Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

pazarlıksız son fiyatı bu diye, sıfır ürünü yüzde 65 daha ucuza ilana çıkmışım. 1 günde 2 takipçisi oldu ilanın. 1 hafta beklediler. param güvende özelliğini iptal ettim. fiyatı yarısına indirdim. hemen takipçi no.1 atladı. uyanık bir de param güvende özelliği ile almak istediğini belirten bir mesaj attı. misler gibi engelledim. şimdi uyanık no.2 yi bekliyorum. afyonu patlasın birazdan o da damlar.

malını, ederinin çok üstüne satmak isteyenlerin yanı sıra, bir de pusuya yatan ölücülerin olduğu bir garip ortam.
Yaw malın biri şöyle mesaj atıp duruyo banada

IMG_20230306_110017.jpg

Gelsınde döverek göndereyim dıyorum

Scudo
Gerçekten 13 bine razı mıydınız?
O zamanlar öyleydi. Şuanda ztn ortalama altında fiyat yazdım. Bu tek örnek değil aslında 2_3 tane daha var bu sekılde ama onların teklifleri makuldu o zaman için. Mesela 12 teklif eden oldu bi zaman sonra fiyat 16 iken 13-14 cıvarını teklif etti vb...

13 ü dediğimde fiyat 14-14.5 civarı idi.

Rezillik ya, bu kadar davar olur bir insan! Güya dolandırıcılık yapacak avanak!
Ben yer miyim bunları hırbo seni 😡😡🤬

Adı da sahtedir bunun, Turgay TOYCU'muş! Totoş mudur nedir 🤬

Screenshot_2023-03-07-19-06-27-491_com.sahibinden.jpg

Bu alınır mı :)

(link)

Pardon atılmış daha önce.

"Bir bisikleti daha hızlı kılan ve daha iyi tırmanmasını sağlayan şey yalnız başına hafiflik değildir. Hafiflik, kadro sertliği ile birlikte ele alınmalıdır. Gınavt en verimli güç aktarımı için sınıfındaki en iyi hafiflik/sertlik oranını sunmaya odaklanır."

İlandaki bu açıklamayı Giant Türkiye sitesinden almış. Giant bisikletin ağırlığını açık açık yazmak yerine bu açıklamayı uygun görüyor. Gerçi yazan da doğrusunu yazmıyor...

Ne çeşit mallarla şu bisiklet konusunda ortağız ,ne kadermiş be yazmışım parça satışı yok il dışına satış yok,kargo,otobüs vb.elden satış maloğlu mal hala bana mesaj atıyor şu parçayı satarmısın diye🤬😠😡

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Arkadaşlar özür dileyerek soruyorum. Konu nasıl açıcam?

Ne çeşit mallarla şu bisiklet konusunda ortağız ,ne kadermiş be yazmışım parça satışı yok il dışına satış yok,kargo,otobüs vb.elden satış maloğlu mal hala bana mesaj atıyor şu parçayı satarmısın diye🤬😠😡
Hocam selamlar,
İlanda belirttiğiniz açıklamayı okumamış olma ihtimali çok yüksek, okusa dahi anlayamayacak yapıda olması da kuvvetle muhtemel. Açıkçası okuyup, anlayıp gene de bu şekilde alakasız sorular soranları da bir hayli mevcut sarı sitede. Naçizane tavsiyem hiç kale almayın, başınız ağrımasın olacak (her ne kadar bu tip durumlara ben de çıldırıyor olsam da). Dünyaca bilinen isim yapmış köklü eğitim kurumlarında eğitimden amaçlanan yegane şey "okuduğunu anlamak ve öğrenmeyi öğrenmek" üzerineyken maalesef bizim coğrafyamızda artık nesli tükenmeye başlayan bir gurubu ifade ediyor bu tanım. Hazır mesajınızı görmüşken içimi de bu vesile ile dökeyim istedim .)
Diğer ilan paylaşımlarına da gülüyoruz elde olmadan ama özünde büyük bir toplumsal sıkıntımız olduğunu da düşündürmüyor değil.
Selamlar, iyi günler.

Hocam selamlar,
İlanda belirttiğiniz açıklamayı okumamış olma ihtimali çok yüksek, okusa dahi anlayamayacak yapıda olması da kuvvetle muhtemel. Açıkçası okuyup, anlayıp gene de bu şekilde alakasız sorular soranları da bir hayli mevcut sarı sitede. Naçizane tavsiyem hiç kale almayın, başınız ağrımasın olacak (her ne kadar bu tip durumlara ben de çıldırıyor olsam da). Dünyaca bilinen isim yapmış köklü eğitim kurumlarında eğitimden amaçlanan yegane şey "okuduğunu anlamak ve öğrenmeyi öğrenmek" üzerineyken maalesef bizim coğrafyamızda artık nesli tükenmeye başlayan bir gurubu ifade ediyor bu tanım. Hazır mesajınızı görmüşken içimi de bu vesile ile dökeyim istedim .)
Diğer ilan paylaşımlarına da gülüyoruz elde olmadan ama özünde büyük bir toplumsal sıkıntımız olduğunu da düşündürmüyor değil.
Selamlar, iyi günler.
Sade orda olsalar burdada varlar bu siteye ilan vereyim diyorum sonra aman boşver diyorum.

