Dün xc'ciD) arkadaşların nerede toplandığını öğrendim.Çark mesire'nin tam karşısında dev bi çadır var,gençlik merkezi diyorlar,orada bulabilrsiniz,Trek bisikleti olan Halil abi var o size yardımcı olur
evet bende gördüm çalıştığım işyerine geldiler meğerse sevkiyat şefimiz milli bisikletçiymiş babası ve arkadaşları turdan dönerken uğradılar tanıştım inanırmısın adamın altındaki bisiklet 2500 ytl evde 5000 ytl lik varmış ne kadar doğru bilemicem ama sonra oğluyla biraz sohbet ettik kullandığı bisiklet 7 kilo bişeymiş...
ben varım,fakat tarzlar uyuşmayabilir,bmx ciyim.
Stadın altında yol bisikletçilerini bulabilirsiniz,epey kalabalıklar.Birde çark mesirenin karşısında,yolun karşısında çadırın orda toplanan bi grup var,sürekli bisikletçi oluyo,oraya da gidebilrsiniz.
Kırmızı kadrolu Bianchi bisiklet görürsen aynı yolda, o da benimdir büyük ihtimal. Herhangi özel bir giysi giymiyorum, sivil biniyorum
Bu arada yarın kampüse bisikletimle gitmeyi düşünüyorum.
Evet, bugün sınavım olmasına rağmen kampüse bisikletle çıktım. Rüzgar yönünden şanslıydım ama yine de epey yorucuydu. Işık lisesinin yanındaki caminin şadırvanında biraz soluklanıp içeri öyle kampüse girdim. Kıpkırmızı bir suratla girmek istemedim
Sınavdan çıkıp bisikletimi kitlediğim yere gittiğimde yanına bir tane daha bisikletin bırakıldığını görmek beni şaşırttı ve sevindirdi. Yüksek irtifada iki bisiklet görmek biraz zor
Sakarya'ya hemen her yaz tailinde gelirim.Gözlerim bisikletli arardı fakat pek göremezdim.Gençlik merkezinden bir halil tanıyorum ama masa tenisini iyi oynayan hatta biriyle bateride çalmıştık ama orada ...
neyse bir daha ki gelişime herkesle tanışmak isterim...
merhaba, her sabah dörtyol-korucuk istikametinde oluyorum 06:45-07:30 arası akşamları da 18:00 dan sonra geri dönüyorum. 18:30 19:00 arası gençlik merkezinde oluyorum. gelen olursa tanışmak isterim. ayrıca tur düzenlemek isteyen arkadaşlar haberdar ederlerse bende katılmak isterim.