Herkese çok teşekkür ederim. İnşallah kimsenin başına böyle bir olay gelmez, hatta burnu bile kanamaz...
@mubeac kalçamdan başlayarak diz kapağıma kadar çakılan bir platin var hocam, eğer eskisi gibi sürebilecek olsam bile bu riski göze alamayacağım. Ülkemiz, insanlarımız ve yollarımız bisiklet için ne zaman elverişli olursa, o zaman tekrardan başlayabilirim.
@karanbatu Çok geçmiş olsun. Üstteki cümlemde de belirttiğim gibi insanlarımız bu iş için hazır değil... Fazla bir şey beklememek lazım.
@ali genç Çok geçmiş olsun, yazdığınız mesaj beni ciddi anlamda etkiledi. Yaşanan bu tip sorunlar bir daha yaşanabilir. Ne kadar dikkatli olsak da bir şekilde başımıza gelebiliyor. Bu nedenle risk almaktan vazgeçip bisikletimi satmaya karar verdim.
@clubber Taburcu edileceğim gün fizyoterapist gelerek durumumu kontrol etti ve 3 adet basit egzersiz verdi. Bu egzersizleri ilk günden beri yapıyorum ve bunun haricinde her kontrole gittiğimde farklı doktorlara sordum ve ekstra fizik tedaviye gerek olmadığını belirttiler. Ameliyatım çok iyi geçmiş, kırığın güzel kaynamış dediler. Bunun haricinde kuzenim aynı hafta çapraz bağ ve menisküs ameliyatı oldu, 1 ay fizik tedavi, akupunktur ve ev egzersizi verdiler. Sanırım duruma göre değişkenlik gösteriyor...
@Raptor8 Kesinlikle haklısınız hocam, bu işten zevk alacağım diye gereğinden fazla abarttığımı düştükten sonra fark ettim. Ayrıca devlet hastanesinde kuruş ödemeden bu ameliyatı oldum ve ne doktorlardan, ne hizmetten yana en ufak bir şikayetim olmadı. (daha önceden özelde de farklı bir ameliyat olmuştum, farklarını biliyorum) Bu nedenle 9.000TL verip özelde ameliyat olmadığım için kendimi şanslı hissediyorum.
@x-rayted Çok geçmiş olsun, aşağı yukarı aynı kazayı yaşamışız. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Benim düştüğüm gün ambulans içineki görevli abi, aynı gün yine aynı kazayı başka bir arkadaşın daha yaşadığını belirtmişti. Deniz tarafındaki yolu değil, diğer yolu kullanmak daha uygun sanırım.