkadaşlar varmıdır?

Scudo
Verdiğiniz link için teşekkürler fakat burda fiyatları yok sanırım.Ben en üstteki fotoğraftaki bisikletin fiyatnını merak ediyorumda :D pahalımıdır acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
Dikkat ederseniz, başlangıç olarak dedim. :)
Daha ayrıntılı bilgileri ve fiyatları ilerleyen günlerde site yayına girdiği zaman hep birlikte görebileceğizdir. ;)

• Beğen
Tepkiler: ufuk_
site yöneticilerine mesaj attığımda ayın 19 u demişlerdi açılış günü olarak ve bügün ayın 19 u.Bakalım nezaman açılış olacak ne zamandır bekliyorum açsalar çok iyi olacak.

markamıza ilginiz icin tesekkur ederim sitemiz en gec 2 gun icin faaliyete gececek gectıkten sonra olumlu olumsuz tepkilerinizi bekliyoruz selamlar

• Beğen
Tepkiler: ufuk_ ve sedat
evet.İşte bu bilgi çok işe yaradı.Artık tek çözüm sabretmek :D.Birde bu 2009 modeller bütün bayilerde vardır dimi hepsine geldi sanırım??

• Beğen
Tepkiler: Gürsel BARANLI
Merhaba arkadaşlar..

Ben bizzat bahsedilen Salcano'ları gördüm, elledim.. Gerçekten çok ince çalışılmış bisikletler.. Zaten donanımları Murat Reis yazmış, anlatmış.. Tabii bisikletler fotoğraflarda görüldüğünden daha güzel. Ayrıca bu bisikletler oldukça hafif.(Donanımlardan da anlaşılıyor..)Kadrolar da çok şık. Bazı modellerde hydroform çok güzel kullanılmış..

Tebrikler Salko Bisiklet.. Tebrikler Bayram bey ve ekibi..Emeği geçen herkese de teşekkürler..

@ufuk_

Merhaba arkadaşlar..
Bizde de satılacak olan Salcano'ların fiyatları:

NG 101 SD (SLX-Hidrolik Disk): 1870.- YTL
NG 101 SRD (Sram X-9-Hidrolik Disk): 1655,- YTL
NG101 SV (SLX-Vfren):1569.- YTL
NG 255 SRD (Sram X-7- Hidrolik Disk): 1079.- YTL
NG 255 SV (Deore ): 1150.- YTL
NG 255 SD (Deore-Hidrolik Disk): 1438.- YTL
NG 222 SV (Deore): 1150.- YTL
NG 303 SD (Acera-Hidrolik disk): 899.- YTL
NG 303 SRD (Sram X-5 -Hidrolik disk): 842.- YTL
NG 303 SV (Acera 24 v.) : 755.- YTL
Astro (Altus 24 v): 516.- YTL
Alu (21 v Shimano EF-40): 473.- YTL

Bunlar biraz vade farkıyla 6 taksitle de satılacak..

Tabi bunlar listenin ilk sırası..
daha ucuz modeller mevcut..

Selamlar..
Gürsel

Fiyatlar donanımlarına göre gerçekten çok iyi :)
Çok mutlu oldum açıkcası, çok güzel bir atak..

Üzerinde richey wcs gidon-gidon boğazı-seleborusu olan, lastikleri maxxis max lite gibi oldukça pahallı lastiklerle donatılmış hangi bisikleti bu fiyata alabilirizki acaba :) Genelde bisiklette ilk bakılan vites kompenentleridir. Yukarıda bahsettiğim parçalar hep 2. planda kalmıştır. Salcano bu parçaları bile bazı bisiklet firmalarının en az iki katı fiyatlı olan bisikletinde kullandıkları bu parçaları bu kadar makul bir fiyata bizlere sunmuş helal olsun !!!

• Beğen
@bayramakgul

Bayram bey merhaba,
Hoşgeldiniz yeni modellerle yeni sene tüm sektöre ve kullanıcılara hayırlı olur inşallah.Başarılar.
e-bisiklet.sedat özenci

• Beğen
Gürsel abi mesajların için sağol içimdeki bazı soruları yok etti ama canımıda sıktı:D.Ben disk frenli bir bisiklet istiyordum astroda disk yok ng 303 gözüme ilişmişti oda pahalı geldi :D neyapsak bilmemki ?

@gürsel

uff abi fiyatlar uçmuş yaa.

astro almayı düşünüyorudum 420 den 500 lere fırlamış donanımda bir değişiklik varmıdır acaba?

birde site hala açılmadı ne zaman açılacağıyla ilgili bir bilgi verebilirseniz sevinirim

Saygılar...

Acaba aranızda salcano.com un ne zaman açılacağı konusunda bilgisi olan varmı ? Ayın 19 u idi ertelendi bir iki gün sonra dediler olmadı hala bekliyoruz siteyi ne olur açılsın artık..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri