Scudo Sports

Sakarya

@fatih becerik

Bulamadığın parça için gideceksin zaten sirkeciye geçerken balık ekmeğinide yiyeceksin midye dolmanıda.. hatta bisikletinle gideceksin dönüşte kadıköyü sahilden geçip kartal a kadarda süreceksin..

Scudo
recep24ank
Mesajını aldım özelden mesaj atamıyorum tamam haberleşiriz hafta içi çıkılacaksa kısa sürüşler iyi de hafta sonu daha uzun yerler olmalı geçen sene niyetlenipte kendime güvenemediğim yerler mesela yuvacık barajı, doğançay, maden deresi, hatta Gebze - Bursa düşüncesi var... buralardayız haberleşiriz..

büyür gel her zaman bekleriz...

Sakarya yaz geldi havalar açtı toplanalım bu güzel havaların tadını çıkartalım

Herkese selam... Sakarya'ya yeni taşındım mecburi hizmet için. Korucukta ev kiraladım. Fotoğrafçılık, trekking ve bisiklet için çok güzel biryere benziyor. Giant XTC 840'ım var ancak şu an pedal performansım çok yetersiz ama azimliyim :) gezi gurplarınıza katılablmeyi umuyorum. Herkese kazasız ve zevkli sürüşler...

en kısa zamanda başlayacağız turlara. buradan mutlaka haber vereceğiz

Arkadaşlar 2010 SALCANO IGMAN (siyah) marka bisikletimi Trek 3900 aldığımdan satıyorum. Sakarya içi düşünen olursa bisikleti görebilirler. fiyat 350 liradır.. iletişim için fatix54@gmail.com adresine mail atabilirsiniz..

bisiklette sadece arka aktarıcı değişmiştir diğer parçalar orjinaldir.

TİP : 26" MTB
VİTES : SHIMANO SL-RS43/ TX51 21 VİTES
KADRO : DOUBLE BUTTED 6061 ALÜMİNYUM KADRO
MAŞA : SUNTOUR SF11 XCT V2 MLO KİLİTLEMELİ AMORTİSÖRLÜ MAŞA
FREN SHIMANO BL-M486 HİDROLİK DİSK FREN SETİ
GİDON BOĞAZI : ZOOM AHEAD TDS-D345 3D FORGED ALÜMİNYUM GİDON BOĞAZI
TEKERLEK : SALCANO X-PRO2 2X12 ÖZEL ÖRÜM TEKERLEK SETİ
LASTİK : MICHELIN COUNTRY MUD LASTİK
SEÇENEKLER : KADRO ÖLÇÜLERİ 16"

(link)

@F.Ertuğrul Aydın

geçen cumartesi karasu ya gidelim dedik haftadan haftaya yaptığımız 20 -30 km lik performansla cumartesi sabah 8 de yola çıktık yaklaşık 3.5 saatte karasu yenimahalleye vardık. giderken hafif çiteleyen yağmur dönüşte 45 km boyunca sağanak olup yağdı. başlarda kafamıza oramıza buramıza poşet geçirdik ama nafile diyip yağmura teslim olduk tabiri caizse yüze yüze geldik. bugün ne? salı hala baldır ve omuzlarda ağrılarla uğraşıyorum :) ama değdimi? değdi :)

Sakarya uyanma zamanı geldı 22.06.2011 çarşamba günü akşam 19:00'da bisiklet turları başladı. yarın ilk tur başlıyor. herkes davetli. buluşma yeri kent park.

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de sakaryadayım bisiklet kullanmayı severim ufak tefek turlarınıza kabul buyurursanız katılmak isterim ancak bisikletim yok var ama yok ramazan bayramında kaza yaptım arabayla kafakafaya çarpıştım kadro maşanın olduğu taraftan kırıldı bisikletim CASTELLO MUSTANG eğer aynı marka kadronuz varsa ve satmayı düşünüyorsanız fiyatta anlaşırsak alabilirim yada başka kişileri de tavsiye edebilirsiniz aldığım yere gittim eskişehirde birinden bulmuştu ancak tam alacakken satılmış bana sadece kadro lazım diğer parçalarım sağlamdır...

A.S hoş geldin.

Arkadaşlar hafta sonları turlar yapalım (Her ne kadar dizimde sorunlarımı aşamasam da bisiklete devam )
Önümüzdeki hafta Kuşadası/Güzelçamlı bisiklet Festivaline katılacağım.
Recep sen bu işi iyi biliyorsun,organizasyon sana ait.Ne de olsa Sakarya Turizmi senden sorulur :) :) :)
Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: F.Ertuğrul Aydın
Selamlar

Dün 20:00 itibariyle bende artık sizle birlikteyim. Salcano 210V ile bundan sonra turlara çıkabiliriz.

en sonunda bisikletime amartisör aldım. artık eski günlere dönmek istiyorum. tel: çağrı atmanız yeter ben sizi ararım. buluşalım gezelim.

öğleden sonra her zaman buluşabiliriz abi :D arada dersim olur gelemem ama her türlü yani bu arada yeni amortisörün hayırlı olsun ne aldın?

Geri