Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
biraz daha beklesek 50ye kadar gidecek heralde ayaklar :))

biraz daha beklesek 50ye kadar gidecek heralde ayaklar :))
44 üzeri hafif zorlayınca olur gibime geldi. Bu kadar esnemeye sahip ayakkabı neden 45 numara için biraz daha esneme yapmasın ki ? 🤣

Bu başlığın abonesi oldum resmen çünkü Sahibinden'de delirmecelere doyamıyor insan :)

Motorumu satıyorum, açıklamaya takas için 2023, sıfır km bir kaç motor modeli dışında nakit satılıktır yazdım.

Adamın biri 2004 model 234 bin kilometrede tüplü chrysler teklif etti. Üste de 100 bin para verecekmişim.

Ne dersiniz, kabul etsem mi ya? Hem sıfır motorumdan kurtulurum hem de 20 yaşında bir araba almış olurum bu arada :)

Tımarhane yemin ediyorum tımarhane

Kış gelince daha çok artıyor ama. Yinede her zaman varlar. Şu an bile sahibindene girip fiyatı yüksekten diye sıralarsanız, milyon tl lik bisikletleri görebilirsiniz. 2005den beri bir insan nasıl hala tl den 6 sıfır atamaz 20 sene geçti nerdeyse, düşünüyorum eskiyr doğru hesaplamak daha zor geliyor bana

• Beğen
Tepkiler: Mazm ve el Cezeri
(link) Önce satıp sonra mı çalmaya başladılar acaba. Piyasası yoksa boş yere uğraşmayalım diye..

Görsem şaşırır mıydım bilmem, ama neyse ki böyle bir ilan yok.

Lakin özellikle İngiltere'de hasarlı karbon kadroların satışı epey yaygın. Bu alanda uzmanlaşmış tamir hizmeti veren firmaların bulunması etken olabilir. (link)

Vaay karbon patlamış. Zaten bu karbon işine hiç ısınamamıştım. Bu karbon işi hem pahalı hem fotoda görüldüğü gibi her an patlayabiliyor.

Benim 30 (!) yıllık Scott bisikletin gövdesi çelik. Hala ilk günkü gibi sağlam.
Evet günün mesajı bir adet TV satıyorum Alıcı kişi diyor ki "alıp satıyorsunuz heralde?" Almadan satılan bir nefes kaldı diyemedim..
Ben anakartı bozuk bir PC ilanı verdim, 2.el en düşük 800TL olan PC için 200TL, açıklamanın en başına da anakartı bozuk yazdım, buna karşın yine de "çalışıyor mu" diye mesajlar geliyor.

Benim Scott Crux XT (oversize) 1992 yapımı bisiklet kaç TL yapar?
Bu modelin benzerleri 1550-2500TL arasında geçtiğimiz Ağustos satılığa konulmuş ancak satılmamış.

IMG20231219-Scott_1920px.jpg

bisiklet-2023-12-28-scott-1550TL.png
bisiklet-2023-12-28-scott-2500tl.png

92 yılı bisikletinin her yerinin orijinal olması iyi mi, kötü mü ? Araba muamelesi yapılyor bisiklete ama bence ya hiç kullanılmamış olmalı ya da hiç bakım ve gerekli parça değişikliği yapılmamış durumda olmalı.

Halbuki upgrade edilmiş olanlar daha tercih edilir değil midir ?

Sizce nedir?

92 yılı bisikletinin her yerinin orijinal olması iyi mi, kötü mü ? Araba muamelesi yapılyor bisiklete ama bence ya hiç kullanılmamış olmalı ya da hiç bakım ve gerekli parça değişikliği yapılmamış durumda olmalı.

Halbuki upgrade edilmiş olanlar daha tercih edilir değil midir ?

Sizce nedir?
92 model bisikletin heryerinin orjinal olması bisikletin az kullanıldığını gösterir, o bakımdan iyidir. Benim bisiklette örneğin pedal, arka teker mili, sele borusu değişti cunku cok kullanıldı. 2500TL'likte hiçbirşey değişmemiş. Sele borusu bile orjinal. Ancak az kullanıldı ise bu mümkün olabilir. Ben alacak olsam 1550TL'lik olanı değil, 2500TL'lik olanı alırdım.