Sıfır kutusunda Cannondale Optimo 2 Tiagra mı satışa çıkardım, yurtdışından alındı garantisi kaydı mevcut , asfalta değmedi. Beden sıkıntısı yaşadığım için satılık, piyasanın altına satışta, ilgilenen olur ise yardımcı olurum 👊🏻
Malum sitede mevcut!

Dün akşam 6500' e bir Merida saykılkros ilanı gördüm, bugün satılmış. Millet kelepiri görünce kaçırmıyor azizim.

Bir soru sormak istiyorum.

Sahibinden sitesinden bir ürün almak istiyorum. Yurtiçi kargonun sitesinde tahmini boyutları girdim ve çıkan fiyat çok uçuk, ürünü almaya değmez. PTT kargo ile biraz daha uygun bir fiyat çıkıyor.

Ben de sahibinden sitesinde "Param Güvende ile Satın Almak İstiyorum" olarak talepte bulundum. Hizmet bedeli bana uyan bir rakam çıkıyor, ödemeye razıyım.

Benim sormak istediğim, Param Güvende ile satıcıya ek bir komisyon oluyor mu? Zaten hizmet bedelini alıcı olarak ben ödemiş oluyorum?

Sorma sebebim, ek komisyon varsa standart PTT kargo da kullanabilirim.

Sahibinden sitesinden bir ürün almak istiyorum. Yurtiçi kargonun sitesinde tahmini boyutları girdim ve çıkan fiyat çok uçuk, ürünü almaya değmez. PTT kargo ile biraz daha uygun bir fiyat çıkıyor.

Ben de sahibinden sitesinde "Param Güvende ile Satın Almak İstiyorum" olarak talepte bulundum. Hizmet bedeli bana uyan bir rakam çıkıyor, ödemeye razıyım.

Benim sormak istediğim, Param Güvende ile satıcıya ek bir komisyon oluyor mu? Zaten hizmet bedelini alıcı olarak ben ödemiş oluyorum?

Param güvendede sadece alıcı taraf küçük miktarda ürünün fiyatına ek ödeme yapıyor. Mesela 400 tl yazan ilanınızda satıcının hesabına 400 tl yatıyor. Alıcı ise yanılmıyorsam 440 tl ödüyor.

satıcıya bir komisyon yok. Ancak kargo ücretine dikkat edin.

satıcıya bir komisyon yok. Ancak kargo ücretine dikkat edin.

Param güvendeye tıklayınca bir hizmet bedeli çıkıyor, baktığım ilanlarda 40-45TL arası.

Kargo ücreti bu hizmet bedeline dahil? Kargo ücretine dikkat edin derken?

Param güvende kullanmak istememin tek sebebi kargoyu biraz daha ucuza getirmek. Gerçeği önceki mesajımda yazdıklarımı tekrar etmiş gibi olacağım ama PTT kargo kullanırsak fark sadece 20-30TL (max 40tl) olur gibi. Ama yurtiçinin sitesinde sorgulayınca tahmini kargo 200TL civarında çıkıyor.

Param güvendeye tıklayınca bir hizmet bedeli çıkıyor, baktığım ilanlarda 40-45TL arası.

Kargo ücreti bu hizmet bedeline dahil? Kargo ücretine dikkat edin derken?

Param güvende kullanmak istememin tek sebebi kargoyu biraz daha ucuza getirmek. Gerçeği önceki mesajımda yazdıklarımı tekrar etmiş gibi olacağım ama PTT kargo kullanırsak fark sadece 20-30TL olur gibi. Ama yurtiçinin sitesinde sorgulayınca tahmini kargo 200TL civarında çıkıyor.
Belli bir boyuta kadar kargo dahil olur.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Belli bir boyuta kadar kargo dahil olur.

Sınır 10 desiymiş.

S - Param Güvende ile ilan verilebilen kategorilerdeki 10 kg/desi altında olan ve kargo firmalarınca taşınabilir ürünler arasında yer alan ikinci el ve sıfır tüm ürünler S - Param Güvende ile satılabilir.

PS: Teşekkür ederim. Bunu öğrenenmem iyi oldu, benim tahminim de 10desi civarında.. Satıcıya özellikle paketlemeye dikkat etmesi gerektiğini söyleyeyim.

Geri