Scudo Sports

Sakarya

@atunc

HEHE :) SENDE Mİ YA DALGA GEÇME UYKUSUZDUM İKİ KERE AÇMIŞIM KONUYU GİTMEDİ DİYE

Scudo
Aynı soruyu bende soracaktım :)
Sakaryaya yeni geldim, amatör gezi/tur yapan gruplar varmı acaba?

@Lancer

vallahi inanın böyle bir soru sordum çıt yok kimseden bende sen ne biliosan okadar bilgim var durum ortada iyi forumlar

Lancer,sizinle meydanda tanışmıştık galba,miwok 612 veya 611 di dimi:),Atilla ben,bmx'ci.

Atilla bmx çi deyinde komiğime gitti böle hurda demir bakır eskiciiiiie diğe bağıracaksın sandım :)

Bu arada bende pazartesi ve salı günleri sakaryadayım çarşamba sabahları dönüyorum...

Pazartesi otogar camili hattında.
Salı Camili kampüs expres (sabah)- kampüs, çarşı, Camili (akşam)
Çarşambada sabah Camili otogar rotasında beni görebilirsizi...

Genelde izzetle ve renkli formalarımla tanınırım Kasksız çıkmam:)

@burnout_54
Evet 612 :)
Bikaç arkadaş olsada hafta sonları tur düzenlesek ne iyi olur..

Dün xc'ci:)D) arkadaşların nerede toplandığını öğrendim.Çark mesire'nin tam karşısında dev bi çadır var,gençlik merkezi diyorlar,orada bulabilrsiniz,Trek bisikleti olan Halil abi var o size yardımcı olur:)

Ben varım...
Sakaryada bisiklet grubu var ara sıra görüyorum antrenmanlarını fakat tanışma fırsatımız olmadı.

Bende varım, henüz bir bisiklet sahibi olma yolunda çabalarım var, bu aşamayı atlattıktan sonra benide dörtyol-korucuk hattında görebilirsiniz.

evet bende gördüm çalıştığım işyerine geldiler meğerse sevkiyat şefimiz milli bisikletçiymiş babası ve arkadaşları turdan dönerken uğradılar tanıştım inanırmısın adamın altındaki bisiklet 2500 ytl evde 5000 ytl lik varmış ne kadar doğru bilemicem ama sonra oğluyla biraz sohbet ettik kullandığı bisiklet 7 kilo bişeymiş...

ben varım,fakat tarzlar uyuşmayabilir,bmx ciyim.
Stadın altında yol bisikletçilerini bulabilirsiniz,epey kalabalıklar.Birde çark mesirenin karşısında,yolun karşısında çadırın orda toplanan bi grup var,sürekli bisikletçi oluyo,oraya da gidebilrsiniz.

@Hasan Çağrı

Ben seni gördüm galiba :rolleyes: Kampüsten Tüvasaş'a giden yoldan geçiyorsan o sen olmalısın?

ben sakryadan numan atillanın arkadaşıyım bende bmx kullanıyorum ve genellikle atillayla beraber geziyorum

@burnout_54

Evet biliyorum orayı ama gitme frısatım olmadı daha hiç malesef...

@arabaci

Evet muhtemelen benimdir o :D

biraz geç oldu ama :D

Kırmızı kadrolu Bianchi bisiklet görürsen aynı yolda, o da benimdir büyük ihtimal. Herhangi özel bir giysi giymiyorum, sivil biniyorum :D
Bu arada yarın kampüse bisikletimle gitmeyi düşünüyorum.

benim yarın sınavım var... Bilmiyorum bisikletle gelirmiyim aslında iyi olur ama kararsızım...

Evet, bugün sınavım olmasına rağmen kampüse bisikletle çıktım. Rüzgar yönünden şanslıydım ama yine de epey yorucuydu. Işık lisesinin yanındaki caminin şadırvanında biraz soluklanıp içeri öyle kampüse girdim. Kıpkırmızı bir suratla girmek istemedim :)

Sınavdan çıkıp bisikletimi kitlediğim yere gittiğimde yanına bir tane daha bisikletin bırakıldığını görmek beni şaşırttı ve sevindirdi. Yüksek irtifada iki bisiklet görmek biraz zor :D

@burnout_54

Sakarya'ya hemen her yaz tailinde gelirim.Gözlerim bisikletli arardı fakat pek göremezdim.Gençlik merkezinden bir halil tanıyorum ama masa tenisini iyi oynayan hatta biriyle bateride çalmıştık ama orada ...
neyse bir daha ki gelişime herkesle tanışmak isterim...

Halp Kardes (Bruder) : Gurbetcimisin ?
Ben de Sakarya / Karasu`dayim yazlari... Normal Konum Ankara....:)

• Beğen
Tepkiler: halp
merhaba, her sabah dörtyol-korucuk istikametinde oluyorum 06:45-07:30 arası akşamları da 18:00 dan sonra geri dönüyorum. 18:30 19:00 arası gençlik merkezinde oluyorum. gelen olursa tanışmak isterim. ayrıca tur düzenlemek isteyen arkadaşlar haberdar ederlerse bende katılmak isterim.

Geri