yusuf_49
Aktif Üye
- Tepki
- 466
- İsim
- Yusuf Aytaç
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
44 üzeri hafif zorlayınca olur gibime geldi. Bu kadar esnemeye sahip ayakkabı neden 45 numara için biraz daha esneme yapmasın ki ? 🤣biraz daha beklesek 50ye kadar gidecek heralde ayaklar)
Görsem şaşırır mıydım bilmem, ama neyse ki böyle bir ilan yok.
Lakin özellikle İngiltere'de hasarlı karbon kadroların satışı epey yaygın. Bu alanda uzmanlaşmış tamir hizmeti veren firmaların bulunması etken olabilir. (link)
Ben anakartı bozuk bir PC ilanı verdim, 2.el en düşük 800TL olan PC için 200TL, açıklamanın en başına da anakartı bozuk yazdım, buna karşın yine de "çalışıyor mu" diye mesajlar geliyor.Evet günün mesajı bir adet TV satıyorum Alıcı kişi diyor ki "alıp satıyorsunuz heralde?" Almadan satılan bir nefes kaldı diyemedim..
92 model bisikletin heryerinin orjinal olması bisikletin az kullanıldığını gösterir, o bakımdan iyidir. Benim bisiklette örneğin pedal, arka teker mili, sele borusu değişti cunku cok kullanıldı. 2500TL'likte hiçbirşey değişmemiş. Sele borusu bile orjinal. Ancak az kullanıldı ise bu mümkün olabilir. Ben alacak olsam 1550TL'lik olanı değil, 2500TL'lik olanı alırdım.92 yılı bisikletinin her yerinin orijinal olması iyi mi, kötü mü ? Araba muamelesi yapılyor bisiklete ama bence ya hiç kullanılmamış olmalı ya da hiç bakım ve gerekli parça değişikliği yapılmamış durumda olmalı.
Halbuki upgrade edilmiş olanlar daha tercih edilir değil midir ?
Sizce nedir?
Bekleyeceksin,bekleyemem diyorsan dava açacaksın.Arkadaşlar selamlar 🙋🏻♂️, shbdn çöktü diyorlar ama? Ben de sabahtan beri ne masaüstü ne de mobil girişi yapamadım.. dün ya da daha önce , ücretli ilan verip de, verdiği hizmetlerin karşılığını alamama ya da kişisel bilgilerin, 3. ağ müdahaleleri ile boşa çıktığı için , riske açık hale geldiği gibi mevzular vukú buluyor. Ne olacak şimdi? Benim de ilanlarım , takip ettiklerim vardı?
Bir diğer versiyonu da şu "ciddi alıcıyım" olm bende yemin ederim Allah belamı versin ciddi satıyorum ya!Sahibinden'in soru-cevap formatından sonra fiks soru " hâlâ satılık mı". Evet diyorsun, diyalog orada bitiyor. Birader, alışveriş ise niyetin, ürünle ilgili soru sor ki hem zamandan hem kelamdan tasarruf et, ilan aktif olduğuna göre bu soru zaman kaybından başka bir şey değil.
Türkiye'de işler yukarıdaki gibi olmuyor işteilan aktif olduğuna göre bu soru zaman kaybından başka bir şey değil.
"Ciddi alıcıyım, şerefsizim 2009 kasımından beri hiç gülmedim" 😁Bir diğer versiyonu da şu "ciddi alıcıyım" olm bende yemin ederim Allah belamı versin ciddi satıyorum ya!
Bi de "X'e verirsen hemen şimdi gelip alıyorum" var. Ulan ha 5 dk sonra almışsın ha 2 gün sonra. Niye indirim yapayım bunun için?Bir diğer versiyonu da şu "ciddi alıcıyım" olm bende yemin ederim Allah belamı versin ciddi satıyorum ya!