Scudo Sports

Sakarya

Öncelikle aramıza hoş geldiniz. Kask takan insanlara uzaylı gibi bakmak İstanbulda'da karşılaştığımız bir durum. Taviz vermeden kendi güvenliğimiz için her türlü donanımı kullanmaya devam.

Scudo
Önce uzaylı gibi bakarlar ama daha sonra kabullenirler.Çünkü doğrusu sizin yaptığınız.Bu birazda zaman ve kararlılık olayı.Arkadan gelen bir sürü insan seni örnek alacaktır.Behçetinde dediği gibi güvenlikten taviz yok.

hoşgeldiniz umarım iyi vakit gecirirsiniz tanışmak görüşmek dileğiyle

ben sakaryada kask takınca arabalar yol veriyo tempolu gittiğim zamanlarda... hele bide tayt varsa tamam...

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Chaari abi bu konu da haklısın bikaç mesaj önce de söyledim zaten.kask taktığımda insanlar beni prof bisikletçi zannediyor.bu hem iyi hem kötü.iyi yanı biraz daha saygı görmem,kötü yanı ise tip tip bakmalar.
ama kalabalık çıktığımız da (belki tanırsın)turan abilerle falan çıktığımızda nedense hiç rahatsız olmuyorum.

Arkadaşlar kıs abir aradan sonra tekrar forum'dayım bundan sonra gelen özel mesajlarımı daha çok dikkate alacağım.

@ÇARŞIIIIIIII PLATOON

vay vay vay çarşı buraya yumruk havaya

Aramıza tekrar hoşgeldin güzel insan.Daha güzel daha verimli günler için tekrar meraba.
Yüreğim ve sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

hoşgeldin...tekrardan...

Arkadaşlar sitede kimler sakaryalı merak ettim.Ben yollarda çok göremiyorumda kasklı eldivenli kurallara uyan insanlar.Acaba bu sitede kimler sakaryalı...

• Beğen
Tepkiler: Royalcross
Ben de buradayım, ama beni de diğerlerinden ayırt edemezsin yollarda. Kask eldiven v.s. kullanmıyorum. Bu biraz alışkanlık meselesi. Zaten profesyonel değilim.

selamlar.kask, eldiven vs.. Kullanmanı tafsiye ederim bende geçen haftaya kadar kullanmıyordum büyük rahatlık sağlıyor.Bisikletin ne marka acaba???...

Görüşlerine katılıyorum bir de tayt çok büyük rahatlık.bisiklet üstünde bmw koltuğunda oturuyormuşsun gibi oluyor. Ben de aslen adapazarlıyım ama kocaelinde yaşıyorum belki bir gün o tarafa sürersek tanışırız.

Gelirseniz bende sizinle tanışmak isterim.Belki arkadaşımla beraber biz geliriz.Bu sene öss ye hazırlandığım için çok fazla gezemiyeceğim ama haftasonları dershaneye bisiklet ile gideceğim.Resmi tatillerde sapanca, ilimbey köyü gibi yakın yerlere geziler yapmayı planlıyoruz arkadaşımla.Tayt konusuna gelince :) tayt değilde pedli şort tercih edicem en kısa zamanda.Tayt üstüme yapışacağından dolayı rahat edemem.Anlarsınız ya :D
...

ben de sakaryalıyım,mavi kron küçük kadrolu bisikletim var,genellikle stad taraflarında ve garın oralarda beni kaskım ve eldivenimle uçarken görebilirsin;)

Geri