Arkadaşlar selamlar 🙋🏻‍♂️, shbdn çöktü diyorlar ama? Ben de sabahtan beri ne masaüstü ne de mobil girişi yapamadım.. dün ya da daha önce , ücretli ilan verip de, verdiği hizmetlerin karşılığını alamama ya da kişisel bilgilerin, 3. ağ müdahaleleri ile boşa çıktığı için , riske açık hale geldiği gibi mevzular vukú buluyor. Ne olacak şimdi? Benim de ilanlarım , takip ettiklerim vardı?

Arkadaşlar selamlar 🙋🏻‍♂️, shbdn çöktü diyorlar ama? Ben de sabahtan beri ne masaüstü ne de mobil girişi yapamadım.. dün ya da daha önce , ücretli ilan verip de, verdiği hizmetlerin karşılığını alamama ya da kişisel bilgilerin, 3. ağ müdahaleleri ile boşa çıktığı için , riske açık hale geldiği gibi mevzular vukú buluyor. Ne olacak şimdi? Benim de ilanlarım , takip ettiklerim vardı?
Bekleyeceksin,bekleyemem diyorsan dava açacaksın.

Geldi hadi bakalım gelsin yeni Tofaş takasları.

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri ve Mazm
Sahibinden'in soru-cevap formatından sonra fiks soru " hâlâ satılık mı". Evet diyorsun, diyalog orada bitiyor. Birader, alışveriş ise niyetin, ürünle ilgili soru sor ki hem zamandan hem kelamdan tasarruf et, ilan aktif olduğuna göre bu soru zaman kaybından başka bir şey değil.

Sahibinden'in soru-cevap formatından sonra fiks soru " hâlâ satılık mı". Evet diyorsun, diyalog orada bitiyor. Birader, alışveriş ise niyetin, ürünle ilgili soru sor ki hem zamandan hem kelamdan tasarruf et, ilan aktif olduğuna göre bu soru zaman kaybından başka bir şey değil.
Bir diğer versiyonu da şu "ciddi alıcıyım" olm bende yemin ederim Allah belamı versin ciddi satıyorum ya!

ilan aktif olduğuna göre bu soru zaman kaybından başka bir şey değil.
Türkiye'de işler yukarıdaki gibi olmuyor işte :kötü: Özellikle yeni olmayan ilanlarda ben de "hâlâ satılık mı" diye soruyorum. Çünkü bişeyi sattıktan sonra ilanı silmediğinde insanlara zaman kaybettireceğini düşünemeyen hödük dolu ortalık. Sormazsam şöyle senaryolar oluyor.

İlk aday ile bir şeyde anlaşmak için teklif ediyorum mesela. Fiyat/ödemenin nasıl yapılacağı/kargo yapıyo mu yapmıyo mu vs. İşime gelmiyor ve anlaşmıyorum 2. aday daha mantıklı geliyor mesela. 1. aday istediğim şartı sağlamazsa 2. yi alırım diye düşünmüşüm. Sonra 2. yi arıyorum, "hocam o satıldı yea kusura bakma ilanı kaldırmamışım" cevabı geliyor. Ve bu ilan kaldırmayan hödükler çoğu zaman mesajlara sık bakmayan kişiler oluyorlar, ondan cevap gelene kadar 1. aday başkasına gidiyor mesela. Türkiye'de 2. el ilan ortamlarına hoşgeldiniz.

Son düzenleme:
Bir diğer versiyonu da şu "ciddi alıcıyım" olm bende yemin ederim Allah belamı versin ciddi satıyorum ya!
Bi de "X'e verirsen hemen şimdi gelip alıyorum" var. Ulan ha 5 dk sonra almışsın ha 2 gün sonra. Niye indirim yapayım bunun için?

Geri